ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέλος εποχής για τα Google Labs

Δημοσίευση 21 Ιουλίου 2011, 14:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τέλος εποχής για τα Google Labs
Facebook Twitter Whatsapp
Είναι σίγουρα μια είδηση που προκαλεί έκπληξη. Η Google αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία των Google Labs, των εργαστηρίων που έχουν κατά καιρούς δώσει κάποια ιδιαίτερα εντυπωσιακά προϊόντα και υπηρεσίες.
Είναι σίγουρα μια είδηση που προκαλεί έκπληξη. Η Google αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία των Google Labs, των εργαστηρίων που έχουν κατά καιρούς δώσει κάποια ιδιαίτερα εντυπωσιακά προϊόντα και υπηρεσίες. Επισήμως, η Google επιχειρεί να δώσει την εντύπωση ότι απλά υποβαθμίζεται ο ρόλος των Labs, φαίνεται όμως ότι οδεύουμε σιγά-σιγά προς τον οριστικό τερματισμό λειτουργίας.

 Μένει να δούμε αν η κατάργηση των Google Labs θα έχει αντίκτυπο στις καινοτομίες της Google. Προφανώς, η εταιρεία δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και μάλλον έχει ήδη προετοιμάσει την επόμενη μέρα χωρίς τα Google Labs. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το κλείσιμο των εργαστηρίων δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί, δεδομένου ότι η Google είναι μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις καινοτομίες.


Πηγή: TechConnect