ΘΕΑΤΡΟ

«Προσεχώς απόδραση» μετά το Πάσχα στο El Convento Del Arte

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2017, 12:06 / Ανανεώθηκε 3 Απριλίου 2018, 13:04
«Προσεχώς απόδραση» μετά το Πάσχα στο El Convento Del Arte
Facebook Twitter Whatsapp

H ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» μας προσκαλεί σε δύο εξτρά δείπνα μυστηρίου στις 20 και 29 Απριλίου στο Μεταξουργείο

Μετά από την επιτυχία του περσινού «Reunion μετά Θάνατον» οι συντελεστές της ομάδας Βρες τον Δολοφόνο μας «σερβίρουν» ένα ακόμα sold-out δείπνο μυστηρίου: «Προσεχώς απόδραση». Μόνο που αυτή τη φορά, οι συμμετέχοντες καλούμαστε, όχι να εξιχνιάσουμε τον φόνο, αλλά να βοηθήσουμε τον άδικα φυλακισμένο ήρωα να αποδράσει.


Θανάσης Ζερίτης

Το «μενού»:
Βρισκόμαστε στη φυλακή του Κούκου, μία φυλακή υψίστης ασφαλείας.
Ο Γιάννης Ποντίκης είναι καταδικασμένος σε ισόβια, κατηγορούμενος άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ στην πολυεθνική όπου εργαζόταν. Στη διάθεσή του έχει έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν τη δική του αθωότητα, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει πρώτα να αποδράσει. Στην προσπάθειά του να το σκάσει από τη φυλακή, συναναστρέφεται με 5 άλλους χαρακτήρες, κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι που ο Ποντίκης χρειάζεται για να τα καταφέρει.

Υψώστε τα ποτήρια σας στην επιτυχία του σχεδίου του Γιάννη Ποντίκι και, καθώς θα απολαμβάνετε το (πραγματικό) μενού που ο σεφ προετοίμασε για εσάς, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Αξιολογήστε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, και… γελάστε χωρίς περιορισμούς.


Αλεξάνδρα Ούστα

Η ταυτότητα της παράστασης
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Σκηνικά: Πηνελόπη Ασλάνογλου
Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης
Επικοινωνία: Γεωργία Ζούμπα
Φωτογραφίες: Γιάννης Ριζομάρκος
Τρέιλερ: Θέμης Γύπαρης

Ερμηνεύουν: Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη

Προσεχώς απόδραση, El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο). Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 19:00, από 15 Οκτωβρίου, και την Ημέρα της Γυναίκας, Πέμπτη 8 Μαρτίου. Είσοδος: 16 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο. Κρατήσεις: 6943 770690 ή [email protected]

Έκτακτες παραστάσεις μετά το Πάσχα: Παρασκευή, 20 και Κυριακή 29 Απριλίου


Χρήστος Πίτσας