Από τον Χρήστο Ντούβλη 

Δες τις Ετήσιες προβλέψεις 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη (video), μάθε πως θα πάει το νέο έτος για το ζώδιό σου. Ανακάλυψε ποια θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 2018 και ποια θα δυσκολευτούν.    

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μιλά για μια χρονιά που θα είναι η εισαγωγή για τις πολύ μεγάλες αλλαγές που θα συμβούν τα επόμενα χρόνια. Είναι μια πρόγευση των όσων θα έρθουν στη ζωή μας, ένα μικρό δείγμα των όσων θα ακολουθήσουν τα επόμενα έτη θα πάρουμε μια μικρή γεύση μέσα στο 2018.

Μας περιμένουν λοιπόν βαθύτατες οικονομικές αλλαγές μέσα στο έτος, αυτό δεν σημαίνει πως το μυαλό μας πρέπει να πηγαίνει σε αρνητικές ή θετικές αλλαγές γιατί είναι θέμα αποφάσεων και διαχείρισης. Μας καλεί να μην φοβόμαστε τίποτε και κανέναν, να δείξουμε τις δυνάμεις μας χωρίς όμως με την έλλειψη θάρρους να αναδεικνύουμε κάποιον άλλον ότι είναι ισχυρότερος ή καλύτερος από εμάς. Δεν χρειάζεται σε ένα νέο ξεκίνημα όπως καλή ώρα είναι η νέα χρονιά και οι στόχοι που έχουμε να γίνουμε ηττοπαθείς, όταν κάτι γεννιέται σαν επιθυμία στο μυαλό μας, να μην έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση πριν καν προσπαθήσουμε για κάτι.

Στο διάστημα του Μαΐου έως και Οκτώβρη είναι ένα σημαντικό διάστημα όπου θα πάρουμε μια μικρή γεύση των μεγάλων αλλαγών όπου δείχνει ότι θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Θα αλλάξουμε τις ανάγκες μας μέσα στο 2018 και πιο σωστά τις προτεραιότητες μας, εκεί που θεωρούσαμε ότι κυνηγάμε κάτι συγκεκριμένο, αναθεωρούμε γιατί προκύπτει κάτι άλλο στην πορεία, έτσι έρχονται  νέα θέλω ή νέοι στόχοι στη ζωή μας.

Θα προκύψουν ξαφνικά γεγονότα μέσα στο νέο έτος, το θέμα είναι  πως και σε ποια φάση θα μας βρουν αυτές οι μεγάλες αλλαγές. Όταν κάτι γίνεται πολύ ξαφνικά, σίγουρα η αντίδραση μας είναι πολύ διαφορετική και ανάλογης διαχείρισης, μας πιάνει εξ απροόπτου.

Το διάστημα μεταξύ Φλεβάρη με μέσα Μάρτη θα υπάρξει αυξημένη παραγωγή νέων καταστάσεων ενώ το διάστημα Ιουλίου με Αύγουστο, θα χαρακτηρίζαμε ως ένα καυτό διάστημα διότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην καθημερινότητα μας.  Σίγουρα είναι ένα πολύ πιο εύκολο έτος συγκριτικά με το 2017, δεν θα έχει τόσα πολλά εμπόδια ως χρονιά.