current views are: 19

5 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:01

Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2018

Οι προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ για το 2018. Μάθετε όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά και τη σχέση σας, ανάλογα με την κάρτα που αντιστοιχεί στο ζώδιο σας. 

Δημοσίευση 16:01’

Οι προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ για το 2018. Μάθετε όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά και τη σχέση σας, ανάλογα με την κάρτα που αντιστοιχεί στο ζώδιο σας. 

Το 2018 μπορεί να διαμαρτυρηθείτε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο ή ενέργεια, αλλά θα είναι για εσάς πιο θετικό και προσοδοφόρο, αν και πρόκειται για μια γενικότερα αντιφατική χρονιά. Μπορεί να νοιώθετε μια ανάγκη να ταυτιστείτε με τους άλλους, να τους καταλάβετε πραγματικά και να τους πλησιάσετε με συμπάθεια. Παράλληλα, μπορεί να νοιώθετε μια ανάγκη να ξεφύγετε από τις δοκιμασίες του κόσμου και να περάσετε σε έναν κόσμο δικό σας. Δεν είναι κακό να ξεφεύγετε έτσι, αρκεί αυτό να γίνεται με θετικό τρόπο.

Στον αισθηματικό τομέα, καθώς αυτός είναι που θα κυριαρχήσει στη ζωή σας το επόμενο δωδεκάμηνο, προσέξτε να μην είστε πεισματάρηδες γιατί μπορεί να εμφανιστούν διχόνοιες αν αγνοήσετε τις επιθυμίες των άλλων. Θα βρείτε στήριξη από αγαπημένους ανθρώπους και αν είστε ελεύθεροι, αυτό το χρόνο θα βρείτε το ταίρι σας. Μην κλείνεστε στο σπίτι και ανοιχτείτε στους ανθρώπους, αφήστε τους να σας δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Μην ξεχνάτε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους καλοσύνη και είναι πρόθυμοι να τη βγάλουν αν τους φερθούμε κι εμείς ανάλογα, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πολύ πιθανό να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Δεν θα πρέπει να βιαστείτε να κάνετε ένα δεσμό με ένα άτομο που δεν το γνωρίζετε και τόσο καλά ή που δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τις προθέσεις ή τον χαρακτήρα του. Η έντονη κοινωνικότητα και οι πολλές επαφές και συζητήσεις που θα έχετε με τους άλλους, θα σας βοηθήσουν να έχετε πολλές επιτυχίες σε όλες σας τις σχέσεις. Μια νέα γνωριμία πιθανό να καταλήξει σε μια υπέροχη ερωτική σχέση που θα σας κάνει να περνάτε υπέροχα. Αλλά και οι παλαιότερες σχέσεις σας, αυτή την χρονιά, έχουν πολλά να σας δώσουν και θα σας χαρίσουν πολλά δώρα και αξέχαστες στιγμές. Καλή χρονιά! Εύχομαι το 2018 να φέρει αγάπη και φως στις ζωές και στην ψυχή όλων μας!

Διαβάστε παρακάτω πως το αστρολογικό ταρώ θα επηρεάσει το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ (ΑΡΜΑ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Κριού το 2018 είναι το Άρμα. Το Άρμα συμβολίζει τη νίκη πάνω στις εσωτερικές κι εξωτερικές μας συγκρούσεις και την ένωση του πνεύματος με την ύλη. Κατά το πρόσφατο παρελθόν, νοιώσατε τον εαυτό σας εγκλωβισμένο, να βρίσκεται στη μέση του δρόμου και να μη γνωρίζει ποια είναι η σωστή κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσει για να τον οδηγήσει στην ευτυχία. Αυτή η αβεβαιότητα σας στοίχισε συναισθηματικά, καθώς καλεστήκατε να καταλήξετε αν θα παραμείνετε πίσω στη σχέση σας, την οποία όμως έπρεπε να την ανανεώσετε ή αν θα προχωρήσετε μπροστά και να δημιουργήσετε ένα νέο δεσμό.

Οι δεσμευμένοι θα έχουν αμφιβολίες και ερωτήματα για τη σχέση τους, θα αμφιταλαντευθούν ανάμεσα στο γάμο τους και σε ένα νέο πειρασμό, σε έναν εξωσυζυγικό παθιασμένο έρωτα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν γεγονότα που είναι αναπόφευκτα και διαφωνίες που σίγουρα σας δημιουργούν απότομες και καταστροφικές αλλαγές. Δεν πρέπει να κάνετε αυθαίρετες ενέργειες, γιατί ο εγωισμός σας θα ταπεινωθεί. Σβήστε τα «κρυφά ίχνη σας» για να αποφύγετε το χειρότερο.

Αν είστε μόνοι, το 2018 θα βρεθείτε μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση. Είναι ο καιρός να πάρετε αποφάσεις για το τι πραγματικά θέλετε από μια σχέση. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε μια πρόταση περισσότερο από φιλική, που θα προχωρήσει σε πιο σοβαρό επίπεδο. Οι σχέσεις που ξεκινούν αυτή την χρονιά, εστιάζουν στην δέσμευση και οι παρτενέρ γνωρίζουν τους λόγους που είναι μαζί. Νοιώθετε ότι πατάτε γερά στο έδαφος με αυτή την αγάπη. Ένας νέος έρωτας που θα σας γεμίσει ελπίδες και θα σας ζεσταίνει την καρδιά, δίνοντάς σας υποσχέσεις. Έρωτας με καλούς οιωνούς, με αφοσίωση, όμορφες προσδοκίες, ταύτιση ιδεών και αισιοδοξία. Οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν και θα υπάρξει εμπιστοσύνη, ερωτικές ικανοποιήσεις και δώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ (ΑΣΤΕΡΙ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Ταύρου το 2018 είναι το Αστέρι. Το Αστέρι είναι η κάρτα που προμηνύει τις νέες ιδέες και τις ευκαιρίες, τη δημιουργική ανανέωση, την αισιοδοξία για ένα λαμπρό μέλλον. Το επόμενο δωδεκάμηνο θα είναι γεμάτο ανατροπές, δυνατούς έρωτες, αλλά και δυνατούς χωρισμούς, τελειώνοντας οριστικά ότι «παριστάνει» σχέση και κατά τα άλλα παραπαίει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Θα είναι γεμάτο προκλήσεις και αλλαγές, αποχαιρετώντας οριστικά ό,τι σας καθηλώνει, επιλέγοντας ό,τι προάγει την ευτυχία σας.

Για τους δεσμευμένους, ενώ στο παρελθόν υπερεκτιμήσατε τις δυνατότητες και την επιρροή σας, τόσο στον έρωτα όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζατε τον γάμο ή την οικογένειά σας, το 2018 σας δίνει τη δυνατότητα αλλαγών που είναι απαραίτητες να συμβούν σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να αποκατασταθεί ο Σεβασμός ιεραρχικά και να περάσετε την σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο, πιο λογικό, ήσυχο και σταθερό, που θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, η έντονη κοινωνική ζωή θα σας προσφέρει πολλές απολαύσεις. Μεγάλη πιθανότητα για ευτυχία στον έρωτα, αρμονική οικογενειακή ζωή. Εμφανίζεται απροσδόκητα η ευκαιρία να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Ένα απρόβλεπτο γεγονός, ένας ανέλπιστος κεραυνοβόλος έρωτας θα ανατρέψει την ερωτική σας ζωή. Ένα ταξίδι ή μια έξοδος θα έχει ως αποτέλεσμα μια ρομαντική γνωριμία που θα καταλήξει σε σοβαρή σχέση. Το πρόσωπο αυτό θα είναι αξιόλογο και ξεχωριστό θα εισβάλει στη ζωή σας, θα σας “αναστήσει” και θα σας χαρίσει μία σεξουαλική έκρηξη, κάτι που δεν περιμένατε ότι θα σας συμβεί. Βέβαια κάποιες μικροεντάσεις και εμπόδια που μπορεί να προκύψουν δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Αντίθετα, με την υπομονή, την καλή διάθεση, το αγωνιστικό πνεύμα και την δύναμη του χαρακτήρα σας που θα επιδείξετε, θα κατορθώσετε να έχετε τα προσδοκώμενα επιτυχή αποτελέσματα στον έρωτά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Διδύμου το 2018 είναι η Μεγάλη Ιέρεια. Η Μεγάλη Ιέρεια φανερώνει τον γάμο και το ισχυρό δέσιμο στην ερωτική της ζωή. Μια καλόκαρδη ώριμη γυναίκα, που θα φροντίσει για το καλό σας. Τρυφερή στοργική και λογική, θα προσφέρει σωστές συμβουλές, πρακτική βοήθεια και συναισθηματική στήριξη. Το 2018 είναι η χρονιά της ανακούφισης από τις ταλαιπωρίες και τις θύελλες που βιώσατε, σας φέρνει θετική ενέργεια, αισιοδοξία, τον έρωτα και συντροφικότητα που έχετε τόσο ανάγκη, μετά από όσα πέρασε η αισθηματική σας ζωή τα περασμένα χρόνια. Σας βοηθά να επαναπροσδιορίσετε τον συναισθηματικό τομέα και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Μην είστε όμως ανυπόμονοι και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν ομαλά, με αργό ρυθμό, για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Για τους δεσμευμένους, τα νέα μιας γέννησης στην οικογένεια ή της επιτυχίας κάποιου παιδιού θα φέρουν χαρά. Ο έρωτάς σας εξελίσσεται φυσιολογικά και όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από τον σύντροφό σας θα απολαύσετε τώρα ευχάριστες στιγμές μαζί του, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να ζήσετε την κοινή σας ζωή απαλλαγμένοι από φοβίες και ανασφάλειες.

Οι αδέσμευτοι, να μην εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας και να ανοίγεστε μόνο σε αυτούς που είστε βέβαιοι ότι αξίζουν. Ένα νέο πρόσωπο θα έλθει στη ζωή σας, πιθανόν και από το επαγγελματικό περιβάλλον, που θα ανεβάσει την διάθεσή σας και την ψυχολογία σας με γοητευτικά λόγια, με πλάγια απατηλά μέσα και έντονη συναισθηματική παρόρμηση. Διατηρείστε ζωντανό το δεσμό αυτό, πάρτε πρωτοβουλίες και δημιουργείστε προοπτικές για ένα ευτυχισμένο ερωτικό μέλλον, γιατί μπορεί το πρόσωπο αυτό να είναι το πεπρωμένο σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Καρκίνου το 2018 είναι η Δικαιοσύνη. Η τύχη σας χαμογελάει και το 2018 σας χαρίζει σημαντική υποστήριξη, σας βγάζει από την απομόνωση και σας βοηθάει να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν. Έρωτας, πάθος και λάμψη σας περιμένει, απαλλαγμένοι οριστικά από ότι σας κρατούσε δέσμιους.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Αν είστε από εκείνους που δίνετε περισσότερα από αυτά που παίρνετε από τους άλλους, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να το συνεχίσετε. Τώρα έχετε σωστή κρίση στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Είναι μια περίοδος όπου το σεξ θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σας. Παράλληλα, είστε και ιδιαίτερα δημιουργικοί, κι αυτό μπορεί να εκφραστεί σε πολλές μορφές, είτε μέσα στην κοινωνική σας ζωή, ή ακόμα και με τη δημιουργία ενός απογόνου.

Οι αδέσμευτοι είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στο φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον, κι αυτό σας επιτρέπει να κάνετε πολύ καλές δημόσιες σχέσεις. Αποζητάτε μία σχέση σταθερή για να έχετε μία ήρεμη και ισορροπημένη ζωή. Μην αγχώνεστε, λίγο υπομονή ακόμα αυτή τη χρονιά και πιθανόν να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον ενός φίλου για το άτομό σας, που δεν θα είναι και τόσο… φιλικό. Ένα άτομο με λαμπρό μέλλον θα εμφανιστεί στη ζωή σας, θα δημιουργήσετε μία σχέση με καλές προοπτικές και διάρκεια και θα ανανεωθείτε σεξουαλικά. Κάποια ταξίδια αναψυχής, ανεμελιά και ερωτικές απολαύσεις, θα βοηθήσουν να στερεωθεί περισσότερο ο δεσμός αυτός. Αυτό οφείλεται και στον σωστό χειρισμό εκ μέρους σας, στα αργά, αλλά σταθερά βήματα, στη μετριοπαθή στάση σας και γενικά στις μετρημένες κινήσεις σας. Με τον τρόπο αυτό η σχέση σας αποκτά γερά θεμέλια, αφού πετυχαίνετε ο αισθησιασμός και το ερωτικό στοιχείο να αποκτήσουν ένα έντονο και σταθερό δέσιμο με το στοιχείο της φιλίας. 

ΛΕΩΝ (Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Λέοντα το 2018 είναι η Εγκράτεια. Η Εγκράτεια είναι η κάρτα που παρουσιάζεται σαν ο φύλακας άγγελός σας που στέκεται δίπλα σας να σας συμβουλεύσει, ώστε να δείξετε την κατανόηση και την ανοχή που χρειάζεται, προκειμένου να είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε σε διάφορα διλήμματα και σε δύσκολες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. Το 2018 αποτελεί ένα προθάλαμο για το μέλλον σας και μια υποχρέωση για την τελική τακτοποίηση του παρελθόντος σας. Είναι μια μεταβατική χρονιά που θα σας αναγκάσει να πάρετε τις αποστάσεις σας από πρόσωπα και πράγματα, προκειμένου να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να αναζητήσετε από την αρχή, ποια είναι τα «θέλω» σας, γιατί μάλλον τα έχετε χάσει. Τότε μόνο θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί τώρα σας ξεγλιστράει, δίχως να το καταλαβαίνετε.

Οι δεσμευμένοι, μην απελπιστείτε αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα σχεδιάσετε. Μην επιτρέψετε σε σκληρές λέξεις ή βιαστικές πράξεις να δυσκολέψουν μια σχέση. Παρ’ όλες τις ασήμαντες μικροδιαφωνίες στη σχέση σας, τα θέματα μπορούν να λυθούν αν επιδειχθεί η απαραίτητα υπομονή και η δέουσα κατανόηση. Μία κρυφή και παράνομη σχέση θα σας αναστατώσει ιδιαίτερα και θα χρειαστεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση για να μη δημιουργηθούν ολέθρια αποτελέσματα στην οικογενειακή σας ζωή.

Αν είστε αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξετε, γιατί πιθανόν στις αρχές της χρονιάς να δημιουργήσετε δεσμό, έχοντας αρχικά καθαρά σεξουαλική πρόθεση και στην πορεία της σχέσης αυτής να χάσετε τον έλεγχο με κίνδυνο να φέρετε ανατροπές στα δεδομένα της ζωής σας με άσχημα επακόλουθα. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και μετρήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, όσον αφορά στην προσωπική σας πορεία και κάντε λίγο υπομονή, γιατί από την Άνοιξη και μετά, η τύχη είναι με το μέρος σας και ένας καινούργιος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και θα κάνει την καρδιά σας να “φτερουγίζει” από λαχτάρα και πόθο. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για όλες σας τις σχέσεις, καθώς θα αισθανθείτε την αγάπη και την υποστήριξη των πιο αγαπημένων σας προσώπων. Η ευτυχία θα είναι μεγάλη, οι σχέσεις θα μετατραπούν σε σταθερές σχέσεις και θα περνάτε πολύ όμορφα και αρμονικά με το ταίρι σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο της Παρθένου το 2018 είναι ο Κρεμασμένος. Η κάρτα του Κρεμασμένου φανερώνει για τον ενδιαφερόμενο μία δοκιμασία που περνάει, μία δυσάρεστη διάθεση, μία περίοδο εσωτερικής σύγχυσης. Το επόμενο δωδεκάμηνο θα είναι γεμάτο προκλήσεις και αλλαγές. Μην απελπιστείτε αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα σχεδιάσετε. Τα προβλήματα είναι προσωρινά και σε λίγο θα λυθούν. Όλα θα διορθωθούν αν δείξετε υπομονή, αναπροσαρμόσετε τα σχέδιά σας και επιμείνετε. Τα πράγματα μια θα κινούνται θετικά προς εσάς και μια θα στρέφονται εναντίον σας. Μη βιαστείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις μέσα σε κλίμα αντιπαράθεσης, διατηρήστε καλή σχέση με τον εαυτό σας και φροντίστε να έχετε μια σταθερή στάση συμπεριφοράς απέναντι στους συνανθρώπους σας.

Για τους δεσμευμένους επίκεινται αλλαγές, αυτό μπορεί να σημαίνει καινούρια κατοικία, ή επανασύνδεση, ή επαναπροσδιορισμός σχέσης, ή και το τέλος μιας σχέσης. Μολονότι θα προκληθεί ένα αίσθημα απώλειας, η νέα κατάσταση οδηγεί μακροπρόθεσμα σε βελτιώσεις. Χρειάζεται αρκετά ισορροπημένη διαχείριση, ώστε να μην εμπλακείτε σε εντάσεις μέσα από καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό στη ζωή σας και να μην ανοίξετε νέους φαύλους κύκλους. Προσπαθήστε να είστε ολόκληροι, έχοντας δηλαδή σε πλήρη ισχύ και την συνείδηση και τα συναισθήματα σας.

Για τους αδέσμευτους η χρονιά είναι πολύ θετική για την απόκτηση μόνιμου συντρόφου. Αν κινηθείτε σωστά, η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη το διάστημα αυτό, κι αυτό, ανοίγει διάπλατα νέους ορίζοντες μπροστά σας. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σας φέρουν γαλήνη και ηρεμία, αφού θα σημάνει το τέλος μιας δοκιμασίας που σας είχε ταλαιπωρήσει. Ένα σοβαρό και αξιόλογο άτομο που βρίσκεται στο περιβάλλον σας με ερωτικά αισθήματα για σας, θα σας προσφέρει την στήριξη που χρειάζεστε και θα νοιώσετε την θετική επιρροή του. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, εκφράστε τα συναισθήματά σας, αντιμετωπίστε με διαφορετικό τρόπο την κατάσταση αυτή και θα δείτε τις εξελίξεις με αισιοδοξία. 

ΖΥΓΟΣ (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Ζυγού το 2018 είναι ο Αυτοκράτορας. Η κάρτα του Αυτοκράτορα φανερώνει την παρουσία και την προστασία του πατέρα ή την φιγούρα ενός άντρα ισχυρού που σας στηρίζει και σας προστατεύει. Έτσι και το σύμπαν το 2018 σας χαρίζει, απλόχερά την προστασία του. Μετά από μια περίοδο δύσκολων και αναγκαστικών αλλαγών, έφτασε η στιγμή να ελευθερωθείτε οριστικά από το παρελθόν και από ότι σας κρατούσε δέσμιους. Οι προσωπικές σας προσπάθειες φέρνουν στο άμεσο μέλλον αισθηματική ολοκλήρωση, αγάπη και οικογενειακή προστασία. Αποκτήστε συναίσθηση της αξίας σας και στραφείτε στους άλλους με μεγαλύτερη ευχαρίστηση και θετικό πνεύμα. Οι επιρροές από το άμεσο περιβάλλον σας είναι δραστήριες και καταλυτικές για εσάς. Επεμβαίνουν στα ερωτικά σας με γρήγορες κινήσεις και σας δίνουν κουράγιο και γρήγορες εξελίξεις.

Οι δεσμευμένοι από το ξεκίνημα της χρονιάς, θα νιώσουν την ανάγκη επαναπροσδιορισμού και αναθέρμανσης της σχέσης τους. Για αυτό φροντίστε λοιπόν να είστε προσεκτικοί σε όσα λέτε και κάνετε, ώστε τουλάχιστον από την πλευρά σας να προστατεύσετε την σχέση σας όσο μπορείτε. Η προσπάθειες σας θα αποδώσουν καρπούς και θα δείτε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο να βελτιώνεται και να σας χαρίζει πολύ όμορφες εμπειρίες και γιατί όχι για όσους το επιθυμούν, την απόκτηση ενός απογόνου.

Για τους αδέσμευτους ξεκινάει μια πολύ όμορφη χρονιά, που ακόμα και τα πιό τρελά τους όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Μια πολλά υποσχόμενη νέα ερωτική γνωριμία θα είναι αρμονική και θετική δίνοντας χαρά και ευκαιρίες για μεγάλη επιτυχία. Το κεφάλαιο των ερωτικών σας υποθέσεων είναι μια πραγματική εγγύηση επιτυχίας αυτή την χρονιά, αν εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις. Προσέξτε όμως και μην προκαλέσετε ενόχληση δείχνοντας συχνά ότι ξέρετε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να εκφράσουν με τον δικό τους τρόπο τα αισθήματά τους. Ίσως αναγκαστείτε να διαλέξετε μεταξύ δυο επιλογών. Επειδή όμως και οι δύο καταστάσεις θα έχουν και από κάτι που θα σας αρέσει, θα είναι δύσκολη η επιλογή. Η κατάσταση θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες και δισταγμούς που μόνο με την βοήθεια της διαίσθησής σας θα τους ξεδιαλύνετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (O ΚΟΣΜΟΣ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Σκορπιού το 2018 είναι ο Κόσμος. Ο Κόσμος είναι η κάρτα που δηλώνει την επιβράβευση των προσπαθειών σας, την επίτευξη των στόχων σας, την ολοκληρωμένη ευτυχία και την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Το 2018 καθιστά την επικοινωνία ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σας, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και θα έχετε την ευκαιρία να γοητεύσετε, είτε μέσα σε μία σχέση είτε εκτός. Τα πραγματικά σας συναισθήματα και κίνητρα θα πηγάζουν από την ανάγκη να πετύχετε μια ερωτική ανεξαρτησία για να ολοκληρώσετε μυστικούς σας πόθους και έντονες ικανοποιήσεις. Το κάρμα σας θα εκπληρωθεί με την απόλυτη ερωτική συνένωση, με την κατάκτηση όσων επιθυμείτε για μία ευτυχισμένη ζωή.

Αν είστε δεσμευμένοι σημαίνει ότι έχει φθάσει η ώρα της ανταμοιβής, της αποζημίωσης για να πραγματοποιηθούν τα ερωτικά σας όνειρα και να απολαύσετε τους καρπούς της ευτυχίας. Αυτή η χρονιά σας ζητά να κλείσετε κάθε είδους διαρροή προς τρίτους και να «αφοσιωθείτε» συναισθηματικά, νοητικά αλλά και πρακτικά στα του «οίκου» σας, στα του εαυτού σας, διορθώνοντας κενά και ελλείψεις εξαιτίας της απουσίας σας, από τις ζωές των συντρόφων σας τα προηγούμενα χρόνια. Στη σχέση σας δεν θα υπάρχουν πλέον αντιπαλότητες. Έχετε βρει έναν σύντροφο, που σας αγαπάει και που σας το δείχνει με πράξεις καθημερινά. Υπάρχει συναισθηματική πληρότητα, μια ισορροπία, μια απόλυτη ένωση που τείνει προς την τελειότητα και την ευτυχή κατάληξη.

Αν είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, έναν έρωτα δυνατό, μια αγάπη που θα σας κάνει να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Το 2018 θα ξεχειλίζετε από γοητεία, αισθησιασμό και διάθεση να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά και την τρυφερότητά σας πιο έντονα από ποτέ. Θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση στον έρωτά σας από τον νέο σας σύντροφο, ο οποίος θα είναι έτοιμος να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε. Δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, ή να βιαστείτε για την επισημοποίηση, λόγω μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η ΣΕΛΗΝΗ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Τοξότη το 2018 είναι η Σελήνη. Η κάρτα της Σελήνης μας προειδοποιεί ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Δηλώνει ένα σημάδι εσωστρέφειας από κάποιες φοβίες ή από ανασφάλεια, μια πιθανή κατάθλιψη, που προέρχεται από κάποια έντονη συναισθηματική κρίση που περάσατε. Αντλήστε δύναμη από τις πηγές του εσωτερικού σας εαυτού και αποτινάξτε κάθε τι που σας πληγώνει και σας στενοχωρεί. Το 2018 μεταμορφώνεστε από ένα παιδί με ατέλειωτες και φανταστικές συγκρούσεις, σε ένα ώριμο άτομο που παίρνει όλη αυτή την ενέργεια και την μετατρέπει σε κάτι πραγματικό. Οι φαντασιώσεις δεν εξυπηρετούν τίποτα τώρα. Πιέστε τον εαυτό σας να ασχοληθεί με την πραγματικότητα. Αν σας αγαπούν προχωρήστε, αν δεν είναι τρυφεροί μαζί σας τότε γυρίστε σελίδα. Το κλειδί της υπόθεσης είναι να διαχωρίσετε τι είναι καλό και συναρπαστικό στην πραγματικότητα, από ότι είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας.

Για τους δεσμευμένους οι επιρροές από το άμεσο περιβάλλον σας είναι πολύ ευμενείς για εσάς και σας ανταμείβουν στις αποφάσεις σας. Ένας νέος κύκλος ανοίγει μετά το υποχρεωτικό τέλος ενός άλλου κύκλου που δεν σας άξιζε. Οι διαμάχες δεν θα λείψουν, ούτε και οι διαψεύσεις κάποιων συναισθημάτων σας. Η λύση θα δοθεί με πρωτοβουλία από τον ερωτικό σας σύντροφο. Πιθανόν να βρεθούν δύο διαφορετικές λύσεις που θα σας διχάσουν. Το όριο ανοχής σας στον πόνο είναι πολύ χαμηλό και δεν φαίνεται να πετυχαίνετε χωρίς να πληρώσετε κάποιο τίμημα. Έχετε να διδαχθείτε πολλά πάνω στην ανθρώπινη φύση, διαφορετικά θα γνωρίσετε δυσκολίες και ερωτικές απογοητεύσεις. Φερθείτε έξυπνα στην εξέταση ορισμένων καταστάσεων. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και αναγνωρίστε στον άλλον το δικαίωμα να σας αγαπάει με τον δικό του τρόπο.

Αν είστε ελεύθεροι μάλλον πολύ κοντά σας βρίσκεται η δημιουργία κάποιας καινούργιας σχέσης. Όχι βέβαια όπως εσείς την έχετε φανταστεί, αλλά πολύ κοντά σε αυτό που υπολογίζατε. Μπορεί στο μέλλον να έχετε «πρωταγωνιστικό ρόλο» μέσα στην σχέση σας, αλλά θα πρέπει να γίνετε και λίγο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας. Για να πετύχετε τους στόχους σας όπου μπορεί να συμβεί, θα πρέπει στο μέλλον να ρίξετε τους τόνους λίγο, και να αφήσετε τους άλλους να σας αξιολογήσουν. Είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείτε αλλά χρειάζεται και λίγο υπομονή. Τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Αιγόκερου το 2018 είναι ο Ερημίτης. Η κάρτα αυτή μας δηλώνει πως είστε ένα άτομο σοβαρό, που εμπνέετε τον σεβασμό των άλλων, που σας χαρακτηρίζει η σύνεση και η αληθινή γνώση, εχέμυθο, ικανό να αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις γύρω του και που όμως την τάση να αποσιωπά. Ίσως να αισθάνεστε μόνοι μέσα σε έναν ξένο προς εσάς κόσμο. Έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από κάποιες καταστάσεις και πρόσωπα, για να μπορέσετε να σκεφθείτε λογικά και αντικειμενικά πλέον, χωρίς επιρροές άλλων ατόμων και να βγείτε από αυτό το τέλμα που έχετε περιπέσει. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να αποδεχθείτε μια κατάσταση η οποία δεν σας ήταν και τόσο ευχάριστη. Το 2018 θα γεμίσετε με τον αέρα της ελευθερίας τον εαυτό σας και θα αφήσετε για τα καλά πίσω ότι σας πλήγωσε. Αγκαλιάζετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα, πάντα όμως με γνώμονα την λογική και την σοβαρότητα που σας διέπει.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ξεδιαλύνετε μέσα σας αν τα δικά σας αισθήματα και τα αισθήματα του άλλου προσώπου είναι ειλικρινή ή είστε μαζί μόνο από συνήθεια ή για διαφορετικούς λόγους. Η αλήθεια είναι πως κατά το πρόσφατο παρελθόν, τα προβλήματα σας είχαν απορροφήσει και δεν είχατε χρόνο να ασχοληθείτε με τη σχέση σας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είστε σίγουροι για την εξέλιξη της. Πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να κινηθείτε αργά και με σταθερά βήματα και να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να επανέλθει η ισορροπία και πάλι ανάμεσά σας.

Αν είστε ελεύθεροι η μοναξιά που νοιώθετε σας δημιουργεί πρόβλημα στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και αυθόρμητοι και όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να φλερτάρετε και να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας, αφού σιγουρευτείτε πρώτα για τα αισθήματα του άλλου προσώπου και θα πραγματοποιηθεί η συναισθηματική σχέση που τόσο επιθυμείτε. Το 2018 δεν αποκλείετε μια βιαστική επισημοποίηση σε συνδυασμό με την έλευση ενός απογόνου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Υδροχόου το 2018 είναι ο Τροχός της Τύχης. Η κάρτα μας δηλώνει πως ένας κύκλος τελειώνει, αφήνοντας πίσω άσχημες, προβληματικές ή στάσιμες καταστάσεις και ένας νέος καλύτερος κύκλος ξεκινά, δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Ίσως υπάρχει μια σύγχυση και αμηχανία για καταστάσεις και άτομα που είχατε επενδύσει επάνω τους περισσότερα από ότι άξιζαν. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, κρατήστε ό,τι καλό σας άφησαν σαν ανάμνηση και προχωρήστε μπροστά. Το 2018 είναι μια χρονιά ριζικής μεταμόρφωσης, η τύχη είναι με το μέρος σας, έρχονται καλύτερες μέρες σαν ανταμοιβή για τους κόπους και τις θυσίες σας και θα τονωθεί το ηθικό σας. Θετικές συγκυρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας ανοίγοντας δρόμο για την προσωπική και συναισθηματική σας πληρότητα.

Αν είστε ήδη σε σχέση σταδιακά θα εξασθενήσουν όλες οι δοκιμασίες που περάσατε, οι οποίες θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Θα ζήσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές και στιγμές πάθους με το ταίρι σας. Θα τονωθεί όχι μόνο το σεξουαλικό, αλλά και το ηθικό σας. Θα υπάρξει μια αναζωογόνηση στο δεσμό σας, καθώς το αγαπημένο σας πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε, προκειμένου να σας αποδείξει την αγάπη του, αλλά και την θέση που κατέχετε στην καρδιά του. Η σχέση σας ταυτόχρονα είναι αποδεκτή από την οικογένεια και τους φίλους σας και όλο αυτό προμηνύει ευτυχία που έρχεται. Προμηνύεται επίσης και το ενδεχόμενο της επισημοποίησης με γάμο. Οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί και θα υπάρξει βελτίωση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

Για εσάς που είστε πολύ καιρό χωρίς σύντροφο, το μυαλό σας απελευθερώνεται από ψευδαισθήσεις και αμφιβολίες και μπορείτε να δείτε πλέον καθαρά πως τίποτα δεν μπορεί να ζήσει και να υπάρξει χωρίς πίστη, ελπίδα κι αγάπη. Σύντομα θα συναντήσετε τον έρωτα, ένα ξαφνικό γεγονός, μία νέα γνωριμία έρχεται στο προσκήνιο, που θα σας δημιουργήσει πρωτόγνωρα ερωτικά σκιρτήματα, θα σας ενθουσιάσει και θα σας γεμίσει με αστείρευτη αισιοδοξία

ΙΧΘΕΙΣ (Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ)
Η κάρτα του αστρολογικού ταρώ για το ζώδιο του Ιχθύ το 2018 είναι η Αυτοκράτειρα. Πίστη, Ελπίδα, Αγάπη, είναι η ουσία του συστατικού που εκφράζει η Αυτοκράτειρα. Είναι η προσωποποίηση της θηλυκής εξουσίας, η μεγάλη μητέρα Θεά, γεμάτη γονιμότητα και ικανότητα να τρέφει και να φροντίζει. Το 2018 δεν θα πρέπει να αφήσετε τον φόβο να σας κυριεύσει και να κάνετε πράγματα ή σκέψεις απαισιόδοξες. Κατά το πρόσφατο παρελθόν, η επιθυμία σας να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα σας ίσως να μην πραγματοποιήθηκε η να καθυστέρησε πολύ περισσότερο από όσο μπορούσατε εσείς να περιμένετε. Αρχίστε να σκέφτεστε θετικά γιατί το 2018 φέρνει το τέλος της θλίψης και η τύχη είναι με το μέρος σας και σας ωθεί να δημιουργήσετε προοπτικές εξέλιξης για τον εαυτό σας και να αφήσετε οριστικά πίσω σας ό,τι εμποδίζει ή αρνείται να σας ακολουθήσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Αν είστε ήδη σε σχέση η χρονιά σηματοδοτεί το τέλος μιας κουρασμένης και προβληματικής ερωτικής περιόδου που διανύσατε και η τύχη ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες για να υποδεχθείτε την αρχή μιας νέας, που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει τα κίνητρα για ένα καλύτερο μέλλον. Στις σχέσεις σας θέλετε πάντα να έχετε τον πρώτο λόγο, τον κυρίαρχο ρόλο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μερικές φορές εντάσεις και προβλήματα. Πρέπει να μάθετε την τέχνη ν’ αγαπάτε με περισσότερη τρυφερότητα. Έτσι θα δώσετε στο σύντροφό σας την ευκαιρία να σας εκδηλώσει την αγάπη του, χωρίς να θέλετε πάση θυσία να του αποσπάσετε μια ερωτική εξομολόγηση. Τότε θα φτάσετε σε μια μοιρασμένη απόλαυση.

Για τους ελεύθερους προμηνύεται μία καινούργια σχέση με άτομο ευκατάστατο που θα αλλάξει την ζωή σας. Κάποια ταξίδια αναψυχής, ανεμελιά και ερωτικές απολαύσεις, θα βοηθήσουν να στερεωθεί περισσότερο ο δεσμός αυτός και να αποκτήσει γερά θεμέλια. Μην αποκαλύπτετε τις λεπτομέρειες της σχέσης σας σε φίλους και γνωστούς. Προστατευτείτε από τα σχόλια και μην εκτίθεστε σε κριτική γιατί, είναι πολύ πιθανόν το άμεσο περιβάλλον σας να ενδιαφέρεται τώρα να προωθήσει τα δικά του σχέδια και όχι τα δικά σας. 

Πηγή: Αστρολογικό ταρώ 2018 από e-zwdia.gr