ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μicrosoft: Ανακοίνωσε το Windows Phone 7.1 Mango Update

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 13:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μicrosoft: Ανακοίνωσε το Windows Phone 7.1 Mango Update
Facebook Twitter Whatsapp
Σε event που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη, η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα το Windows Phone 7.1 Mango Update, το οποίο “φέρνει” στην πλατφόρμα περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά.
Σε event που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη, η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα το Windows Phone 7.1 Mango Update, το οποίο “φέρνει” στην πλατφόρμα περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά. Ο Greg Sullivan, senior product manager of mobile communications για την πλατφόρμα Windows Phone, δήλωσε: “Όταν σχεδιάσαμε αυτή την έκδοση, θελήσαμε να μείνουμε πιστοί στις “αρχές” που πρεσβεύει το Windows Phone 7, κάτι που σημαίνει ότι επικεντρωνόμαστε στο πρακτικό κομμάτι με γνώμονα την ευχρηστία και την άμεση εκτέλεση των λειτουργιών που επιλέγει κάθε φορά ο χρήστης”.

Συνεχίζοντας, ο Greg Sullivan προσέθεσε: “Το Mango βασίζεται στη δουλειά που κάναμε στην πλατφόρμα Windows Phone 7, επεκτείνοντας τις δυνατότητες επικοινωνίας, ενώ προσθέτει παράλληλα περισσότερες εφαρμογές, καλύτερη εμπειρία στο Διαδίκτυο, αλλά και μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το χρήστη”.

Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το Mango, είναι και τα παρακάτω: βελτιωμένη εφαρμογή για το Bing, Internet Explorer 9 Mobile, Threads (με καρτέλες για Windows Live Messenger, SMS κτλπ.), Groups, καλύτερη αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα (Twitter, LinkedIn), καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία στο Live Tiles, multitasking, Quick Cards, πολλαπλούς λογαριασμούς e-mail, Live Scout, Live Agents, ενσωματωμένη voice-to-text/text-to-voice λειτουργία και ακόμα περισσότερα.

Το update, που ονομάζεται – όπως έχουμε ήδη αναφέρει – Mango, θα είναι διαθέσιμο για όλες τις υπάρχουσες συσκευές από το φθινόπωρο αυτού του χρόνου.















Πηγή: inews.gr