ΘΕΑΤΡΟ

Ένα πραγματικό δώρο τέχνης από το... Θέατρο Τέχνης

Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 30 Δεκεμβρίου 2019, 18:59
Ένα πραγματικό δώρο τέχνης από το... Θέατρο Τέχνης
Facebook Twitter Whatsapp

Αυτά τα Χριστούγεννα το Θέατρο Τέχνης μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας το δώρο του πολιτισμού 

Αυτές τις γιορτές, σας προτείνουμε να κάνετε στους αγαπημένους σας αλλά και στον εαυτό σας ένα αληθινά πρωτότυπο δώρο πολιτισμού. Ένα δώρο «Τέχνης». Δωρίστε ή αποκτήστε εισιτήρια ελεύθερης εισόδου σε παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν για τη σεζόν 2019-2020.

Ένα δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε αγαπημένους, φίλους, συγγενείς. Αλλά και ένα δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας. Ένα δώρο για μικρούς και μεγάλους που ξέρετε ότι αγαπούν ή που εύχεστε να αγαπήσουν μέσα από αυτή την πρωτότυπη προσφορά το θέατρο.

Για τρεις ολόκληρες εορταστικές εβδομάδες, από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, καθημερινά 10-1μ.μ. και 5μ.μ.-10μ.μ. στα ταμεία του Θεάτρου Τέχνης (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14) μπορείτε να αγοράσετε ένα ή και περισσότερα από τα δώρα-πακέτα παραστάσεων που σας προτείνουμε σε «εορταστικές» τιμές. Τα δώρα προσφέρονται σε ειδική, χριστουγεννιάτικη συσκευασία που περιλαμβάνει μια ευχετήρια κάρτα, τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στο πακέτο επιλογής σας καθώς και το πρόγραμμα παραστάσεων όλης της σεζόν.

Τα πακέτα δώρων που μπορείτε να αποκτήσετε ή να δωρίσετε είναι τα εξής:
Ελεύθερη είσοδος για ολόκληρη τη σεζόν
Δωρίστε ή αποκτήστε ένα πακέτο αξίας 95 ευρώ που παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε όλες τις παραστάσεις (12 παραγωγές για ενήλικες και 3 για παιδικό και εφηβικό κοινό) και σε όλες τις εκδηλώσεις της σεζόν. Ο αποδέκτης του δώρου  αποκτά επίσης το δικαίωμα αγοράς 1 επιπλέον εισιτηρίου στη μειωμένη τιμή που ισχύει σε κάθε παραγωγή κατά την ημέρα παράστασης που θα επιλέξει.

8 εισιτήρια ελευθέρας
Δωρίστε ή αποκτήστε ένα πακέτο αξίας 65 ευρώ, που παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε8από τις 15 παραγωγές της σεζόν. Οι παραστάσεις επιλέγονται από τον αποδέκτη του δώρου που αποκτά επίσης το δικαίωμα αγοράς 1 επιπλέον εισιτηρίου στη μειωμένη τιμή που ισχύει σε κάθε παραγωγή κατά την ημέρα παράστασης που θα επιλέξει.

4 εισιτήρια ελευθέρας
Δωρίστε ή αποκτήστε ένα πακέτο αξίας 36 ευρώ, που παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε 4 παραστάσεις της σεζόν. Οι παραστάσεις επιλέγονται από τον αποδέκτη του δώρου που αποκτά επίσης το δικαίωμα αγοράς 1 επιπλέον εισιτηρίου στη μειωμένη τιμή που ισχύει σε κάθε παραγωγή κατά την ημέρα παράστασης που θα επιλέξει.

2 εισιτήρια ελευθέρας
Δωρίστε ή αποκτήστε ένα πακέτο αξίας 20 ευρώ, που παρέχει τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε 2 παραστάσεις ή σε 1 παράσταση για 2 άτομα. Η παράσταση ή οι παραστάσεις επιλέγονται από τον αποδέκτη του δώρου.