current views are: 9

13 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση05:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 

Δημοσίευση 05:15’

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας. 

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο σου μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα. Προσπάθησε να μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου καθώς θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να την κάνεις για τους λάθος λόγους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και να ασχοληθείς και λίγο με τους φίλους και τη διασκέδαση σου!

Σήμερα θα γίνεις αρκετά απρόβλεπτος/η προς τον/τη σύντροφό σου και εκείνος/η δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις καθώς η ημέρα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται διακοπές και το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι τρόπους για να αποδράσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις κυρίως πνευματικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα καθώς η αλήθεια είναι πως θα είσαι απότομος/η με τους άλλους, ιδιαίτερα αν κάποιος προσπαθήσει να σε επαναφέρει σε τάξη. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα φροντίσει για την επαναφορά σου καθώς θα σου υπενθυμίσει μια κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωση.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου τραβήξει την προσοχή αλλά εσύ μπορεί να εκνευριστείς και μετά ούτε εκείνο θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Αν είσαι ελεύθερος/η οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου ζητήματα είναι πιθανές και θα σου κάνουν και εντύπωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να επηρεάζει τις ευαισθησίες σου και τα βαθύτερα συναισθήματα σου για αυτό και είναι πιθανό να νιώθεις ευάλωτος/η σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα καθώς ένα οικονομικό ή αισθηματικό ζήτημα θα κάνει την εμφάνιση του και θα σε βγάλει από τις σκέψεις σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και καλό θα είναι να βρεις χρόνο για κοινωνικές επαφές καθώς μέσα από αυτές θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις ένα όμορφο απόγευμα.

Προσπάθησε να ελέγξεις κάποιο ξαφνικό σου ξέσπασμα με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πιο ευνοϊκό για αισθηματικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τονίσει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά τους σημεία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους με αφορμή κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Πάρε βαθιές αναπνοές και συγκρατήσου καθώς οι αντιδράσεις σου σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να συγκρατηθείς θα είναι υπερβολικές. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο…

Σήμερα μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάθε τι που θα σου πει το ταίρι σου και αυτό θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση αν δεν συγκρατηθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια παρορμητική αντίδραση σου προς αυτόν/ην που θέλεις  μπορεί να σε ζημιώσει αντί να σε ωφελήσει.

ΛΕΩΝ
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της εξακολουθούν να είναι αρκετές σήμερα και να μην σου αφήνουν χρόνο για ξεκούραση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς ενδέχεται να υπάρξουν μερικές υποχρεώσεις που θα έρθουν ξαφνικά και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου. Το απόγευμα θα είναι πιο ευνοϊκό για εσένα καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου υπενθυμίσει πως γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηριχθείς.

Προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου ώστε να έχεις αφήσει πίσω τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου που καλό θα ήταν να μην τις μεταφέρεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η προσωπική σου ζωή θα έχει εξελίξεις και δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και να σε βοηθά να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει λίγα νεύρα παραπάνω καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να σε γεμίζει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και σε περίπτωση που δεν έχεις βρει κάτι να κάνεις θα σου βρει εκείνη! Δουλειές και υποχρεώσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και το στοίχημα θα είναι να τις τελειώσεις χωρίς να εκνευριστείς.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς μαζί του και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει τόσο ξαφνικά και μια άλλη να τελειώσει καθώς όλα είναι πιθανά σήμερα!

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή. Είναι πιθανό να είσαι αρκετά παρορμητικός/η και νευρικός/η και αυτό δεν  θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε αποζημιώσει για τις τελευταίες ημέρες που σε ζόρισαν! Ετοίμασε συναντήσεις και βόλτες με φίλους αλλά και το/η σύντροφό σου προκειμένου να περάσεις καλά!

Επεδίωξε να βρεις χρόνο για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσεις από τις σκέψεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να έχει εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή για αυτό μην πιέσεις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα καθώς τα θέματα τους θα σου προκαλέσουν το ενδιαφέρον! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε κάνει υπέρ του δέοντος κοινωνικό/η όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει την ίδια στιγμή να παρεκτραπείς κυρίως αν εκνευριστείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και την ανάγκη να αναζητήσεις καταφύγιο σπίτι σου και στους δικούς σου ανθρώπους.

Σήμερα μπορεί να γίνεις απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς λόγο και αφορμή και το στοίχημα είναι να καταφέρεις να το μαζέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βγάλει από τα τετριμμένα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε βάζει σε πυρετώδεις τακτοποιήσεις οικονομικών θεμάτων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ενισχύσει τον παλιμπαιδισμό σου και αυτό θα είναι ζημιογόνο για οικονομικές αποφάσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα τραβήξει την προσοχή σου μακριά από τέτοιου είδους ζητήματα. Προτίμησε να δεις συγγενείς, γνωστούς και γείτονες προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας και να ξεφύγεις για λίγο από τις πράξεις και τους υπολογισμούς.

Σήμερα μπορεί να είσαι απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου αλλά με αυτό τον τρόπο και δίκιο να έχεις θα το χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α από το περιβάλλον σου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια νέα γνωριμία καθώς θα γίνει η αφορμή για να ξεκινήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί αλλαγές στη διάθεση σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τη μεταβαλλόμενη διάθεση σου με νεύρα. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση προκειμένου να μη θιγούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο ο εκνευρισμός σου δεν θα σε αφήσει να το βρεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως ή να διαπραγματευτείς κάποιες οικονομικές συμφωνίες.

Το ταίρι σου μπορεί να πληρώσει τα σπασμένα άλλων σήμερα και θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση! Αν είσαι ελεύθερος/η η έκβαση μιας νέας γνωριμίας θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά σου απέναντι της και τον εκνευρισμό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη σου να μείνεις μακριά από τα “φώτα” θα είναι η πιο σημαντική σου ανάγκη και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε κάνει καχύποπτο/η και εσωστρεφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν είναι ευνοϊκό για μεγάλες κουβέντες καθώς θα σου υπενθυμίσει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές που δεν έχεις υπολογίσει. Το απόγευμα η  Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο με κάθε τρόπο. Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου θα σε αναζητήσουν και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μαζί με τα ζητήματα τους θα είναι το στοίχημα της ημέρας.

Σήμερα καλό θα ήταν να επιδιώξεις να βρεθείς με το ταίρι σου για να φτιάξει η διάθεση σου όμως πρόσεξε τον τρόπο σου καθώς μπορεί να ανοίξεις “μέτωπο”. Αν είσαι ελεύθερος/η ποτέ μη λες ποτέ καθώς μια νέα γνωριμία θα έρθει να σου το ανατρέψει!

ΙΧΘΥΕΣ
Οι κοινωνικές επαφές και οι συναντήσεις με φίλους θα γεμίσουν την ημέρα σου με ευχάριστες υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει το ομαδικό σου πνεύμα. Από την άλλη το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει και τον εκνευρισμό σου με αποτέλεσμα να πρέπει να συγκρατηθείς για να μη φέρεις τα πάνω-κάτω στην παρέα. Το απόγευμα τα έντονα συναισθηματικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν και σε αυτό θα βοηθήσει το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο. Από το ένα άκρο θα περάσεις στο άλλο καθώς θα αναζητήσεις την ηρεμία σου και δεν θα έχεις όρεξη ούτε καν να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σου τη χαλάσει.

Η ημέρα θα είναι αντιφατική σήμερα και μπορεί να σου προκαλέσει την ανάγκη να αναζητήσεις το ταίρι σου παρά μόνο για να το μαλώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να κρύβει εκπλήξεις για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr