ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google: Doodle αφιερωμένο στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2012, 12:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Google: Doodle αφιερωμένο στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων
Facebook Twitter Whatsapp

Μπορεί μερικά από τα 32 αθλήματα να έχουν ξεκινήσει ήδη, όμως η επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στις 23:00 και όλη η υφήλιος αναμένει το φαντασμαγορικό σόου που έχουν ετοιμάσει οι Άγγλοι.

Μπορεί μερικά από τα 32 αθλήματα να έχουν ξεκινήσει ήδη, όμως η επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ στις 23:00 και όλη η υφήλιος αναμένει το φαντασμαγορικό σόου που έχουν ετοιμάσει οι Άγγλοι. Φυσικά, από το εορταστικό κλίμα δε θα μπορούσε να λείπει η Google, η οποία προετοιμάζει τους χρήστες με το σημερινό Google Doodle αφιερωμένο στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πατώντας επάνω του, σας εμφανίζονται τα δημοφιλέστερα σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης, ενώ στη δεξιά στήλη θα δείτε ένα info box από την επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, με πληροφορίες για τα αθλήματα της ημέρας και ώρες αυτόματα προσαρμοσμένες με την χώρα όπου βρίσκεστε.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε άλλη αρνητική δημοσιότητα για τη χώρα μας, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, και να ευχηθούμε σε όλη την Ελληνική αποστολή καλή επιτυχία στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες!

πηγή: techgear