ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

SingularLogic: Νέα σουίτα με τεχνολογία Galaxy

Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου 2011, 13:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
SingularLogic: Νέα σουίτα με τεχνολογία Galaxy
Facebook Twitter Whatsapp

Τη νέα τεχνολογία και γενιά εφαρμογών λογισμικού Galaxy εγκαινιάζει η SingularLogic, μία επένδυση τριών και πλέον ετών,

Τη νέα τεχνολογία και γενιά εφαρμογών λογισμικού Galaxy εγκαινιάζει η SingularLogic, μία επένδυση τριών και πλέον ετών,

που για την υλοποίησή της εργάστηκε το καλύτερο στελεχικό δυναμικό του χώρου της πληροφορικής, αξιοποιήθηκαν οι σύγχρονες διεθνείς τάσεις και συνδυάστηκαν η τεχνολογία .net 3.5/4.0 της Microsoft με το εξελιγμένο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών Galaxy της SingularLogic.

Το αποτέλεσμα είναι μια σουίτα επιχειρηματικών εφαρμογών (ERP, CRM, Commercial, Retail, Restaurant κ.λ.π.), που απευθύνονται σε κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης και εξασφαλίζουν απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και εξατομίκευσης, πρόσβαση από παντού (κινητό, netbook ή τον Η/Υ του γραφείου), σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, λειτουργία στις δημοφιλέστερες βάσεις δεδομένων (SQL Server 2008, Oracle 11g R2), ασύγκριτη ταχύτητα (full 64-bit Support), αυτοματοποίηση των διαδικασιών, επιχειρηματική ευφυΐα, πλούσια λειτουργικότητα, πλήθος πληροφοριών, συνολικό έλεγχο-εικόνα της επιχείρησης από ένα σημείο, δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης και μοναδική εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, αξιοποιεί το μοντέλο του Cloud Computing, για να υποστηρίξει νέους τρόπους διανομής λογισμικού (SAAS) ως υπηρεσία, μέσω Internet, με μηνιαία συνδρομή από το data center της εταιρίας, καθώς Outsourcing υπηρεσιών (managed services).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τεχνολογία Galaxy θα υποστηριχθεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επικοινωνίας, που θα υλοποιηθεί, εντός του 2011. Αφετηρία αυτού του προγράμματος αποτελεί η τηλεοπτική καμπάνια, που "βγαίνει στον αέρα", στις 24 Ιανουαρίου (πρεμιέρα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA), με κεντρικό μήνυμα Galaxy: "Do you speak Future?". Η καμπάνια υποστηρίζεται εξ΄ ολοκλήρου με 3d animation, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα και απόλυτα συμβατή με τη φυσιογνωμία της νέας τεχνολογίας Galaxy και των εφαρμογών, που τη συνοδεύουν.