current views are: 11

22 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση15:00

Η καινοτόμος μηχανή espresso έρχεται στην Ελλάδα (φωτό)

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Espresse Α.Ε. κ. Νίκος Παππάς μαζί με τον γενικό δ/ντή της εταιρείας  και τους  συνεργάτες τους, επισκέφθηκαν  τις εγκαταστάσεις του Gruppo Portioli  στο Μιλάνο. 

Δημοσίευση 15:00’

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Espresse Α.Ε. κ. Νίκος Παππάς μαζί με τον γενικό δ/ντή της εταιρείας  και τους  συνεργάτες τους, επισκέφθηκαν  τις εγκαταστάσεις του Gruppo Portioli  στο Μιλάνο. 

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Espresse Α.Ε. κ. Νίκος Παππάς μαζί με τον γενικό δ/ντή της εταιρείας και τους συνεργάτες τους, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Gruppo Portioli στο Μιλάνο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του Gruppo Portioli κ. Moreno Portioli, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Mattia Portioli και την διευθύντρια Marketing κ. Sara Portioli για την πορεία του νέου project που αφορά στην καινοτόμο μηχανή κάψουλας Miss P – στο εργοστάσιο μηχανών Gime στο Tribiano– και των νέων προϊόντων κάψουλας καφέ Espresso Portioli –στο εργοστάσιο παραγωγής καφέ στην Settala.

Επιπρόσθετα , ο κ. Νίκος Παππάς, ο γενικός δ/ντής της εταιρείας «Espresse ΕΠΕ» καθώς και οι συνεργάτες τους, ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του Gruppo Portioli κ. Moreno Portioli και από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Mattia Portioli στον χώρο δημιουργίας του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου του Gruppo Portioli. Οι νέες εγκαταστάσεις που θα παραδοθούν το 2018 θα καλύπτουν 35.000 τετραγωνικά μέτρα και θα ενσωματώσουν τόσο την παραγωγή μηχανών Gime ενώ  θα πενταπλασιάσουν την δυναμικότητα παραγωγής καφέ Espresso Portioli.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε ο πρόεδρος του Gruppo Portioli στον κ. Νίκο  Παππά, τον γενικό δ/ντή και στους συνεργάτες τους, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο του καφέ τόσο στην διεθνή όσο και στην ελληνική αγορά, το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας Espresse ΑΕ για την επόμενη διετία, καθώς επίσης και το οργανωτικό πλάνο της εκδήλωσης που ετοιμάζεται το 2017 για τον εορτασμό των 19 ετών από την ίδρυση της εταιρείας Espresse ΑΕ στην Ελλάδα. 


σχετικα αρθρα