ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα υπέρογκα κέρδη της Google

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2011, 12:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τα υπέρογκα κέρδη της Google
Facebook Twitter Whatsapp
Η Google ανακοίνωσε χθες τις εισφορές της για το τρίτο τρίμηνο, και όπως ήταν αναμενόμενο, τα νούμερά της αποδεικνύουν πως η εταιρία κινείται ανοδικά.
Η Google ανακοίνωσε χθες τις εισφορές της για το τρίτο τρίμηνο, και όπως ήταν αναμενόμενο, τα νούμερά της αποδεικνύουν πως η εταιρία κινείται ανοδικά. Αυτό συμπεριλαμβάνει 9.72 δισεκατομμύρια δολάρια απολαβών, 33% άνοδος σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο το 2010, με καθαρά έσοδα 2.73 δις. δολάρια, σε σχέση με 2.17 δις πριν από ένα χρόνο.

Η Google αποφάσισε να εισάγει αυτή την ανακοίνωση με τη στατιστική η οποία δείχνει πως οι χρήστες του Google+ έχουν πια ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια. Η εταιρία του Larry Page έχει επίσης προσλάβει 10% παραπάνω εργαζόμενους μέσα σε τρεις μήνες, για να φτάσουν αισίως τους 31.353 εργαζόμενους στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της Google επίσης ανακοίνωσε πως υπάρχουν 190 εκατομμύρια Android smartphones ενεργοποιημένα ανά τον κόσμο, ενώ 200 εκατομμύρια κόσμου κάνουν χρήση του Chrome. 

Απ΄ό,τι φαίνεται η επιχείρηση συνεχίζει να γιγαντώνεται, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες ακόμη και των ίδιων των υπευθύνων της, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Πηγή: protothema.gr