current views are: 13

18 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:38

Γιορταστικό «Smiley»!

Η ρομαντική κωμωδία του Guillem  Clua, για ένα αταίριαστο gay ζευγάρι που μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί, επαναλαμβάνεται για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Άβατον

Δημοσίευση 18:38’

Η ρομαντική κωμωδία του Guillem  Clua, για ένα αταίριαστο gay ζευγάρι που μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί, επαναλαμβάνεται για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Άβατον

Δύο σημερινά αγόρια ερωτεύονται, μαλώνουν και παλεύουν να βρουν την αγάπη σε μια εποχή που ο ρομαντισμός ξαναγεννιέται μέσα στα πληκτρολόγια των κινητών μας. Το «Smiley» είναι μια αυθεντική ιστορία αγάπης, γεμάτη συναίσθημα και γέλιο. Μιλάει με χιούμορ για τους φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε όταν πρώτη φορά ερωτευτούμε. Ανακαλύπτει το πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ σε ξεναγεί στις συνήθειες και τους τρόπους της gay κοινότητας.

Η μεγάλη επιτυχία του Guillem  Clua επιστρέφει για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο θέατρο Άβατον. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Μίνως Θεοχάρης αποφασίζουν να μας ξαναπούν την πιο τρυφερή ιστορία αγάπης μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων σε σκηνοθεσία Μάνου Πετούση.

Με αφορμή της γιορτές, το« Smiley» μας θυμίζει πως απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι και μας χαμογελάει πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Η ταυτότητα της παράστασης:
Κείμενο:Guillem Clua
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμανουήλ
Σκηνοθεσία : Μάνος Πετούσης,
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Κοστούμια: Δήμος Κλιμενώφ
Φωτογραφίες – Σχεδιασμός: Νίκος Καρανικόλας
Μουσική: Στάμος Σέμσης,
Στίχοι: Φωτεινή Αθερίδου, Μίνως Θεοχάρης
Βοηθός Σκηνοθέτη-μουσική επιμέλεια: Δανάη Μπάρκα.

Παίζουν: Δημήτρης Μακαλιάς και Μίνως Θεοχάρης

«Smiley!», Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Κεραμεικός, τηλ. 210 3412689, avatontheatre@gmail.com, http://www.theatroavaton.gr. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτες 20 και 27 Δεκεμβρίου, 3 και 10 Ιανουαρίου στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (μειωμένο, ομαδικές κρατήσεις άνω των 10 ατόμων)