ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρουσιάστηκε το Mini Keyboard της BlackBerry

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 21:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παρουσιάστηκε το Mini Keyboard της BlackBerry
Facebook Twitter Whatsapp
Το BlackBerry Mini Keyboard, το νέο περιφερειακό για τον υπολογιστή ταμπλέτα BlackBerry PlayBook tablet παρουσίασε την Τρίτη η καναδική εταιρεία Research In Motion (RIM).
Το BlackBerry Mini Keyboard, το νέο περιφερειακό για τον υπολογιστή ταμπλέτα BlackBerry PlayBook tablet παρουσίασε την Τρίτη η καναδική εταιρεία Research In Motion (RIM). Το BlackBerry Mini Keyboard αποτελεί ουσιαστικά φορητό πληκτρολόγιο και παραδίδεται μαζί με μία θήκη που χρησιμοποιείται και ως βάση για το tablet. Μαζί με το πληκτρολόγιο διάταξης QWERTY, προσφέρει και ενσωματωμένο touchpad.

Όταν το πληκτρολόγιο είναι ενεργό, το εικονικό πληκτρολόγιο του PlayBook tablet παραμένει κρυμμένο και μεταμορφώνεται σε μόνιτορ, αφήνοντας ελεύθερη ολόκληρη την οθόνη για την εκάστοτε εργασία.

Το Mini Keyboard της BlackBerry είναι εξοπλισμένο με επιφάνεια αφής που υποστηρίζει τις απαραίτητες για το BlackBerry PlayBook κινήσεις, ενώ είναι και ιδιαίτερα ελαφρύ, με πάχος λιγότερο από 6mm.

Επίσης είναι συμβατό με τα μηνύματα του νέου BlackBerry PlayBook 2.0, τις επαφές και τις εφαρμογές Ημερολογίου καθώς και τα Documents To Go, τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση στο Windows desktop και στις εφαρμογές από το tabletόταν βρίσκεστε μακριά από αυτό.

Πηγή: skai.gr