ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πιο αλλόκοτο smartphone dock (φωτό)

Δημοσίευση 26 Μαρτίου 2014, 15:07 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2014, 15:07
Το πιο αλλόκοτο smartphone dock (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Έχουμε δει εκατοντάδες docks που υπόσχονται ότι θα αναπαράγουν με ποιότητα και στυλ τη μουσική που κρύβουμε στη μνήμη του smartphone μας, αλλά τούτο εδώ είναι από τα άγραφα!
 

Έχουμε δει εκατοντάδες docks που υπόσχονται ότι θα αναπαράγουν με ποιότητα και στυλ τη μουσική που κρύβουμε στη μνήμη του smartphone μας, αλλά τούτο εδώ είναι από τα άγραφα! 

Ονομάζεται Steampunk Gramophone Smartphone Dock και πέρα από το ρετρό σχεδιασμό του, το Steampunk Gramophone είναι ένα σύγχρονο αξεσουάρ, απόλυτα συμβατό με iPhones και Android phones. 

Συνδέεται μαζί τους μέσω Bluetooth ή μέσω της εξόδου των ακουστικών και αναπαράγει τον ήχο από το μεγαλοπρεπές χωνί που παραπέμπει στα γραμμόφωνα της General Electric από τις αρχές του 20oυ αιώνα.

Το αλλόκοτο αυτό αξεσουάρ για το smatphone έχει ύψος 86 εκατοστά και πλάτος 71 εκατοστά. Το βάρος του δεν αναφέρεται -για ευνόητους λόγους- στο website του κατασκευαστή.

Αν για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλετε να κάνετε δικό σας το Steampunk Gramophone Smartphone Dock πρέπει να ξεπεράσετε δύο εμπόδια. Το πρώτο είναι η τιμή του: 625 δολάρια. Το δεύτερο είναι η αδυναμία του κατασκευαστή να το αποστείλει εκτός ΗΠΑ.

Πηγή: thegang.gr