ΥΓΕΙΑ

Καρκίνος μαστού: Πιο συχνός, όταν καταναλώνεται κόκκινο κρέας

Δημοσίευση 10 Αυγούστου 2019, 23:00 / Ανανεώθηκε 10 Αυγούστου 2019, 14:41
Καρκίνος μαστού: Πιο συχνός, όταν καταναλώνεται κόκκινο κρέας
Facebook Twitter Whatsapp

Η αντικατάσταση του κόκκινου κρέατος με κοτόπουλο μπορεί να μειώσει αυτόν τον κίνδυνο

Ο καρκίνος του μαστού φαίνεται πως είναι συνυφασμένος με το κόκκινο κρέας. Όσες γυναίκες κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος, είχαν 23% μεγαλύτερη πιθανότητα να αρρωστήσουν.

Η αντικατάσταση του κόκκινου κρέατος με κοτόπουλο μπορεί να μειώσει αυτόν τον κίνδυνο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο healthmag.gr