current views are: 36

3 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση16:15

Αγάπη είναι… Πόσο πολύ δίνει κάθε ζώδιο στην αγάπη;

Πως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο την αγάπη και ποια ζώδια ξέρουν να δίνουν πραγματικά σύμφωνα με την Αστρολογία;

Δημοσίευση 16:15’

Πως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο την αγάπη και ποια ζώδια ξέρουν να δίνουν πραγματικά σύμφωνα με την Αστρολογία;

«…Η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε τη αληθεία, πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει». Σύμφωνα με την επιστολή του Αποστόλου Παύλου, το δώρο της αγάπης έχει τόσο μεγάλη αξία που ξεπερνά κάθε αρετή. Αποτελεί ένα ειλικρινές κατόρθωμα του εαυτού μας, αφού από αυτήν αντλούμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τον εγωισμό μας.

Πως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο την αγάπη και ποια ζώδια ξέρουν να δίνουν πραγματικά σύμφωνα με την Αστρολογία;

Κριός

Μπορεί ως φύση να είναι αρκετά εγωιστικό ον αλλά από την άλλη, είναι από τους πιο γενναιόδωρους στην έκφραση της αγάπης! Δεν θα φοβηθεί, ούτε θα τσιγκουνευτεί τα όμορφα λόγια και τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις ως ένδειξη της αγάπης που τρέφει για κάποιο άτομο. Μόνο που όλο αυτό είναι κάπως συγκεχυμένο μέσα του κι αυτό συμβαίνει γιατί τον έρωτα τον βιώνει ως αγάπη, όταν όμως αυτή η δύναμη και η ορμή του έρωτα κοπάσει, τι γίνεται τότε; Ο Κριός αρχίζει και απομακρύνεται ή βαριέται, χωρίς να μπορεί και ο ίδιος να καταλάβει το λόγο. Αργεί συνήθως να συνειδητοποιήσει τα αίτια ή αρνείται να παραδεχτεί την πραγματικότητα. 

Ταύρος

Παν μέτρον άριστον. Από έναν Ταύρο, μην περιμένετε εντυπωσιακές πράξεις και εκδηλώσεις αγάπης. Αλλά από την άλλη, θα ξέρετε πάντα που βρίσκεστε και που βαδίζετε μαζί του. Οπωσδήποτε, δεν είναι από εκείνους που θα ανοίξουν αμέσως όλα τους τα χαρτιά, θέλουν πρώτα να βεβαιωθούν για τα αισθήματα και των δυο σας και μετά θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεδιπλώνει τις πιο όμορφες πλευρές του χαρακτήρα του.  Αφότου κερδίσετε την εμπιστοσύνη του,  ένας νέος άνθρωπος αποκαλύπτεται. Είναι τρυφερός και απίστευτα δοτικός στο να σας μεταφέρει και να σας μυήσει σε όλα όσα γνωρίζει και είναι καλός.  

Δίδυμοι

«Τι μου δίνεις για να σου δώσω». Κάπως έτσι λειτουργεί ένας γνήσιος Δίδυμος. Μπορεί να δίνεται αυθόρμητα από την πρώτη στιγμή και να νομίζει κάποιος ότι ξέρει καλά με ποιον έχει να κάνει αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι από εκείνους που δίνουν χωρίς να περιμένουν. Είναι απαιτητικός από το σύντροφό του, όπως επίσης και από τον ίδιο τον εαυτό του. Όταν τον έχει κερδίσει κάποιος, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του και περιμένει ότι και ο άλλος θα είναι εξίσου δοτικός και ενθουσιώδης ως σύντροφος. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που ο σύντροφός του νιώθει ότι πατάει σε κινούμενο έδαφος μαζί του και αυτό προκαλεί πάντα μια σχετική ανασφάλεια. 

Καρκίνος

Αν υπάρχει κάποιος που για να πάρει ξέρει ότι πρώτα πρέπει να δώσει, αυτός είναι σίγουρα ένας Καρκίνος. Επίσης, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάποιον που θέλει να ξέρει πάντα τι σκέφτεται για εκείνον το έτερον του ήμισυ. Είναι τρυφερός, στοργικός και ιδιαίτερα προστατευτικός για εκείνον που αγαπά. Το μόνο θέμα είναι ότι περιμένει και από τον άλλον να λειτουργεί ανάλογα, σε περίπτωση όμως που αυτό δεν γίνεται, τότε αρχίζει τις γκρίνιες και τα παράπονα, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να «κουράζει» τον άλλον ή να τον κάνει να νιώθει ότι ασφυκτιά. Από την άλλη όμως, τα θετικά που αποκομίζει κάποιος ζώντας μαζί του, είναι πολύ περισσότερα! 

Λέων

Όταν ένας Λέοντας γοητευτεί από κάποιον, τότε κανείς δεν μπορεί να του παραβγεί στο παιχνίδι της γοητείας και του έρωτα. Βέβαια, θέλει πάντα να νιώθει ότι και ο άλλος του το αναγνωρίζει και φυσικά του το ανταποδίδει με τον ανάλογο θαυμασμό και αφοσίωση. Με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ξέρει να δίνει αλλά και να χτίζει σταθερές σχέσεις. Είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός στα πρόσωπα που αγαπάει και το πάθος εύκολα το μεταδίδει στο σύντροφό του. Αν όμως απογοητευτεί ή νιώσει ότι προδόθηκε η εμπιστοσύνη του, ακυρώνει άμεσα από τη ζωή του το άτομο που τον πλήγωσε. Δεν θα πει πολλά αλλά οι πράξεις του τα λένε όλα… 

Παρθένος

Προστατεύει πάντα τα άτομα που αγαπά. Μπορεί να μην κινείται με εντυπωσιακό τρόπο αλλά ο ήσυχος τρόπος που το κάνει, γοητεύει και συγκινεί. Έχει βέβαια κάποιες ιδιοτροπίες και όρια, τα οποία όμως τα θέτει από την αρχή κι έτσι ξέρει κάποιος πολύ καλά που βαδίζει μαζί του. Αν, λοιπόν, είστε από εκείνους που επιζητούν να ζήσουν με ασφάλεια, και χωρίς απρόοπτες εκπλήξεις, μια σταθερή και ήσυχη ζωή, με πρόγραμμα και επικοινωνία κυρίως σε πρακτικό επίπεδο, τότε είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σας. Είναι ο άνθρωπος που θα ξενυχτήσει μαζί σας, συζητώντας ό, τι σας απασχολεί και θα θελήσει έμπρακτα να βοηθήσει.  

Ζυγός

Αν και φημίζεται ως το πλέον συντροφικό ζώδιο, στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζει πολλά θέματα με τις σχέσεις του. Άλλες φορές από ανασφάλεια και άλλες από επιπολαιότητα. Όταν βρίσκεται μέσα σε μια σχέση, αγαπά με πάθος και ενθουσιασμό, αρκεί όμως να νιώθει ασφαλής και ότι χαίρει της απόλυτης αποδοχής του άλλου. Αλλιώς, ο φόβος της απόρριψης θα τον ωθήσει να κινηθεί με τέτοιο τρόπο που στο τέλος θα φέρει νωρίτερα στη ζωή του τα μη επιθυμητά αποτελέσματα. Νιώθει πιο άνετα όταν μέσα στη σχέση επικρατεί φιλικό κλίμα και χαίρεται να έχει κοινά ενδιαφέροντα με το σύντροφό του. Δύσκολα κάποιος μπορεί να πλήξει μαζί του, γιατί έχει το χάρισμα να μπορεί να μεταμορφώνει την καθημερινότητα σε κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό.  

Σκορπιός

Σίγουρα, ένας Σκορπιός ξέρει να δίνει αλλά θέλει και να παίρνει. Κι όταν λέμε να παίρνει, εννοούμε τα πάντα, γη και ύδωρ! Δύσκολα αρκείται σε χλιαρές σχέσεις κι αυτό που πάντα τον χαρακτηρίζει, είναι το πάθος και η ένταση που βιώνει τα πάντα στη ζωή του. Κρατά πάντα ένα καλά κρυμμένο προσωπικό του κομμάτι και έχει πάντα ανοιχτές τις κεραίες του για… οποιαδήποτε ανεπιθύμητη εισβολή στη σχέση του. Δεν ησυχάζει σχεδόν ποτέ και πάντα είναι ετοιμοπόλεμος για το απρόβλεπτο. Δένεται για μια ζωή και δύσκολα αποφασίζει να βάλει τέλος ή να δεχτεί το τέλος από τον άλλον, αν μέσα του καίει ακόμη η φλόγα του πάθους.  

Τοξότης

Αν θέλεις να μη βαρεθείς ποτέ και δεν σε ενδιαφέρει το αίσθημα της ασφάλειας, τότε ο Τοξότης είναι η ιδανικότερη επιλογή. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει να χαίρεται τη ζωή του και ο ενθουσιασμός που τον χαρακτηρίζει είναι απίστευτα μεταδοτικός. Δίνει όσο και ό, τι εκείνος θέλει και δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει κανείς να τον πιέσει να δώσει κάτι περισσότερο απ’ ό, τι ο ίδιος έχει επιλέξει. Θέλει η καθημερινότητα και οι προσωπικές του σχέσεις να είναι σαν ένα ταξίδι στο άγνωστο που να του διεγείρουν διαρκώς τη φαντασία και τον ενθουσιασμό. Δεν θέλει να νιώσει ποτέ πίεση από το σύντροφό του σε θέματα ελευθερίας και προσωπικών επιλογών.  

Αιγόκερως

Η ήσυχη δύναμη. Ο σταθερός βράχος που μπορεί κάποιος να νιώθει ότι έχει ανάγκη για να στηρίζεται στη ζωή του. Μπορεί να μη διακρίνεται από ιδιαίτερο αυθορμητισμό αλλά όταν επιλέξει να κάνει κάτι ή να πει, σίγουρα το έχει σκεφτεί καλά και το εννοεί ειλικρινά. Από τη δική του πλευρά, επίσης, θέλει ο σύντροφός του να είναι ένας άνθρωπος που θα τον στηρίζει στις επιλογές του, θα σέβεται τις προτεραιότητες που έχει θέσει στη ζωή του και θα νιώθει εμπιστοσύνη ότι δεν θα τον εκθέσει στην κοινωνική του ζωή. Αν νιώσει ότι βρήκε τον άνθρωπο της ζωής του, αφοσιώνεται και ξέρει να στήνει γερά θεμέλια για την κοινή τους ζωή.  

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος που όσο εύκολα μπορεί να ερωτευτεί, άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να εξανεμιστεί όλο το συναίσθημα που ένιωσε στην αρχή. Κι αυτό όχι γιατί είναι επιπόλαιος αλλά γιατί μπορεί να νιώσει σε κάποια θέματα, που είναι κόκκινη γραμμή για εκείνον, ότι καταπατήθηκαν. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει να εκτιμά και να σέβεται τις επιλογές των άλλων, αρκεί όμως και εκείνοι να δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό. Η αίσθηση ότι μπορεί να καταπιεστεί μέσα σε μια σχέση, τον κάνει να φεύγει μακριά, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χωρίς να γυρίσει να δει πίσω ούτε μια φορά. Αν μέσα στη σχέση του νιώθει ελεύθερος, τότε θα είναι από τους πιο πιστούς και αφοσιωμένους συντρόφους.  

Ιχθύς

Μπορεί κάποιες φορές να μην καταλαβαίνει και ο ίδιος τι είναι αυτό που ζητά τελικά μέσα σε μια σχέση για να του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον αλλά σίγουρα, εύκολα μπορεί να ενθουσιαστεί και να ερωτευτεί. Όταν αυτό συμβαίνει, δίνει απλόχερα όλη την προσοχή του και εκφράζει την αγάπη του με τρόπους που άλλοι ούτε θα τους είχαν φανταστεί. Είναι ο άνθρωπος που θα υποστηρίξει το σύντροφό του στις επιλογές που κάνει αλλά και θα του δείχνει συνέχεια το θαυμασμό του. Αρκεί, βέβαια, να μην τον απογοητέψει ο άνθρωπος στον οποίο επένδυσε συναισθηματικά. Τότε με τρόπο που κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, μπορεί πανεύκολα να αποχωρίσει από τη σχέση και να αφήσει τον άλλον να αναρωτιέται πως και γιατί συνέβη αυτό…  

Πηγή: Μάθε πόσο πολύ δίνει κάθε ζώδιο στην αγάπη; από e-zwdia.gr