ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έφτασε τα 90 εκατ. χρήστες το Viber app

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2012, 12:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έφτασε τα 90 εκατ. χρήστες το Viber app
Facebook Twitter Whatsapp

Οι περισσότεροι κάτοχοι smartphone είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχετε εγκαταστήσει ή έστω έχετε ακούσει για την εφαρμογή messaging Viber (διαθέσιμη για Android, BlackBerry, iOS και Windows Phone), με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνετε γραπτά μηνύματα στους φίλους σας.

Οι περισσότεροι κάτοχοι smartphone είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχετε εγκαταστήσει ή έστω έχετε ακούσει για την εφαρμογή messaging Viber (διαθέσιμη για Android, BlackBerry, iOS και Windows Phone), με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνετε γραπτά μηνύματα στους φίλους σας. Η δημοφιλία της εφαρμογής παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, καθώς μέσα στο τελευταίο δίμηνο προστέθηκαν ακόμη 20 εκατ. χρήστες και πλέον ο αριθμός έχει φτάσει τα 90 εκατ. ενεργούς χρήστες παγκοσμίως!

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτοί οι χρήστες μιλούν περίπου 1.5 δισ. λεπτά και στέλνουν περισσότερα από 2 δισ. γραπτά μηνύματα κάθε μήνα!

Αφού η ανάγκη για επικοινωνία (και μάλιστα δωρεάν) αυξάνεται διαρκώς, η Viber αναβάθμισε την εφαρμογή στην έκδοση 2.2 για iOS και Android φέρνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα group messaging, όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε γραπτό κείμενο, φωτογραφίες και τοποθεσία.


Ακόμη, η έκδοση 2.2 περιλαμβάνει HD voice engine για βελτιωμένη ποιότητα και αξιοπιστία στις φωνητικές κλήσεις, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να προσθέσετε φωτογραφίες στις επαφές σας.

πηγή: techgear