ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Mozilla αναβαθμίζει 12 εκατομμύρια χρήστες!

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2011, 13:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Mozilla αναβαθμίζει 12 εκατομμύρια χρήστες!
Facebook Twitter Whatsapp
Η Mozilla σχεδιάζει να αναβαθμίσει 12 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν ακόμα τον προηγούμενο Firefox 3.5 browser και όχι την πρόσφατη έκδοση.
Η Mozilla σχεδιάζει να αναβαθμίσει 12 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν ακόμα τον προηγούμενο Firefox 3.5 browser και όχι την πρόσφατη έκδοση. Η Mozilla αναφέρει ότι οι χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν την έκδοση του browser τους για να τους παρέχεται η σωστή υποστήριξη και ασφάλεια στο διαδίκτυο, αν και έχει δεσμευθεί να υποστηρίζει<…> και προηγούμενες εκδόσεις για να επιτρέπει σε παλαιότερα Power PC Macs να συνδέονται στο διαδίκτυο.

Για να μπορέσει να ενημερώσει όλους τους χρήστες, η Mozilla σχεδιάζει να εκδώσει μια προειδοποίηση, μέσω της σελίδας της Google, ότι εξαντλείται η προθεσμία χρήσης του συγκεκριμένου περιηγητή και δεν μπορούν πλέον παλιότερες εκδόσεις να ανταπεξέλθουν σε ικανοποιητικό βαθμό σε απειλές διαδικτυακών επιθέσεων.

Βέβαια, όποιος έχει ενεργοποιημένη την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης, την 21η Ιουνίου θα γίνει απεγκατάσταση του Firefox 3.6.18 και θα εγκατασταθεί αυτόματα ο Firefox 5.
Πηγή: secnews.gr