ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το οικονομικό Vodafone 858 Smart

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2011, 19:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Tον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το οικονομικό Vodafone 858 Smart
Facebook Twitter Whatsapp
Τον Ιούνιο πρόκειται να υποβάλλει στους συνδρομητές της η Vodafone μια μάλλον ελκυστική πρόταση για την αξιοποίηση του Διαδικτύου μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας: με 129 ευρώ θα διαθέσει ένα smartphone με Android 2.2, με επιδότηση για νέους και παλιούς συνδρομητές.
Τον Ιούνιο πρόκειται να υποβάλλει στους συνδρομητές της η Vodafone μια μάλλον ελκυστική πρόταση για την αξιοποίηση του Διαδικτύου μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας: με 129 ευρώ θα διαθέσει ένα smartphone με Android 2.2, με επιδότηση για νέους και παλιούς συνδρομητές. To πλέον οικονομικό smartphone της Vodafone βαπτίστηκε Vodafone 858 Smart και θα παραδίδεται παραμετροποιημένο από την εταιρεία. Από την αρχική οθόνη, ο συνδρομητής θα απευθείας πρόσβαση σε Facebook, Twitter και e-mail (υποθέτουμε στο Gmail) καθώς και στην υπηρεσία Vodafone Music. Η τελευταία είναι συνδρομητική και χρεώνεται 5 ευρώ το μήνα για το κατέβασμα έως και 10 τραγουδιών MP3 (τα τραγούδια αναπαράγονται όσο η συνδρομή είναι ενεργή).

Το Vodafone 858 Smart θα κυκλοφορήσει σε πολλά χρώματα και με σχέδια. Ενδιαφέρον είναι ότι οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να παραγγείλουν από το vodafone.gr τα δικά τους μοναδικά καλύμματα. Επιπλέον, η αγορά της συσκευής θα επιδοτείται για νέες συνδέσεις αλλά και για τις ανανεώσεις στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Η Vodafone έχει διευρύνει τα διαθέσιμα προγράμματα πρόσβασης στο Ίντερνετ από το κινητό και σε αυτά περιλαμβάνονται διάφορες επιλογές, όπως το «[email protected] με Όλους», δηλαδή η κατά βούληση ενεργοποίηση της πρόσβασης για μια μόνο εβδομάδα με χρέωση 1 ευρώ (και έως 15ΜΒ κίνηση ή 30ΜΒ σύμφωνα με την τρέχουσα προσφορά), το συνδρομητικό Surf & Mail 60 με 3 ευρώ το μήνα για κίνηση έως 60ΜΒ (μετά την κατανάλωση αυτή, η χρέωση γίνεται πολλαπλάσια και κοστίζει 1 ευρώ τη ημέρα!) καθώς και τα μεγαλύτερα προγράμματα Mobile Internet με πάγιο από 5 ευρώ (100ΜΒ) έως 20,67 ευρώ το μήνα για «απεριόριστη» κίνηση έως 3GB το μήνα.

Πηγή: in.gr