ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google+ με δυνατότητα ενσωμάτωσης των posts σε ιστοσελίδες

Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2013, 14:02 / Ανανεώθηκε 11 Σεπτεμβρίου 2013, 14:02
Google+ με δυνατότητα ενσωμάτωσης των posts σε ιστοσελίδες
Facebook Twitter Whatsapp

Στα χνάρια του Facebook βαδίζει για ακόμη μια φορά το Google+ που με τη σειρά του ανακοίνωσε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των posts του κοινωνικού δικτύου σε blogs και ιστοσελίδες.
 

Στα χνάρια του Facebook βαδίζει για ακόμη μια φορά το Google+ που με τη σειρά του ανακοίνωσε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των posts του κοινωνικού δικτύου σε blogs και ιστοσελίδες.

Η διαδικασία είναι απλή: Επιλέγεις ‘Embed post’ από το drop down menu στην πάνω δεξιά γωνία του post και αντιγράφεις τον κώδικα που σου εμφανίζεται στο άρθρο ή το αρχείο που θέλεις να το ενσωματώσεις. Ακόμα και μετά την ενσωμάτωση το post παραμένει πλήρως διαδραστικό και μπορείς να κάνεις +1 ή να σχολιάσεις.

Συνεχίζοντας η Google ενσωμάτωσε και μια ακόμη λειτουργία στο κοινωνικό της δίκτυο η οποία συνδέει τα posts που αναρτώνται σε blogs και ιστοσελίδες με το προφίλ του αρθρογράφου τους στο Google+. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο τελευταίος να συνδέεται στα WordPress ή Typepad (προς το παρόν η νέα δυνατότητα είναι συμβατή με τις δύο αυτές πλατφόρμες) με το Google+ account του.

Πηγή: techgear.gr