ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Στο τέλος της εβδομάδας» επιστρέφει το PSN

Δημοσίευση 1 Ιουνίου 2011, 16:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Στο τέλος της εβδομάδας» επιστρέφει το PSN
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα μήνα μετά το κλείσιμο του PSN και μετά τα «σκαμπανεβάσματα» που είχε το δίκτυο της Sony με τις αλλεπάλληλες επιθέσεις, η εταιρεία αναφέρει πως -επιτέλους- οι υπηρεσίες της θα λειτουργήσουν και πάλι, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στο μεγαλύτερο μέρος της Ασίας.
Ένα μήνα μετά το κλείσιμο του PSN και μετά τα «σκαμπανεβάσματα» που είχε το δίκτυο της Sony με τις αλλεπάλληλες επιθέσεις, η εταιρεία αναφέρει πως -επιτέλους- οι υπηρεσίες της θα λειτουργήσουν και πάλι, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στο μεγαλύτερο μέρος της Ασίας. Το Χονγκ Κονγκ και η Νότια Κορέα θα μείνουν κλειστά, χωρίς να γνωρίζει κανείς πότε θα επαναλειτουργήσουν.

Για τους υπόλοιπους, η Sony υπόσχεται πως το δίκτυό της θα επιστρέψει<…>στην κατάσταση που βρισκόταν πριν τις 20 Απριλίου. Η εταιρεία έπεται της προηγούμενης επαναλειτουργίας του PSN το οποίο, όμως, είχε ακόμα κλειστό το Play Station Store.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Sony είχε ανακοινώσει και υποσχεθεί στους χρήστες πως οι υπηρεσίες θα λειτουργούσαν πριν το τέλος του μήνα αλλά σήμερα, η εταιρεία δημοσίευσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως το δίκτυό της θα ξανανέβει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στις 4 Ιουνίου.

Όπως και όταν γίνει αυτό, οι χρήστες θα μπορέσουν να κατεβάσουν διάφορα δωρεάν καλούδια και θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία PlayStationPlus για ένα μήνα χωρίς συνδρομή. Αυτά τα δώρα θέλει να χρησιμοποιήσει η Sony για να κατευνάσει τους πάρα πολλούς απογοητευμένους χρήστες και πιστούς της.Πηγή: secnews.gr