ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαδικτυακή επίθεση σε ιστοσελίδα hacker

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2011, 17:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαδικτυακή επίθεση σε ιστοσελίδα hacker
Facebook Twitter Whatsapp
Iστοσελίδα την οποία χρησιμοποιούσαν κακόβουλοι εισβολείς για την πραγματοποίηση διαδικτυακών επιθέσεων, μεταξύ άλλων και εναντίον της εταιρείας Sony καθώς και άλλων μεγάλων εταιρειών, δέχθηκε με τη σειρά της επίθεση hacking. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάλιστα λέγεται ότι χρησιμοποιούνταν από μέλη των Anonymous.
Iστοσελίδα την οποία χρησιμοποιούσαν κακόβουλοι εισβολείς για την πραγματοποίηση διαδικτυακών επιθέσεων, μεταξύ άλλων και εναντίον της εταιρείας Sony καθώς και άλλων μεγάλων εταιρειών, δέχθηκε με τη σειρά της επίθεση hacking. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάλιστα λέγεται ότι χρησιμοποιούνταν από μέλη των Anonymous. Η ιστοσελίδα AnonOps.net, αρκετές φορές έχει φιλοξενήσει συζητήσεις με θεματολογία τις διαδικτυακές επιθέσεις όπως “denial-of-service” attacks, μέσω των οποίωνυπερχειλίζει η ιστοσελίδα-στόχος από μεγάλο όγκο traffic, χωρίς να έχουν πλέον τη δυνατότητα οι χρήστες να την προσεγγίσουν.

Για τη συγκεκριμένη επίθεση στην ιστοσελίδα τους οι διαχειριστές του AnonOps δήλωσαν ότι ευθύνεται ένας hacker με την ονομασία Ryan, ο οποίος αποκάλυψε δεδομένα για μέλη της ομάδας. Ως αντίποινα, μέλη του AnonOps αποκάλυψαν το πραγματικό όνομα του Ryan καθώς και τη διεύθυνσή του.

Η διαδικτυακή διαμάχη δεν σταματάει εδώ καθώς όλο και περισσότερες ομάδες hacking δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου, δίνοντας συνέχεια στον ευρύ πλέον διαδικτυακό πόλεμο.Πηγή: secnews.gr