ΘΕΑΤΡΟ

Νέοι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο Ελληνικό Φεστιβάλ

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:05
Νέοι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο Ελληνικό Φεστιβάλ
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά από την παραίτηση του Γιάννη Μηλιού από τη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Φεστιβάλ, τη θέση του καταλαμβάνει ο μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος, Πέτρος Σταυριανός, ενώ Αντιπρόεδρος ορίζεται η θεατρολόγος Ελευθερία Ράπτου

Αλλαγές στην ιεραρχία του Ελληνικού Φεστιβάλ (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου) έφερε η παραίτηση του Γιάννη Μηλιού από τη θέση του Προέδρου το Δ.Σ.

Έτσι, τη θέση του Προέδρου της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος Πέτρος Σταυριανός. Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο κ. Σταυριανός υπήρξε νομικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, σύμβουλος του πολιτιστικού κέντρου Ο.Η.Μ. καθώς και δικηγόρος της εφημερίδας Ελευθεροτυπία.

Aντιπρόεδρος αναλαμβάνει η Ελευθερία Ράπτου, θεατρολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην κατεύθυνση «Σχεδιασμός-Χώρος-Πολιτισμός» και υποψήφια Διδάκτωρ Ε.Μ.Π. Δραστηριοποιείται στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης, της πολιτιστικής πολιτικής και πολιτιστικής διπλωματίας.