current views are: 5

28 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση04:17

Λήξαν το θέμα με τον Κουρουμπλή – O Μητσοτάκης παίρνει αποστάσεις από Σαμαρά και Γεωργιάδη

Λήξαν, μαθαίνουμε, πως είναι το θέμα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή​. 

Δημοσίευση 04:17’

Λήξαν, μαθαίνουμε, πως είναι το θέμα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή​. 

Λήξαν, μαθαίνουμε, πως είναι το θέμα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο υπουργός Εσωτερικών είχε βρεθεί, ως γνωστόν, σε μια ιδιότυπη θέση, ο ίδιος να υποστηρίζει το bonus (αν και μικρότερο), αλλά ο αρχηγός του και το κόμμα την κατάργησή του!

«’Έχω άλλη άποψη αλλά θα εισηγηθώ το νομοσχέδιο», φέρεται να διαβεβαίωσε το Μέγαρο Μαξίμου, για να προσθέσει, «συντάσσομαι με την άποψη της κυβέρνησης».

Στρατιώτης Παναγιώτης!

Αποστάσεις πήρε ο Μητσοτάκης από Σαμαρά-Γεωργιάδη

Αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη πήρε σε ερώτηση πολίτη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου enikos στο star, για το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε μια παρατήρηση στον αντιπρόεδρο σχετικά με την αναφορά του σε αχάριστο λαό.

«Δεν υπέπεσε στην προσοχή μου η συγκεκριμένη φράση. Δεν τη θυμάμαι. Να είμαι ειλικρινής… Εγώ δεν το θυμάμαι» απάντησε ο Κυρ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Δεν θα συμφωνούσα με αυτή τη διατύπωση. Ωστόσο φρόντισε να πει και καλά λόγια για το έργο το αντιπροέδρου και στο τέλος να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα λέγοντας ότι χωρίς να σημαίνει αυτό ότι σε μια δημοκρατία και οι πολίτες δεν έχουν μερίδιο ευθυνών».

Για την ιστορία ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, είχε σημειώσει πως «αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος θα έπρεπε να είχε δώσει το όνομά του σε δρόμο» και τον χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές με την τρόικα ο οποίος μάλιστα πρόσφερε κατά τον ίδιο πολύτιμες υπηρεσίες στον ελληνικό λαό. Επομένως η σχετική δήλωση ήταν για την αχαριστία στον κ. Παπασταύρου και όχι τη γενικότερη στάση των πολιτών.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε τα αδειάσματα, αυτήν την φόρα με αναφορές στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και όχι μία αλλά τρείς φορές.

Ξεκίνησε με τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά περί διεύρυνσης με στελέχη του  

ΠΑΣΟΚ λέγοντας κοφτά, «ανήκουν σε άλλο κόμμα» και συνεχίζοντας «δεν έχω πρόθεση να κινηθώ σε λογική μεταγραφών».

Το δεύτερο το άδειασμα, με αναφορά στα Ζάππεια του Αντώνη Σαμαρά,

«Είχαμε μία δόση υπερβολικής καλλιέργειας προσδοκιών και στα Ζάππεια. Έχω ασκήσει κριτική στα Zάππεια»

Και τρίτωσε με τις υποσχέσεις Σαμαρά flat rate φόρο, τονίζοντας, «Δεν πιστεύω στον flat rate φόρο. Δεν πιστεύω στον ένα συντελεστή». Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του πρώην πρωθυπουργού…

 Γκρίνιες για Λαφαζάνη

Τα πρώτα σύννεφα ακούμε πως μαζεύονται πάνω από τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Και τούτο γιατί όπως κατηγορούν την πλειοψηφική τάση του Αριστερού Ρεύματος μικρότερες ομάδες, προτίμησε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, να κατεβάσει τη δική του Λίστα. Ελιγμός που επέτρεψε στο «Α.Ρ.» να εκλέξει το 56% των μελών του Συμβουλίου και βέβαια, και να το πανηγυρίσει αμέσως μετά.

Υπάρχει εμπιστοσύνη προς τους… «συμμάχους» ή μήπως όχι;