current views are: 10

18 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση05:12

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 

Δημοσίευση 05:12’

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Οι διαφορετικές απόψεις και οι διαφωνίες πάνω σε μια συζήτηση θα είναι αρκετές για να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν μια παγερή διάθεση. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την επικριτική στάση που θα έχεις απέναντι στους άλλους αν δεν θέλεις να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Ο φανατισμός με τον οποίο θα υποστηρίζεις τις απόψεις σου θα είναι ένα ακόμα θέμα που θα πρέπει να κατευνάσεις καθώς ακόμα και απλές συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν η αιτία για να δημιουργηθούν αντίπαλα στρατόπεδα.

Μια κουβέντα με το ταίρι σου μπορεί φαινομενικά να μην κρύβει κανένα κίνδυνο όμως μπορεί να γίνει η αφορμή για να διαπιστώσεις πως έχετε διαφορετικές απόψεις που θα σας δημιουργήσουν απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία πιθανό να δείξει απόμακρη για να δει τις αντιδράσεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη  θα σε φέρει σε επαφή με την καρδιά σου και πιθανό να σε κάνει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις! Είναι πιθανό να τραβήξεις ένα μεγάλο «Χ» σε ανθρώπους που μέχρι τώρα έδινες ευκαιρίες αλλά πλέον αποφάσισες να απομακρυνθείς. Πρόσεξε καθώς σήμερα με το ξεκαθάρισμα που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου μπορεί να αφήσεις εκτός και ανθρώπους που δεν πρέπει. Η σκληρή σου στάση απέναντι τους μπορεί να τους δημιουργήσει ερωτήματα για αυτό προσπάθησε να μην τα βάλεις με όλους και να μην κάνεις κινήσεις χωρίς να τις σκεφτείς.

Σήμερα θα είσαι απόμακρος/η με το ταίρι σου εξαιτίας των δικών σου “εσωτερικών διεργασιών” όμως αυτό μπορεί να κάνει και εκείνο το ίδιο απόμακρο! Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα αισθηματικά σου για να δεις τι είναι αυτό που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα εγείρει την ανάγκη σου να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Σήμερα μπορεί να φαίνεσαι ευάλωτος/η στη γνώμη και τις διαθέσεις των άλλων όμως μέσα σου προετοιμάζεις το έδαφος για τις αποφάσεις που έχεις πάρει.  Είναι πολύ πιθανό να γίνεις σκληρός/η και επικριτικός/η απέναντι στους άλλους ιδιαίτερα αν νιώσεις πως προσπαθούν να σε βάλουν στο δικό τους καλούπι. Πολλά από αυτά που θα σκεφτείς θα είναι υπερβολές και θα πρέπει να προσέξεις καθώς αν το παρακάνεις θα παγώσεις σχέσεις που αξίζει να είναι στη ζωή σου.

Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι κατά πόσο το ταίρι σου σε καλύπτει αλλά προσπάθησε να προσέξεις τον τρόπο που θα  το εκφράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν θα είναι παιχνιδάκι και αυτό θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το πρόγραμμα σου είναι τόσο φορτωμένο με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Πρόσεξε τι εύχεσαι καθώς σήμερα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και είναι πιθανό και να προκύψουν περισσότερες εργασιακές ευθύνες αλλά και να φύγουν μερικές από αυτές. Προσπάθησε να θυμάσαι πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι ο μόνος τρόπος για να αναγνωριστεί η δουλειά και οι προσπάθειες σου.

Μια αλλαγή στο ημερήσιο πρόγραμμα σου μπορεί να προκαλέσει και αλλαγές στη σχέση σου, όμως αυτό θα είναι η αφορμή καθώς τα αίτια είναι βαθύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί δουλειά για να εξελιχθεί…

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βάλει να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου καθώς θα διαπιστώσεις πως το τελευταίο καιρό είχες παραμελήσει το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει ένα ντόμινο αλλαγών καθώς οι άνθρωποι που είναι κοντά σου όπως οι αγαπημένοι σου φίλοι αλλά και ο/η σύντροφος σου μπορεί να μη συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές για τις οποίες μιλάς. Η διάθεση σου μπορεί να γίνει και εγωκεντρική και επικριτική με όλους τους άλλους. Πρόσεξε τις κινήσεις σου αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αποστάσεις σε -μέχρι πρότινος- πολύ καλές σχέσεις!

Σήμερα ο παλιμπαιδισμός μπορεί να κάνει το ταίρι σου επικριτικό απέναντι σου και εσύ δεν θα χάσεις ευκαιρία να του απαντήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να μην κάνει θόρυβο με την παρουσία της αλλά δε σημαίνει πως δεν αξίζει να ασχοληθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σε  βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα παράπονα που έχεις από τους άλλους και κυρίως αυτούς που ανήκουν στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να κατευνάσεις την τάση σου για κριτική διαφορετικά θα δημιουργήσεις αποστάσεις στις σχέσεις σου. Κάποιο μέλος της οικογένειας σου μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια σου και αυτό θα σου δημιουργήσει παραπάνω ευθύνες που δεν θα δεις θετικά. Κάνε υπομονή καθώς σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις!

Ο/η σύντροφός σου θα μείνει παραγκωνισμένος/η σήμερα καθώς οι ευθύνες σου για επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα θα είναι αρκετές. Αν είσαι ελεύθερος/η μην δεις μια νέα γνωριμία ή μια νέα σχάση σαν παραπάνω ευθύνες καθώς θα έχεις την τάση να είσαι υπερβολικός/η.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με τους γύρω σου και θα βάλει άλλο ένα λιθαράκι για να τους γνωρίσεις καλύτερα. Σήμερα μέσα από επαφές και συζητήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πτυχές της προσωπικότητας τους που δεν ήξερες. Άκουσε προσεκτικά κάθε γνώμη των άλλων ώστε να μπορέσεις μετά να πάρεις τις αποφάσεις σου. Μην πέσεις στην παγίδα και κρατήσεις επικριτική στάση απέναντι τους – κυρίως σε ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον- καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να παγώσουν οι μεταξύ σας σχέσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να μην ανοιχτείς στο ταίρι σου και να προτιμήσεις να κρατήσεις για εσένα οτιδήποτε σε απασχολεί έτσι όμως θα δημιουργήσεις αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι υπομονετικός/η με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη σε προτρέπει να αναγνωρίσεις δεξιότητες που έχεις και να προσπαθήσεις να τις προωθήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα προκειμένου να σου ανοίξουν νέοι δρόμοι. Μια εξέλιξη σε κάποιο θέμα που θα έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά σου θα είναι η αφορμή για να σκεφτείς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα σου. Αν δραστηριοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση, σίγουρα θα καταφέρεις να βάλεις τις βάσεις και να κάνεις τις σωστές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναγνωριστούν οι δεξιότητες σου και η δουλειά σου!

Το ταίρι σου πιθανό να νιώσει πως έχεις απομακρυνθεί σήμερα και αυτό θα είναι αλήθεια καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου μήπως δεν δίνεις τα κατάλληλα “σήματα” σε αυτόν/ην που σου αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει κινητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα θα βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και αυτό δεν είναι αρνητικό αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσεις να πιστεύεις πως οι άλλοι βρίσκονται απέναντι σου. Μην πάρεις μια συμβουλή ή μια προτροπή ενός αγαπημένου σου συνεργάτη και του/ης συντρόφου σου σαν προσπάθεια να σε χειραγωγήσει και μην είσαι καχύποπτος/η με όλους. Η πίεση που πιθανό να νιώσεις πως σου προκαλούν οι άλλοι στην πραγματικότητα την προκαλείς εσύ στον εαυτό σου με τις σκέψεις σου και αυτές είναι που θα πρέπει να διευθετήσεις.

Το ταίρι σου θα είναι το εξιλαστήριο θύμα σήμερα καθώς θα είσαι πολύ αυστηρός/η μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί και μη βιαστείς να την κρίνεις και να την κατακρίνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει τάσεις απομόνωσης καθώς δεν θα νιώθεις καλά αν έχεις γύρω σου κόσμο. Οι ανασφάλειες που σε έχουν πιάσει είναι αποτέλεσμα των υπερβολικών σκέψεων σου για αυτό και αν θέλεις να τις κατευνάσεις θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να υπέρ-αναλύεις! Είναι πολύ πιθανό να γίνεις αυστηρός/η με τους δικούς σου ανθρώπους και θα είναι άδικο για εκείνους. Μια βόλτα για περίπατο ή η ενασχόληση σου με κάποια υποχρέωση της καθημερινότητας σίγουρα θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο!

Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου αλλά αν ξεκινήσεις την ανάκριση πιθανό να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για ξεκούραση καθώς η διάθεση σου δεν θα βοηθήσει αισθηματικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο, να κρατήσεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια ομάδα ή σύλλογο και γενικότερα να αποκτήσεις ευθύνες για πράγματα που σου αρέσουν. Βέβαια ενδέχεται να γίνεις απότομος/η και επικριτικός/η με τους φίλους σου και με όλους τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου σήμερα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει στους άλλους το αίσθημα καταπίεσης. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις πως σαν άνθρωπος είσαι διαλλακτικός/η και μην αφήσεις τους άλλους να αμφιβάλλουν για αυτό!

Σήμερα θα δεις το ταίρι σου μόνο αν σε βοηθήσει σε κάποιο έργο που έχεις αναλάβει σχετικό με μια ομάδα ανθρώπων, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να χωρέσει στο πρόγραμμα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εστιάσεις σε κάτι αρνητικό σε αυτόν/ην που σου αρέσει και χάσεις όλα τα θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα τονίσει τις ανησυχίες που σχετίζονται με την αναγνώριση και τη φήμη σου στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα θα διαπιστώσεις πως ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για οτιδήποτε έχεις προσπαθήσει. Είναι πιθανό να αποκτήσεις και νέες υποχρεώσεις στη δουλειά που θα γίνουν η αφορμή για να βάλεις ακόμα πιο σταθερές βάσεις στο επαγγελματικό σου μέλλον. Ενδέχεται η στάση που θα κρατήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να είναι αρκετά απόμακρη και θα πρέπει να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να σε κατηγορήσουν για αδιαφορία.

Το ταίρι σου θα πρέπει να έχει υπομονή σήμερα αρκεί εσύ να του δώσεις λίγο σημασία καθώς θα έχεις την τάση να δείχνεις σαν να μη σε νοιάζει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί χρόνο εκ μέρους σου είσαι διατεθειμένος/η να την τον αφιερώσεις;

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr