ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο φορτιστή συναρμολογεί η Apple

Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου 2013, 09:28 / Ανανεώθηκε 6 Σεπτεμβρίου 2013, 09:28
Νέο φορτιστή συναρμολογεί η Apple
Facebook Twitter Whatsapp

Η Apple φαίνεται να εργάζεται πάνω σε ένα νέο προϊόν το οποίο για την φόρτιση του χρειάζεται 17-watt σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει πριν από λίγο το Apple Insider. 

Η Apple φαίνεται να εργάζεται πάνω σε ένα νέο προϊόν το οποίο για την φόρτιση του χρειάζεται 17-watt σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το Apple Insider.

To site αναφέρει πως η Apple συναρμολογεί έναν νέο φορτιστή ο οποίος παράγει περισσότερα watt από τα 12 watt του iPad φορτιστή και λιγότερα από τα 45 watt του αντίστοιχου για το MacBook Air.

Κανένας δεν γνωρίζει ακόμη τον λόγο για τον οποίο η Apple θα χρειαστεί ένα φορητό 17-watt φορτιστή αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έχει ξεκινήσει την συναρμολόγηση του. Πηγή ανέφερε πως πρόκειται για μια φορητή συσκευή την οποία η Apple θα λανσάρει μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Το AppleInsider υποστηρίζει πως ο νέος αυτός φορτιστής δεν προορίζεται σίγουρα για το επόμενο iPad, iPad 5, μιας και η συσκευή αυτή θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον 12 watt φορτιστή της.

Ο φορτιστής λοιπόν αυτός θα είναι φορητός και εξωτερικός και οι μόνες συσκευές που κάνουν χρήση τέτοιων είναι αυτή τη στιγμή το iPhone το iPad και το iPod Touch.

Ίσως λοιπόν να προορίζεται για το φημολογούμενο 13 ιντσών iPad ή ακόμη και για το επερχόμενο iWatch της Apple.