current views are: 13

28 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:11

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για το 2018

Το 2018 θα είναι η χρονιά που θα έχουμε σημαντικές μετακινήσεις πλανητών και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσουμε και να εξετάσουμε τα δεδομένα της ζωής μας. Είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να προωθήσουμε κάποιες αλλαγές που θα είναι απαραίτητες για την εξέλιξη μας.

Δημοσίευση 16:11’

Το 2018 θα είναι η χρονιά που θα έχουμε σημαντικές μετακινήσεις πλανητών και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσουμε και να εξετάσουμε τα δεδομένα της ζωής μας. Είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να προωθήσουμε κάποιες αλλαγές που θα είναι απαραίτητες για την εξέλιξη μας.

Ο Κρόνος από τις αρχές του 2018 θα μας υποδέχεται από το ζώδιο του Αιγόκερου στο οποίο είναι κυβερνήτης και θα μας υπενθυμίζει πως χρειάζεται υπομονή, επιμονή και δουλειά για να επιτύχουμε τους στόχους μας ακόμα και αυτούς που σχετίζονται με την αισθηματική μας ζωή. Θα επηρεάσει άμεσα τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που θα βρεθούν στο σταυροδρόμι σημαντικών αποφάσεων για τη ζωή τους.

Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού σε ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο θα μας ανταμείψει αρκεί να έχουμε κάνει έστω και μια μικρή προσπάθεια για αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε.

Ο Ουρανός θα περάσει στις 16 Μαΐου 2018 στο ζώδιο του Ταύρου θέση από την οποία σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα που θα μας ενθουσιάσουν αλλά ταυτόχρονα θα πατάμε γερά στη γη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται καθώς υπάρχει πιθανότητα να γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία -κυρίως οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου- και να διαλύσουμε σχέσεις που αξίζει να μείνουν. Θα επιστρέψει στο ζώδιο του Κριού σε ανάδρομη πορεία στις αρχές Νοεμβρίου 2018 δίνοντας μια μικρή ανάσα στα ζώδια της φωτιάς( Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και έπειτα του αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς Υδροχόους) του τελευταίου δεκαημέρου καθώς από εκεί θα τους χαρίσει τόλμη και θάρρος!

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά στις 31 Ιανουαρίου, 15 Φεβρουαρίου, 27 Ιουλίου και 11 Αυγούστου θα γίνουν στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τα σταθερά ζώδια (Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους) και θα προκαλέσουν αλλαγές. Καρμικές γνωριμίες, μοιραίες συναντήσεις και η ανάγκη να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε δεν μας κάνει θα συνθέσουν αυτή τη χρονιά.

Μια μόνο από τις εκλείψεις της χρονιάς θα γίνει στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου και θέματα με το σπίτι μας και τους ανθρώπους που θεωρούμε οικογένεια μας πιθανό να μας προκαλέσουν συναισθηματική υπερχείλιση και την ανάγκη να γίνουμε κτητικοί προκειμένου να νιώσουμε ασφαλείς. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης θα ξεκινήσεις στις 26 Ιουνίου την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και καλούμαστε να μην προσπαθήσουμε να “τρέξουμε” τα γεγονότα καθώς το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να εκνευριστούμε. Χρειάζεται να δούμε τον τρόπο που προσεγγίσαμε κάποιες σχέσεις μας και να συνειδητοποιήσουμε τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα και πως μπορούμε να επιτύχουμε τα θέλω μας.

Μέχρι τις 27 Αυγούστου 2018 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερου, τα πράγματα στην προσωπική μας ζωή δεν θα πηγαίνουν τόσο γρήγορα όπως τα θέλουμε και θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και να μην κάνουμε παρορμητικές κινήσεις. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5 Οκτωβρίου 2018. Εκείνο το διάστημα τα συναισθήματα μας θα γίνουν πιο βαθιά, πιο ουσιαστικά και η ανάγκη μας για να ελέγξουμε το σύντροφο μας ή το αντικείμενο του πόθου μας θα κυριαρχεί. Οι επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές αλλά πριν αποφασίσουμε αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία καλό θα ήταν να θυμηθούμε γιατί βρέθηκαν στο παρελθόν.

Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο που κυβερνά, τον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου 2018 είναι μια σημαντική βοήθεια που θα ευεργετήσει όλα τα ζώδια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ζώδια της φωτιάς και έπειτα του αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πηγή: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων από zwdiasimera.gr