current views are: 5

25 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση07:30

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 07:30’

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα θελήσεις να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα προκαλέσει κινητικότητα εντός οικίας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα πρέπει να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο αλλά και το χρόνο που είχες αποφασίσει να περάσεις εντός οικίας. «Τα αγαθά κόποις κτώνται» οπότε θα χρειαστεί να θυσιάσεις λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο αν θέλεις να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα.
Το ταίρι σου μπορεί να έχει ρομαντικά σχέδια για τους δυο σας απόψε αλλά λίγο οι οικογενειακές και λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα το αναγκάσουν να προσγειωθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας…

ΤΑΥΡΟΣ
Ο περίγυρος σου και οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί την διάθεση για δημόσιες σχέσεις! Η επίδραση συγγενών, γνωστών ακόμα και γειτόνων στις απόψεις σου θα είναι έντονη και για αυτό οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια ψυχρότητα λόγω της άρνησης κάποιων να ενστερνιστούν τις απόψεις σου. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να τεστάρεις και τις διπλωματικές σου ικανότητες καθώς θα χρειαστεί να διαφοροποιηθείς χωρίς να συγκρουστείς.
Σήμερα θα είσαι ευάλωτος/η στην κριτική των άλλων και αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να σου συμβεί τότε θα πρέπει να κρατήσεις τη σχέση σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει γερές βάσεις για να εξελιχθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα οτιδήποτε και να αποκτήσεις θα το συγκρίνεις με τα αποκτήματα -υλικά και μη- των άλλων καθώς χρειάζεσαι ένα μέτρο σύγκρισης για να κατευνάσεις την ανασφάλεια που νιώθεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου κυρίως τις οικονομικές. Προσπάθησε να σταματήσεις να ταυτίζεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου με αυτές των άλλων καθώς οι ανάγκες είναι κάτι προσωπικό και μη συγκρίσιμο. Τακτοποίησε λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις προκειμένου να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.
Σήμερα θα είσαι φειδωλός/η με τα αισθήματα σου και αυτό θα επηρεάσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει διακριτικά αρκεί να σταματήσεις να ψάχνεις να βρεις το “λάθος”.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σχέσεις σου και τις συνεργασίες. Η προσοχή σου θα στραφεί εκεί αλλά είναι πιθανό η υπερβολική προσοχή να δημιουργήσει προβλήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την αίσθηση πως οι άλλοι είναι πολύ αυστηροί μαζί σου. Μπορεί όντως να είναι έτσι όμως το πιο πιθανό είναι να βγάζεις λάθος συμπεράσματα καθώς δεν θα αφήνεις τίποτα χωρίς να το υπέρ-αναλύσεις. Μην το κάνεις αν δεν θέλεις να χάσεις το δάσος και να εστιάσεις στο δέντρο. 
Σήμερα θα νιώσεις πως το ταίρι σου είναι ιδιαίτερα επικριτικό μαζί σου όμως ίσως να έχεις την τάση να υπερβάλλεις και να εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου επάνω του! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με μικρά βήματα αλλά θα είναι σταθερά!

ΛΕΩΝ
Σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις παρέα με τις ανησυχίες σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ματαιότητας και απαισιοδοξίας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει αυτό το συναίσθημα αλλά από την άλλη θα ενισχύσει τη λογική σου και θα τη βοηθήσει να υπερισχύσει. Ενδέχεται να προκύψουν αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές ρουτίνας και καλό θα ήταν να τις τακτοποιήσεις χωρίς να τις αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς μετά μπορεί να πολλαπλασιαστούν!
Σήμερα θα χρειαστεί να συγκρατήσεις το χείμαρρο των σκέψεων σου καθώς θα σε παρασύρει σε μη ρεαλιστικά συμπεράσματα και θα ψυχρανθείς χωρίς λόγο με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να δώσεις το πράσινο φως σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει διαφορετικά θα είναι δύσκολο να σε πλησιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συλλογικές δραστηριότητες και η ενασχόληση σου με τα κοινά θα έρθουν σε προτεραιότητα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει οτιδήποτε έχει να κάνει αυτά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου λόγω διαφορετικών απόψεων. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα και γίνεις επικριτικός/η με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς καθώς θα δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις για εσένα. Η λογική θα υπερισχύσει των συναισθημάτων και αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου. 
Το ταίρι σου μπορεί να τα βάλει με τους φίλους σου σήμερα και εσύ θα χρειαστεί να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην αφήσεις εξωτερικά θέματα να παρεισφρήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δεις σαν εφήμερη σχέση μια νέα γνωριμία γιατί θα είναι λάθος!

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να αποδείξεις τι αξίζεις στους γύρω σου και κυρίως σε αυτούς που σχετίζονται με τη δουλειά σου για αυτό και το μυαλό σου θα γεμίσει με τρόπους και σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι επιμονή και σκληρή δουλειά προκειμένου να καταφέρεις να αποδείξεις τι αξίζεις. Ενδέχεται να υπάρξουν και οικογενειακές υποχρεώσεις και να χρειαστεί να βρεις και να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών αναγκών!
Σήμερα μπορεί να μην είναι μια θερμή ημέρα για αισθηματικά ζητήματα και αν έχεις βρει το ταίρι σου θα χρειαστεί να θυσιάσεις τον κοινό σας χρόνο για κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου κινήσει το ενδιαφέρον λόγω επαγγελματικού κύρους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι να κάνεις ένα ταξίδι και αν δεν το καταφέρεις πρακτικά θα το κάνεις μέσω του μυαλού σου και των σκέψεων σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να αποδράσεις με εισιτήριο μια σκέψη, μια φωτογραφία ή ένα βιβλίο και να βρεθείς εκεί ακριβώς που επιθυμείς! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα καθώς οι ανάγκες σου δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος να υλοποιηθούν και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Προσπάθησε να μην το πάρεις προσωπικά και μη ξεκινήσεις να φορτώνεις το μυαλό σου με σκέψεις.
Το ταίρι σου πιθανό να μην έχει τις ίδιες ανάγκες με εσένα σήμερα και αυτό θα δημιουργήσει μια αποξένωση μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον σου αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα τα κύρια θέματα σου θα είναι τα οικονομικά και τα αισθηματικά καθώς και τα δυο θα σου εγείρουν έντονα συναισθήματα αλλά θα είναι δύσκολο να καταφέρεις να ασχοληθείς με όλα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και λόγω αυτής θα γίνεις συναισθηματικά απόμακρος/η αλλά και φειδωλός με τα χρήματα! Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν τριγμοί σε προσωπικές σχέσεις. Τα έξοδα είναι πιθανά σήμερα αλλά μην ανησυχείς καθώς θα έχεις το ταλέντο να τα διευθετήσεις!
Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις όρεξη για στενές αισθηματικές επαφές με το ταίρι σου αλλά προσπάθησε να το αποφύγεις με διπλωματία αν δεν θέλεις να συγκρουστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις σου με τους άλλους μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σήμερα καθώς θα νιώσεις πιεσμένος/η και από τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και από τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό να διαπιστώσεις πως η σχέση σου με κάποιους ανθρώπους έχει κάνει τον κύκλο της και ήρθε η ώρα είτε να αλλάξει είτε να τελειώσει. Από την άλλη θα μπορέσεις να βάλεις γερές βάσεις σε νέες σχέσεις με ανθρώπους που θα επιλέξεις.
Σήμερα πιθανό να παρεξηγήσεις την κριτική που θα σου κάνει ο/η σύντροφός σου αλλά πριν του/ης επιρρίψεις ευθύνες σκέψου αν ήταν καλοπροαίρετη. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία ίσως θελήσει περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις και θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει να προσπαθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα στο μυαλό σου θα βρεθούν οι δουλειές της ημέρας και για αυτό το λόγο θα είναι δύσκολο να μπορέσεις να χαλαρώσεις μέχρι να τις διευθετήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια σειρά υποχρεώσεων που θα σε κάνουν να δυσανασχετήσεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τις τελειώσεις καθώς ενδέχεται να υπάρξει αναγνώριση των προσπαθειών σου και της δουλειάς σου από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Εφοδίασε τον οργανισμό σου με βιταμίνες και ξεκίνα τη δουλειά!
Σήμερα θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο και διάθεση για να ασχοληθείς όπως θα ήθελες με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να ξεκουραστείς για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να μπορέσεις να επιστρέψεις στην ενεργό δράση!

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείς με πράγματα και ανθρώπους που σε ευχαριστούν! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο φίλο/η σου καθώς θα παρεξηγήσεις τα λεγόμενα του. Μη μπερδεύεις την κριτική με τις φιλικές συμβουλές αν δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με οποιονδήποτε άνθρωπο προσπαθήσει να σου πει κάτι με το οποίο δε συμφωνείς! Αν τα καταφέρεις τότε θα έχεις διαφυλάξει τη σχέση με τους φίλους σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου.
Σήμερα θα υπάρξει μια απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου και θα εξαρτηθεί αν μεγαλώσει από τον τρόπο που θα το διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου δείξει με τη στάση της τον τρόπο που πρέπει να προχωρήσεις μαζί της.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr