ΥΓΕΙΑ

Υπουργείο Υγείας: Καμπάνια κατά του καπνίσματος

Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου 2011, 10:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Υπουργείο Υγείας: Καμπάνια κατά του καπνίσματος
Facebook Twitter Whatsapp

Καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος ξεκινάει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος ξεκινάει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, το Υπουργείο, σε συνεργασία με εθελοντές, θα διανέμει ενημερωτικό φυλλάδιο, στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων ενημέρωσης για την πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος.

Σε αυτή τη φάση η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα Σωματεία - Μέλη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ), τα οποία για το σκοπό αυτό θα διαθέσουν αθλητές και αθλήτριες τους.

Οι δράσεις συντονίζονται από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Αντώνη Δημόπουλο και τον Ειδικό Γραμματέα Διατροφής και Άθλησης, Κώστα Παταβούκα.

Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο προγραμματισμός είναι ο εξής:

 

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

1. Λεωφόρος Ποσειδώνος και Αγίου Αλεξάνδρου, Παλαιό Φάληρο ώρα 11.45: συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΠ Φαλήρου. Θα παραστεί ο Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και Άθλησης Κώστας Παταβούκας.

2. Κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Βούλας ώρα 15.30, στο πλαίσιο του αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών μεταξύ ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας και ΔΑΣ Άνω Λιοσίων (Ελ. Βενιζέλου και Λυκούργου 17).

3. Κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Ν. Σμύρνης, ώρα 15.30, στο πλαίσιο του αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών μεταξύ Πανιωνίου ΓΣΣ και ΦΕΑ ΝΦ - ΝΧ (Τραπεζούντος και Αρτάκης 34).

 

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

1. Είσοδος Μαρίνας Φλοίσβου (Τροκαντερό) ώρα 11.45: διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου από αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΠ Φαλήρου στους χώρους της Μαρίνας και στον παρακείμενο χώρο ψυχαγωγίας (παιδική χαρά).

2. Ξενοδοχείο Fenix (Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, είσοδος από παραλιακή για το Γκολφ) ώρα 11.30: κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου "Η Ευρυάλη". Θα παραστεί ο Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και Άθλησης Κώστας Παταβούκας.