ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Office for iPad φτάνει τα 27 εκατ. downloads

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2014, 13:08 / Ανανεώθηκε 14 Μαΐου 2014, 13:08
Το Office for iPad φτάνει τα 27 εκατ. downloads
Facebook Twitter Whatsapp

Η Microsoft γνωστοποίησε ότι η σουίτα Office for iPad έχει καταγράψει συνολικά 27 εκατομμύρια downloads, από το λανσάρισμά της πριν από ενάμιση μήνα.
 

Η Microsoft γνωστοποίησε ότι η σουίτα Office for iPad έχει καταγράψει συνολικά 27 εκατομμύρια downloads, από το λανσάρισμά της πριν από ενάμιση μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου TechEd της Microsoft και αφορά τον αριθμό downloads στις δέκα κορυφαίες αγορές.
 
Με αυτά τα δεδομένα η σουίτα του Office για τις ταμπλέτες iPad κατέγραψε συνολικά 27 εκατομμύρια downloads.

Η προηγούμενη αναφορά της Microsoft για την συγκεκριμένη εφαρμογή είχε γίνει στις 3 Απριλίου και αφορούσε 12 εκατομμύρια downloads. 

Στον ενάμιση μήνα της κυκλοφορίας της η σουίτα Office for iPad έχει επιτύχει έναν ημερήσιο ρυθμό 587.000 downloads ανά ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Office for iPad περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint και μπορεί να «κατέβει» δωρεάν ώστε ο χρήστης να μπορεί να προβάλλει αρχεία κειμένου, φύλλα εργασίας και παρουσιάσεις. 

Ωστόσο, για να αποκτήσει ο χρήστης τη δυνατότητα δημιουργίας νέων αρχείων και διόρθωσης ήδη υπαρχόντων θα πρέπει να αποκτήσει συνδρομή στο Office 365.