ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To μελλοντικό FireFox 6

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2011, 17:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To μελλοντικό FireFox 6
Facebook Twitter Whatsapp
Η Mozilla πριν λίγες μέρες ανέβασε στο Aurora channel της την πρώτη alpha έκδοση του Firefox 6 και ο καθένας μπορεί πλέον να την κατεβάσει και να την δοκιμάσει. Θυμίζουμε ότι το Aurora channel είναι ανάμεσα στα nightly και τα beta builds και λογικό είναι να εμφανίσει bugs σε μερικούς.
Η Mozilla πριν λίγες μέρες ανέβασε στο Aurora channel της την πρώτη alpha έκδοση του Firefox 6 και ο καθένας μπορεί πλέον να την κατεβάσει και να την δοκιμάσει. Θυμίζουμε ότι το Aurora channel είναι ανάμεσα στα nightly και τα beta builds και λογικό είναι να εμφανίσει bugs σε μερικούς. Παρ’όλα αυτά οι τολμηροί που θα τον δοκιμάσουν θα βρουν ένα νέο Data Management Window το οποίο<…> σου παρέχει έλεγχο πάνω στα δεδομένα στα οποία έχει πρόσβαση το κάθε site που μπαίνεις, όπως τα cookies, passwords και πληροφορίες τοποθεσίας. Για να δείτε το νέο αυτό παράθυρο πρέπει να γράψετε “about:permissions” στην μπάρα διεύθυνσης.

Πέρα από αυτό έχει ανανεωθεί ο Add-ons Manager και το Panorama το οποίο πλέον υπόσχεται γρηγορότερους χρόνους απόκρισης.

Προσθέτουμε και τη βελτιωμένη υποστήριξη σε HTML5, τεχνολογίες δικτύου κ.α. και έχουμε μια ολοκληρωμένη νέα έκδοση. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Aurora channel.

Πηγή: inews.gr