ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Microsoft αντικαθιστά ελαττωματικά Xbox 360

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2011, 16:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Microsoft αντικαθιστά ελαττωματικά Xbox 360
Facebook Twitter Whatsapp
Το νέο disc format φέρνει προβλήματα, αλλά και τις ανάλογες εγγυήσεις.
Το νέο disc format φέρνει προβλήματα, αλλά και τις ανάλογες εγγυήσεις. Με βάση το τελευταίο firmware update της Microsoft, το νέο disc format παρατηρήθηκε ότι ίσως παρουσιάσει δυσλειτουργίες στην αναπαραγωγή παιχνιδιών στο Xbox 360. Συγκεκριμένα σε κάποιους ίσως εμφανιστεί το σφάλμα "disc unreadable" ή "disc unsupported". Αυτό όμως αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό κονσολών.

Ωστόσο, η Microsoft έσπευσε να καθησυχάσει τους χρήστες της, καθώς ανακοίνωσε ότι όσοι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να επικοινωνήσουν με το support της εταιρείας σε αυτή την διεύθυνση, έτσι ώστε να υπάρξει αντικατάσταση της κονσόλας. Όσοι τυχεροί έχετε ένα από τα πρώτα Xbox 360 με μικρό σκληρό δίσκο, πιθανότατα θα λάβετε κονσόλα με μεγαλύτερο σκληρό.

Προετοιμασία για E3
Πρόσφατα, η Microsoft ανέβασε μία νέα σελίδα μέσα στο site του Xbox, όπου θα αναρτώνται όλες οι ειδήσεις εν όψει της E3. Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα αυτή και αν έχετε Xbox 360 αποθηκεύστε την στα Favorites. Η έκθεση θα διεξαχθεί 7-9 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, αλλά οι συνεντεύξεις τύπου αναμένονται από τις 6 Ιουνίου. Ειδικότερα, η press conference της Microsoft θα διεξαχθεί τα μεσάνυκτα της 6ης Ιουνίου.

Πηγή: inews.gr