ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εντός των επόμενων ημερών η επαναλειτουργία του Playstation Store

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 17:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εντός των επόμενων ημερών η επαναλειτουργία του Playstation Store
Facebook Twitter Whatsapp
Αν και οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες στο Internet έκαναν λόγο για επαναλειτουργία του PlayStation Store στις 24 Μαΐου, η Sony έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ανακοινώνοντας ότι το online κατάστημα του PlayStation θα επανέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Αν και οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες στο Internet έκαναν λόγο για επαναλειτουργία του PlayStation Store στις 24 Μαΐου, η Sony έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ανακοινώνοντας ότι το online κατάστημα του PlayStation θα επανέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, το PlayStation Store θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αυτό, βέβαια, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή. Δεν είναι δα και λίγες οι online επιθέσεις που δέχεται η Sony αυτές τις ημέρες.

 Οι περισσότεροι χρήστες του PlayStation περιμένουν την επαναλειτουργία του PlayStation Store όχι για να αγοράσουν παιχνίδια, αλλά για να παραλάβουν τα δωρεάν games που έχει ανακοινώσει η Sony.


 


πηγή: inews.gr