current views are: 9

5 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση05:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 05:15’

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη μόλις πέρασε στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να τελειώνεις με αυτές. Φυσικά και μπορεί να κουραστείς αλλά η οργανωτική και πρακτική σου σκέψη θα είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα. Ενδέχεται να σου γίνει και μια εργασιακή/επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει τις ευθύνες σου αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσει και στην αναγνώριση της δουλειάς σου.

Το ταίρι σου θα χρειαστεί να έχει υπομονή προκειμένου να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα χωρίς πυροτεχνήματα αλλά με περισσότερο ρεαλισμό που είναι απαραίτητος/η για τη συνέχεια της.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες στο μυαλό σου υπήρχαν σκέψεις που δεν σε άφηναν να χαλαρώσεις όμως σήμερα τα πράγματα θα αλλάξουν! Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Το τρίγωνο της Σελήνης με  τον Κρόνο που μόλις μπήκε στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να κάνεις νέα ξεκινήματα σε αισθηματικά θέματα. Οι βάσεις που είναι το σημαντικότερο θέμα κάθε είδους σχέσεων μπορούν να μπουν σήμερα για αυτό προσπάθησε να προσεγγίσεις τις αισθηματικές -κυρίως- επιδιώξεις σου.

Σήμερα μπορείς να δεις τα ζητήματα του έρωτα μαζί με την απαραίτητη δόση ρεαλισμού και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για να λύσεις ζητήματα της σχέσης σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με σωστές βάσεις για να γίνει η επόμενη σου σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σου και θα έχεις την ευκαιρία να τις τελειώσεις με επιτυχία. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την πρακτική σου σκέψη και τις οργανωτικές σου ικανότητες. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν σου ανατεθεί. Είναι πιθανό ένα μεγαλύτερο πρόσωπο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη συμβολή σου σε κάποιο θέμα και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.

Το ταίρι σου θα σου δείξει τον έρωτα του για εσένα αλλά πρόσεξε καθώς ενδέχεται να το προσγειώσεις απότομα/η -ακόμα και άθελα σου- με τον τρόπο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει να αναπτύσσεται αργά αλλά σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα από το πρωί θα έχεις διάθεση να βγεις μια βόλτα και να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ευνοεί συναντήσεις και συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γνωστούς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και αυτό θα γίνει πόλος έλξης για τους γύρω σου. Σήμερα θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στους άλλους καθώς οι συμβουλές που θα δίνεις θα είναι αποτέλεσμα σκέψης και λογικής και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία σήμερα  να ξέρεις πως είναι πολύ πιθανό να ήρθε για να μείνει!

Μια βόλτα με το ταίρι σου μαζί με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα γίνει η ευκαιρία για να εδραιώσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με εκείνους. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με γερές βάσεις σήμερα!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα. Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις προκειμένου να δεις τελικά τι μένει στο ταμείο σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που έχει μπει στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανταμειφθούν οι κόποι σου και οι εργασιακές ευθύνες που έχεις αναλάβει, και αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια νέα πρόταση για δουλειά η οποία μπορεί να μην έχει μεγάλες απολαβές θα είναι όμως σταθερές.

Σήμερα θα προσγειώσεις το ταίρι σου καθώς το μυαλό σου είναι στραμμένο σε οικονομικές υποχρεώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα πρέπει να της το αναγνωρίσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα τονίσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις ανάγκες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα έχει γερές βάσεις για αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Σήμερα θα είσαι αρκετά προσγειωμένος/η και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο σου προσόν καθώς θα μπορέσεις να δείξεις στους άλλους τι ακριβώς θέλεις, να το τεκμηριώσεις με επιχειρήματα και να γίνεις απόλυτα κατανοητός/η.

Σήμερα μπορείς να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου καθώς ο ρεαλισμός σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις εγωκεντρικές σου τάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες για υποθετικά γεγονότα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να ξαναβρείς το ρεαλισμό σου αλλά και την αυτοκυριαρχία σου. Οι δικοί σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό καθώς θα νιώσεις πως οτιδήποτε και αν συμβεί θα μπορέσεις να στηριχθείς επάνω τους. Μην αφήνεις τις σκέψεις σου να γίνονται εμμονές καθώς αν σκεφτείς καθαρά θα δεις πως ανησυχείς για πράγματα φανταστικά και όχι ρεαλιστικά.

Μια συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να είναι άκρως βοηθητική για εσένα ιδιαίτερα αν του εκμυστηρευτείς αυτά που σε προβληματίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η οι εξελίξεις με αυτόν/ην που σου αρέσει μπορεί να είναι αργές θα είναι όμως σταθερές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που βρίσκεσαι σε ένα σύλλογο που μπορεί να δραστηριοποιείσαι θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και τονίζει συλλογικές επαφές και δραστηριότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις ανθρώπους-κλειδιά που θα σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές και προσωπικές επιδιώξεις σου. Μη αφήσεις καμία νέα γνωριμία ανεκμετάλλευτη καθώς θα σε βοηθήσει να καταφέρεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου μικρό ή μεγάλο.

Σήμερα μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία ακόμα και επαγγελματικού χαρακτήρα που θα σε ενθουσιάσει αλλά το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει να ζηλεύει αν μιλάς συνέχεια για αυτή. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία μέσω ενός φίλου ήρθε για να μείνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες της δουλειάς θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα τις φέρει στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να προωθήσεις τις δεξιότητες και την εμπειρία σου πάνω στο αντικείμενο της εργασίας σου το οποίο γνωρίζεις καλά. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες αλλά να ξέρεις πως με αυτό τον τρόπο θα βάλεις τις βάσεις για να ανταμειφθείς.

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή σου από τα επαγγελματικά σου θέματα αλλά θα είναι δύσκολο εγχείρημα βέβαια. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου με βάση τα δικά σου θέλω και όχι των άλλων προκειμένου να κάνεις μια αισθηματική επιλογή συμβατή με τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον σου θα ξεκινήσεις να συλλέγεις πληροφορίες για οτιδήποτε σου κινήσει το ενδιαφέρον. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ευνοεί τη συλλογή πληροφοριών με σκοπό να τις αξιοποιήσεις αργότερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση που θα αυξήσει τα τυπικά σου προσόντα και θα την εξαργυρώσεις επαγγελματικά. Σίγουρα θα σκέφτεσαι αν αξίζει να μπεις στη διαδικασία θα σου υπενθυμίσω όμως πως τα “αγαθά κόποις κτώνται”. 

Βάλε το ταίρι σου στη διαδικασία να ξεκινήσετε μαζί κάτι που θα σας ενδιαφέρει εξίσου όπως ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α μπορεί να σε βάλει σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και θα σε εκπλήξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση θα κάνει την εμφάνισή της σήμερα και δεν είναι εύκολο να την αποβάλλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και εγείρει τις ανασφάλειες σου που με τη σειρά τους εγείρουν τα νεύρα σου με αποτέλεσμα να μπεις σε ένα άσκοπο φαύλο κύκλο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα επαναφέρει τη ρεαλιστική σου σκέψη και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη συναισθηματική αυτοκυριαρχία σου! Πρόσεξε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος αν το παρακάνεις να περάσεις στο άλλο άκρο και να γίνεις σκληρός/η και απαιτητικός/η με τους άλλους.

Σήμερα θα κινείσαι από τον υπέρμετρο συναισθηματισμό μέχρι την αποστασιοποίηση και κάτι τέτοιο μπορεί να μπερδέψει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να κρίνεις εντελώς αποστασιοποιημένα μια νέα γνωριμία ίσως και περισσότερο από όσο πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και τονίζει με μεγεθυντικό φακό τις επιλογές σου προκειμένου να τις αξιολογήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον  Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις με τον απαραίτητο ρεαλισμό σχέσεις και συνεργασίες και να συνειδητοποιήσεις τη θέση σου ανάμεσα τους. Είναι πιθανό να καταλάβεις πως κάποιες από αυτές χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Μη φοβηθείς να το κάνεις καθώς αυτό είναι απαραίτητο για να νιώσεις εντάξει με τις επιλογές σου.

Η σχέση με το ταίρι σου ολοένα και εξελίσσεται και αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει αλλά να σε χαροποιεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση ή μια νέα γνωριμία θα έχει τις απαραίτητες βάσεις για να συνεχίσει.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr