current views are: 10

16 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:10

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 

Δημοσίευση 07:10’

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη μετακινήθηκε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα νιώσεις τη θετική επίδραση της στη διάθεση σου από το πρωί! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με πράγματα που μπορούν να διευρύνουν τις γνώσεις σου. Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή η απόκτηση μιας πιστοποίησης είναι μερικά από τα θέματα στα οποία μπορείς να δράσεις με επιτυχία αυτή την ημέρα! Από την άλλη  μπορεί απλά να τεμπελιάσεις και να προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα από αυτά και απλά να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους συζητώντας περί των εορτών και των τραπεζιών που θα τις συνοδεύσουν!

Μια βόλτα με το ταίρι σου σε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει καλό καθώς θα είσαι σε ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο σου περιβάλλον θα σου φτιάξει το κέφι!

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η αλήθεια είναι πως θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς το μυαλό σου θα τρέχει σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις αδυναμίες σου ώστε να μπορέσεις να τις διαχειριστείς και να τις τακτοποιήσεις μέσα σου. Η ημέρα όμως πέρα από τη συναισθηματική αναστάτωση θα φέρει και ευκαιρίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και θα πρέπει να τις αντιληφθείς προκειμένου να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η!

Η συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη τη σχέση με το ταίρι σου καθώς όλο και κάτι θα βρεις να τα βάλεις και μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος/η μια “νέα” γνωριμία μπορεί να έρχεται από τα παλιά! 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δεν θέλεις να αποφασίσεις μόνος/η σου για οτιδήποτε σε απασχολεί για αυτό και θα αναζητήσεις τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου στο ζώδιο του Τοξότη και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει και διλλήματα ιδιαίτερα αν συνειδητοποιήσεις πως οι απόψεις σου δεν ταυτίζονται με τις απόψεις των άλλων. Βρες τη χρυσή τομή καθώς το γεγονός πως δεν θα μπορέσεις να πεις “όχι” μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου!

Ο/η σύντροφός σου θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς η γνώμη του θα σε επηρεάζει πολύ αλλά αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητα καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή με βάση τα θέλω των άλλων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη γι αυτό και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τον οργανισμό σου και την ευεξία σου προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν παραπάνω δουλειές από αυτές που υπάρχουν ήδη στο πρόγραμμα καθώς και κάποιες εργασιακές αγγαρείες ή υποχρεώσεις δικών σου ανθρώπων. Αν δεν αφήσεις το χρόνο να περάσει άσκοπα γκρινιάζοντας για τις δουλειές που έχεις, τότε σίγουρα θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας  και μπορεί να μείνει και χρόνος για εσένα!

Ζήτησε από το ταίρι σου τη βοήθεια του σε κάποια υποχρέωση της καθημερινότητας προκειμένου να μην του γκρινιάζεις για το φόρτο εργασίας σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με κάποιον/α που βλέπεις καθημερινά!

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα προτιμήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εσένα και σε αυτά που σε γεμίζουν, σε διασκεδάζουν και σε βοηθούν να νιώθεις καλά με κάθε τρόπο! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε προτρέψει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, τους φίλους σου και φυσικά το ταίρι σου! Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να τον αξιοποιήσεις όπως πραγματικά θέλεις. Μη νιώθεις τύψεις αν αφήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας πίσω καθώς που και που το διάλλειμα είναι απαραίτητο γιατί θα τονώσει τη ψυχολογία σου και τη διάθεση σου!

Ο έρωτας θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην ημέρα σου και αν τον έχεις βρει φρόντισε να μην τον αφήσεις να φύγει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί καθώς η καλή σου διάθεση θα είναι μαγνήτης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σπίτι σου, η οικογένεια σου και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτά τα δύο θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα εγείρει σχετικά θέματα. Μια συζήτηση μαζί με τους δικούς σου μπορεί να ανάψει τα αίματα καθώς θα αναζωπυρώσει διαφωνίες του παρελθόντος. Εστίασε σε θέματα που αφορούν το παρόν και μη χάνεις την υπομονή και το χρόνο σου για κάτι που έχει γίνει και δεν μπορείς να αλλάξεις. Ενδέχεται να προκύψει και κάποιο θέμα σχετικό με τα επαγγελματικά σου αλλά καλό θα ήταν να  μην το αφήσεις να γυρίσει μαζί σου στο σπίτι.

Μια συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να γίνει η αφορμή για μια εκ βαθέων εξομολόγηση αλλά πολλά από αυτά που θα πεις μπορεί να είναι λόγια συναισθηματικής υπερχείλισης. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θέλεις να βγεις, να κάνεις μια βόλτα σε αδέρφια, γνωστούς και γείτονες να πιείτε τον καφέ σας και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τόσο οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν για αυτό και θα επιδιώξεις παρέα και συζήτηση!  Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου αλλά και να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις που επιθυμείς. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά αλλά καλύτερα να μην το κάνεις καθώς λίγο η διάθεση σου, λίγο το γιορτινό κλίμα θα σε κάνουν επιρρεπή σε σπατάλες!

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να σε συγκρατήσει από περιττές αγορές καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αυτές! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να φλερτάρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποια οικονομικά ζητήματα σε εκκρεμότητα που είτε έχεις ξεχάσει είτε θέλεις να ξεχάσεις!  Αυτά είναι πιθανό να σε αγχώσουν και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια με αποτέλεσμα οτιδήποτε και να σκεφτείς ή οτιδήποτε και να συζητήσεις στο τέλος όλα να καταλήγουν γύρω από τα οικονομικά σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να μειώσεις το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθεις ή να επιδιώξεις να διευθετήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες σου για να έχεις θετικά αποτελέσματα στη διάθεση σου!

Σήμερα προκειμένου να νιώσεις πως το ταίρι σου ανήκει σε εσένα μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός απέναντι του και αυτό δεν θα του είναι ευχάριστο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε μια τράπεζα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε μια δουλειά καθώς η Σελήνη έχει μπει πανηγυρικά στο ζώδιο σου και δεν θα σε αφήσει να εστιάσεις σε κάτι συγκεκριμένο. Το ενδιαφέρον σου θα αποσπάται εύκολα και η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων και της διάθεσης σου μπορεί να ανησυχήσουν τους αγαπημένους σου ανθρώπους που θα χρειαστούν διερμηνέα για να συνεννοηθούν μαζί σου! Πρόσεξε καθώς θα είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να το παρακάνεις! 

Η περίεργη συμπεριφορά σου και τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα μπορεί να μπερδέψουν το ταίρι σου και δεν θα φταίει εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος/η μην περιμένεις να έρθει το επόμενο σου ταίρι εξ ουρανού, θα πρέπει να κινηθείς και εσύ λίγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εσωστρέφεια σου σήμερα θα είναι το βασικό σου γνώρισμα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διαφυλάξεις τα σχέδια σου και να τα κρατήσεις μόνο για εσένα. Σήμερα ίσως μάθεις κάτι που θα σε εκνευρίσει καθώς τόσο καιρό ήταν κρυμμένο και μαζί με αυτό θα κλονιστεί και η εμπιστοσύνη σου προς όλους! Μπορεί με αφορμή κάποιο θέμα το μυαλό σου να κάνει σενάρια επιστημονικής καχυποψίας για αυτό θα πρέπει να ασκήσεις βούληση και λογική σκέψη προκειμένου να τα σταματήσεις!

Σήμερα οι ερωτήσεις προς το ταίρι σου θα είναι ανακριτικής φύσεως αλλά με αυτό μπορεί να προσβάλλεις την εμπιστοσύνη του. Αν είσαι ελεύθερος/η δε γίνεται να αφήσεις μια γνωριμία να εξελιχθεί αν σκέφτεσαι με καχυποψία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φίλοι σου για εσένα σημαίνουν πολλά και σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη θα τους αναζητήσεις μετά μανίας! Οποιοδήποτε θέμα και να έχεις θα προτιμήσεις να το συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και να πάρεις την απόφαση σου από κοινού! Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς μα μια εθελοντική δραστηριότητα και να προτρέψεις και τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να τονώσει τις φιλικές σχέσεις και να σε φέρει κοντά με ανθρώπους που έχεις κοινή ιδεολογία και κοινά γνωρίσματα! 

Σήμερα ενδέχεται να δεις το ταίρι σου περισσότερο σαν φίλο παρά σαν ερωτικό σου σύντροφο αλλά αυτό μπορεί να σε παρασύρει και να του εκμυστηρευτείς πράγματα που δεν πρέπει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από ένα σύλλογο ή μια συλλογική δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και η προσπάθεια σου να ξεχωρίσεις μέσα από τη δουλειά σου θα σε κάνουν ανταγωνιστικό/η σήμερα και μάλιστα αυτή η στάση σου θα εκπλήξει πολλούς! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί μην καταλάβεις πως υπάρχουν κίνδυνοι που μπορούν να ανατρέψουν κάθε προσπάθεια που θα κάνεις σήμερα για αυτό καλύτερα να μη βιαστείς και να μελετήσεις προσεκτικά κάθε κίνηση σου!

Σήμερα ακόμα και αν βρεθείς με το ταίρι σου τη συζήτηση θα μονοπωλήσει η δουλειά αλλά μετά μην απορήσεις αν εκνευριστεί! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από ένα επαγγελματικό ραντεβού!

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr