ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Lady Gaga «μπούκωσε» το Amazon!

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 18:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H Lady Gaga «μπούκωσε» το Amazon!
Facebook Twitter Whatsapp
Σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να αγοράσει ολόκληρο το νέο CD της Lady Gaga σε ψηφιακή μορφή μέσω του Cloud του Amazon για 0.99 δολάρια – ειδικά όταν στο iTunes πωλείται προς $11.99. Από την άλλη μεριά, όμως, ούτε το Amazon φανταζόταν πως θα λύγιζε από τη ζήτηση…
Σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να αγοράσει ολόκληρο το νέο CD της Lady Gaga σε ψηφιακή μορφή μέσω του Cloud του Amazon για 0.99 δολάρια – ειδικά όταν στο iTunes πωλείται προς $11.99. Από την άλλη μεριά, όμως, ούτε το Amazon φανταζόταν πως θα λύγιζε από τη ζήτηση… Το download του album εμφανίζει καθυστερήσεις, με τους πελάτες να μην μπορούν να το κατεβάσουν ολόκληρο αμέσως μετά την αγορά τους.

Η Amazon έβγαλε επίσημη ανακοίνωση<…> στην οποία αναγνωρίζει την καθυστέρηση, αλλα επιβεβαίωσε πως όσοι παραγγείλουν άμεσα, θα αποκτήσουν ολόκληρο το “Born This Way” στην τιμή των $0.99.

Όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει. Πολλοί χρήστες βαθμολόγησαν αρνητικά το album, τονίζοντας ωστόσο πως η βαθμολογία απευθύνεται στο Amazon, και όχι στα τραγούδια. Πολλοί χρήστες επίσης δήλωσαν πως σκοπεύουν να αγοράσουν από το iTunes, το οποίο έτσι και αλλιώς έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην ψηφιακή μουσική.

Η διάθεση του album της δημοφιλούς Lady Gaga στην εξευτελιστική αυτή τιμή ήταν μια προωθητική ενέργεια της Amazon για τη νέα υπηρεσία Cloud Player Service, όμως, εκ του αποτελέσματος, μάλλον αποτυχημένη μπορεί να κριθεί.


Πηγή: secnews.gr