ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Google «χρυσώνει» την Lady Gaga

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2011, 13:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Google «χρυσώνει» την Lady Gaga
Facebook Twitter Whatsapp
Η Lady Gaga, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Billboard, είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο με την Google, ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ!
Η Lady Gaga, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Billboard, είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο με την Google, ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ! Είναι γεγονός πως η μεγάλη εταιρεία θα διοχετεύσει σύντομα στην αγορά τους νέους υπολογιστές της και φήμες θέλουν την Gaga, κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας.

Μετά τη σαρωτική του επικράτηση στα Billboard Awards, ο 17χρονος ποπ σταρ, Justin Bieber, δήλωσε πως επιθυμεί να συνεργαστεί με τον σύζυγο της Beyonce, Jay Z, στον επόμενο δίσκο του. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με άλλους ράπερ, όπως οι Ludacris, Kanye West και Raekwon.

Μετά τη Fergie, άλλο ένα μέλος του πετυχημένου συγκροτήματος των «Black Eyed Peas», o Will.i.am, θα κάνει solo album. Είναι σχεδόν άγνωστο όμως πως πρόκειται για το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του ράπερ. Η Fergie δήλωσε πως έχει ακούσει το δίσκο, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ονομάζεται «Black Einstein» και είναι υπέροχος.

πηγή: protothema.gr