ΘΕΑΤΡΟ

Φιγούρες και κούκλες για πάντα!

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2017, 16:55 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 17:07
Φιγούρες και κούκλες για πάντα!
Facebook Twitter Whatsapp

Το στέκι του Καραγκιόζη στην Πλάκα που ίδρυσαν ο Τάσος Κώνστας και η Αλεξία Αλεξίου συμπλήρωσε δεκαοκτώ χρόνια δημιουργικής πορείας και συνεχίζει δυναμικά

Δεκαοχτώ χρόνια πέρασαν από τότε που ο Τάσος Κώνστας και η Αλεξία Αλεξίου ίδρυσαν το Φιγούρες & Κούκλες, το κουκλίστικο στέκι του θεάτρου σκιών και του κουκλοθέατρου στην Πλάκα που μοίρασε γενναιόδωρα χαρά και γέλιο σε χιλιάδες παιδιά.

Φέτος η αυλαία του θεάτρου θα ανεβεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11:30 με Καραγκιόζη από τον Τάσο Κώνστα. Ο προικισμένος ηθοποιός και καραγκιοζοπαίχτης, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα από τις εμφανίσεις του στο Πάρκο Φλοίβου το καλοκαίρι, θα μας κάνει παρέα κάθε Κυριακή του χειμώνα με παλιές και νέες περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων.

Όμως, ούτε τα Σάββατα θα μείνουν παραπονεμένα… Από τις αρχές του Νοεμβρίου η Αλεξία Αλεξίου θα μας θυμίζει το επιτυχημένο  «Ο Πέτρος και ο Λύκος».

Φιγούρες και Κούκλες, Τριπόδων 30 Πλάκα (στάση μετρό Ακρόπολη), τηλ. 210 3227507,  www.fkt.gr. Πραγματοποιούνται παραστάσεις για σχολεία τις καθημερινές κατόπιν συνεννόησης.