ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 8 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Wii U

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2012, 19:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στις 8 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Wii U
Facebook Twitter Whatsapp
Αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί με τις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, για την Ιαπωνία τουλάχιστον είναι επίσημο. Η νέα κονσόλα της Nintendo θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου σε δύο διαφορετικές εκδοχές: λευκό και μαύρο.
Αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί με τις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, για την Ιαπωνία τουλάχιστον είναι επίσημο. Η νέα κονσόλα της Nintendo θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου σε δύο διαφορετικές εκδοχές: λευκό και μαύρο. Η λευκή θα έχει 8GB αποθηκευτικό χώρο, ένα GamePad με οθόνη αφής, καλώδιο HDMI και κόστος περίπου 250 ευρώ.

Η μαύρη έκδοση αντιθέτως θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 32GB, ένα GamePad με επιπλέον φορτιστή-βάση, καλώδιο HDMI  και τιμή περίπου 315 ευρώ.

Το κόστος των επιπλέον GamePad θα είναι περίπου 130 ευρώ ανά τεμάχιο. Σχεδόν τριπλάσιο δηλαδή από εκείνο των τηλεχειριστηρίων Wii U Pro που θα κοστίζουν μόνο 50 ευρώ.

Αν και όπως είπαμε δεν υπάρχουν πληροφορίες για την διάθεση του στις υπόλοιπες αγορές, λογικά αυτή θα γίνει σχεδόν ταυτόχρονα καθώς η εταιρεία δεν θα θέλει να χάσει την περίοδο των γιορτών.

Πηγή: proho.gr