TIPS & TRICKS

Σούπερ μαρινάδα για ζουμερές χοιρινές μπριζόλες

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2015, 08:01 / Ανανεώθηκε 3 Αυγούστου 2015, 08:38
Σούπερ μαρινάδα για ζουμερές χοιρινές μπριζόλες
Facebook Twitter Whatsapp

Μία απλή μαρινάδα για να δώσετε άρωμα στις χοιρινές σας μπριζόλες και για να τις κρατήσετε ζουμερές είτε τις ψήσετε στο φούρνο ή στα κάρβουνα…

Μία απλή μαρινάδα για να δώσετε άρωμα στις χοιρινές σας μπριζόλες και για να τις κρατήσετε ζουμερές είτε τις ψήσετε στο φούρνο ή στα κάρβουνα…

Yλικά 

  • 4 μπριζόλες πλυμένες και στεγνές
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
  • 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τις μπριζόλες και ανακατεύουμε καλά, μασαζάροντας  τις μπριζόλες για να περάσουν τα υλικά μέσα τους για 3-4 λεπτά.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες και καλύτερα από την προηγούμενη μέρα.
Αν τις κάνουμε στο φούρνο χρησιμοποιούμε και τα υγρά που έχουν μείνει στο σκεύος προσθέτοντας τα στο ταψί μας.

Πηγή: lovefood