current views are: 8

5 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση12:06

Μάθετε τι είναι το Last Call Offer που εφαρμόζεται στο Παλλάς και στο Ήβη

Για τριάντα λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται εισιτήρια στην μισή τιμή

Δημοσίευση 12:06’

Για τριάντα λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται εισιτήρια στην μισή τιμή

Για τους «ριψοκίνδυνους» φίλους της θεατρικής τέχνης, η εταιρεία Θεατρικές Σκηνές  Α.Ε. προχωρά στη σταδιακή εφαρμογή της πρακτικής Last Call Offer, όπως αυτή ισχύει στις θεατρικές μητροπόλεις όλου του κόσμου.

Τι είναι το Last Call Offer; Σύμφωνα με την εξαιρετικά διαδεδομένη αυτή πρακτική,  για αυστηρά  τριάντα λεπτά πριν από την επίσημη ώρα έναρξης της εκάστοτε παράστασης, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στην μισή τιμή της αρχικής.

Η προσφορά αφορά μόνο την επικείμενη παράσταση, ξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των θέσεων, ενώ κατά τη διάρκεια του μισάωρου διαστήματος εφαρμογής της, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τη Ζώνη στην οποία επιθυμούν να καθίσουν.

Το Last Call Offer εγκαινιάζεται άμεσα στις δύο τρέχουσες, πολυσυζητημένες θεατρικές παραγωγές των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε.:
• To «Cabaret» στο Θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, με τον Τάκη Ζαχαράτο στον ρόλο του Κομπέρ και την Τάμτα στον ρόλο της Σάλι Μπόουλς.
• Το «Παιχνίδι του Δολοφόνου» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Ήβη.

Για την ενημέρωση και τη διευκόλυνση του κοινού, οθόνες στην είσοδο των θεάτρων θα αναγράφουν την έναρξη και λήξη της περιόδου, καθώς και την  αντίστροφη μέτρηση ενδοιάμεσα, καθώς με τη συμπλήρωση του 30ου λεπτού,  και μέχρι να ξεκινήσει η παράσταση, η τιμή των εισιτηρίων θα επανέρχεται στην αρχική.  Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τους όρους χρήσης της νέας αυτής προσφοράς είναι διαθέσιμες στο websiteτων Θεατρικών Σκηνών, www.theatrikesskines.gr .

Το Last Call Offer θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις της σεζόν 2018-19 από την εταιρεία Θεατρικές Σκηνές  Α.Ε.


σχετικα αρθρα