ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 26 Νοεμβρίου 2019, 16:21
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ζεστασιά και τρυφερότητα μέσω των δικό σου ατόμων. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν και έχεις τη δυνατότητα να τα διαχειριστείς καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να κινηθείς. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στην οικογενειακή στέγη και να αφορούν πιθανές κληρονομιές ή οικονομικά θέματα που έχουν προβληματίσει.

Σήμερα ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται και μπορείς να απογειώσεις τη σχέση σου και να βιώσεις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει ζεστασιά, ρομαντισμό και ερωτική έξαψη.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που απασχολούν τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις την άποψη που. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και θέματα διαδικτύου έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις επαγγελματικά ζητήματα σε μία σημαντική νέα συνεργασία που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

Σήμερα διασκεδάζοντας και συζητώντας με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά και να βιώσεις έντονες στιγμές συντροφικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο πού θα κινηθείς πού θα παίξει κύριο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και με έχουν σχέση με λογαριασμούς οι οικονομικές εκκρεμότητες. Φρόντισε βέβαια να μην υποπέσεις σε περιττές σπατάλες και έξοδα που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε βοηθάω να πρωταγωνιστήσει σε ότι αφορά τη δουλειά σου και να διεκδικήσεις καλύτερη αμοιβή και απολαβές καθώς θέλεις να αναγνωριστεί η προσφορά σου και η εργατικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις κάθε τι που να λαμβάνεις.

Σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο και να εκτοξεύσεις τον αισθησιασμό στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο καθώς σε γεμίζει ασφάλεια και εντείνει το ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα και σκέψεις έχοντας τη διάθεση και την απαίτηση από τους γύρω σου να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις υποκειμενισμού που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και φτιάχνει το κέφι σου και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να δώσεις να καταλάβουν οι συνεργάτες και το ταίρι σου τι πραγματικά θέλεις από αυτούς, κάτι που θα τους δημιουργήσει την ανάλογη διάθεση να σε ευχαριστήσουν.

Σήμερα σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να εκφράσεις ότι θέλεις από το ταίρι σου, να είσαι βέβαιος ότι θα γίνει αποδεκτό και απόλυτα κατανοητό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο εντείνοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη απομόνωσης από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου χαλάνε τη διάθεση. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχει γιατί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την κακή σου ψυχολογία. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό ισορροπεί τη διάθεσή σου και σε βοηθά να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος σε πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να σε έχουν πληγώσει, βοηθώντας έτσι να ξεπεραστούν και να μείνουν πίσω.

Σήμερα ο απόλυτος ερωτισμός και το ρομαντικό στοιχείο κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να δώσουν ονειρεμένη διάσταση στη σχέση.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να βγεις με την παρέα σου να περάσεις όμορφα μαζί τους να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και απόψεις που μπορούν να γίνουν κινήσεις στόχοι για όλους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός με όσους διαφωνούν σε ότι βγάζεις. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό απογειώνει τη διάθεσή σου σε κάνει άκρως κοινωνικό και ευχάριστο και αυτά είναι τα στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις φιλικές σχέσεις για να θεμελιώσεις νέα όνειρα και στόχους.

Σήμερα οι από κοινού προσπάθειες με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα σας φέρουν πιο κοντά και θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο η κοινή συνισταμένη που κινείστε είναι αυτή που θα σας φέρει πιο κοντά.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επιδιώκεις να κλείσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς είναι γεγονός ότι έχεις επωμιστεί περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να σε αγχώνει έντονα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και συγκρουσιακός προκαλώντας εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να βγουν άκρως θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου και το εισόδημά σου.

Σήμερα η αυτοπεποίθησή που νιώθεις είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να επιλέξεις να γνωρίσεις το ταίρι σου σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον καθώς ο κοινός τρόπος σκέψης σε ότι αφορά την καριέρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την πνευματική σου διερεύνηση καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς επιτακτικά με αντικείμενα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Πιθανές είναι οι προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ξεφαντώματος και καλοπέρασης. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και να περάσεις μοναδικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Σήμερα η αισιοδοξία και η χαρά καθορίζουν τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις στιγμές που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία, το χιούμορ, τη θετική σου διάθεση.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνεται η ψυχολογική πίεση καθώς νιώθεις ότι το άγχος και οι ανασφάλειές κυριαρχούν. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα οικονομικής φύσεως οι επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να προωθήσεις, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε καθοδηγήσει με άκρως θετικά αποτελέσματα. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν οικονομικής φύσεως και να αφήσεις πίσω ότι πιθανά μπορεί να σου δημιουργεί φόβους και νευρικότητα.

Σήμερα είναι σημαντικό να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να απογειώσει ερωτικά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα συνδυάσουν έντονο συναισθηματισμό και αισθησιασμό εκτοξεύοντας την ψυχολογία σου στα ύψη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο ώστε να επικρατήσει αρμονία και να αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Πρόσεχε όμως γιατί δεν αποκλείεται να καταπιέζεις τις ανάγκες σου και αυτό αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με βία. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις από κοινού στόχους και φιλοδοξίες με συνεργάτες σου και με πολύ καλή διαχείριση να καταφέρετε να πετύχετε ότι βάλετε στο νου σας.

Σήμερα θέτοντας από κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και στις μελλοντικές επιδιώξεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν σε εργασιακό επίπεδο ή θέματα καθημερινότητας που μπορεί να σε φορτίζουν και να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτονώσεις τη νευρικότητα με άσκηση ή γυμναστική γιατί είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν σε ψυχολογικό επίπεδο να ισορροπήσεις. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στην καριέρα σου και να δείξεις τόσο τις ικανότητές σου όσο και τη διάθεση να προσφέρεις που σε χαρακτηρίζει κάτι που θα λειτουργήσει πολύ θετικά στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να λύσετε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα λειτουργήσουν καταλυτικά και σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι, χαρά, διασκέδαση απογειώνεται καθώς νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει τέχνη αφού θα επιδιώξεις να βρεθείς σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που σε γεμίζουν ευφορία. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να ξεφαντώσεις και να φλερτάρεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού γοητεύεις και μονοπωλείς το ενδιαφέρον

Σήμερα η θετική διάθεση και το έντονο ερωτικό στοιχείο θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η λάμψη και γοητεία σου είναι ακαταμάχητες και δεν είναι εύκολο να μην κινήσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr