current views are: 32

30 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση04:00

Όταν κάνουν σχέση τα ζώδια, τι ελπίζουν να βρουν;

Τι ελπίζουν να βρουν τα ζώδια σε μια σχέση; 

Δημοσίευση 04:00’

Τι ελπίζουν να βρουν τα ζώδια σε μια σχέση; 

της Δάφνης Ιωάννου

Επειδή κάθε ζώδιο έχει, διαφορετικές προτιμήσεις, απόψεις, γούστα και ευτυχώς, γιατί οι μισοί από μας θα μέναμε στα αζήτητα, δεν θα ήταν κακή ιδέα, να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, με την βοήθεια της Αστρολογίας τι είδους ταίρι και σχέση θέλει το κάθε ζώδιο. 

Τι ελπίζουν να βρουν τα ζώδια σε μια σχέση; 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι απαιτητικός και θέλει ταίρι και σχέση στα μέτρα του. Το ταίρι του να διακατέχεται από τον ίδιο ενθουσιασμό για περιπέτεια, να είναι έξυπνο και εξ ίσου δραστήριο με αυτόν, δυναμικό και αθλητικό για να μπορεί να τον ακολουθεί και να τον συντροφεύει στις εξτρήμ εξορμήσεις του. Αν μπορεί το ταίρι του να έχει αυτές τις προδιαγραφές, τότε είναι σίγουρο ότι αυτός δεν θα πλήξει και δεν θα ρουτινιάσει. Όσο για το τι είδους σχέση του ταιριάζει, μα αυτή στην οποία θα έχει πάντα το πάνω χέρι και θα αποφασίζει αυτός για όλα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο υπομονετικός Ταύρος θέλει ένα επίσης υπομονετικό ταίρι ώστε να μην διαταράσσονται οι ρυθμοί του. δεν βιάζεται και είναι αργός στις αποφάσεις του, οπότε όποια θα είναι η επιλογή του και μετά από ώριμη σκέψη, θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες του. Συνήθως διαλέγει ταίρι που διαθέτει ομορφιά, εξυπνάδα, είναι χαμηλών τόνων και άξιο να τον κρατήσει για μια ζωή. Αποζήτα μια ήρεμη και άνετη ζωή, και θα ήθελε στις σχέσεις που θα κάνει, το ταίρι του να ταιριάζει με τα όσα ζητά σε έναν γάμο. Δηλαδή, κάνει μονό σχέσεις με προοπτική μονιμότητας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν τις πεταλούδες ο Δίδυμος, πετά από σχέση σε σχάση και από ταίρι σε ταίρι. Πηγαίνει κάθε φορά εκεί που κεντρίζεται το ενδιαφέρον του και αυτό του συμβαίνει συχνά. Χρειάζεται συνεχώς κάτι νέο που θα τον κάνει να καταπολεμήσει την ανία που του δημιουργεί η ρουτίνα. Η φυσική του περιέργεια για το καινούργιο που καλείται να κατακτήσει, θυμίζει εκείνους τους εξερευνητές του δέκατου ένατου αιώνα, που όταν κατακτούσαν μια βουνοκορφή, αντίκριζαν μια άλλη και ανέβαιναν και σ’ αυτήν, και σε άλλη, και σε άλλη…. Όταν τους ρωτούσαν γιατί, απαντούσαν: ¨Επειδή είναι εκεί!¨ Αυτή είναι η νοοτροπία του Διδύμου στα αισθηματικά! Κυνηγά το καινούργιο! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ευαίσθητος και συνεσταλμένος ο Καρκίνος, επίσης ευαίσθητο και χαμηλών τόνων ταίρι θέλει να έχει. Η σχέση που ποθεί να κάνει, είναι ο προθάλαμος του γάμου. Αυτόν έχει πάντα στο μυαλό του, το μπροστινό μέρος, όχι το πίσω. Ο γάμος γι’ αυτόν είναι προτεραιότητα και όχι απώτερο ενδεχόμενο. Θέλει να βρει μέσα στη σχέση του ευγένεια, λεπτότητα, διακριτικότητα και τρυφερά αισθήματα. Προσδοκά από το ταίρι του να συμμερίζεται τα όνειρα του για την δημιουργία Οικογενείας υποδειγματικής, δεμένης, με στερεές βάσεις όπου η ανατροφή των παιδιών θα είναι με αρχές και ιδανικά, όπου η αγάπη και η αλληλεγγύη των μελών της θα τα κρατά το ένα δίπλα στο άλλο για πάντα! Ουτοπικό; Και όμως δυνατόν! 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων, δεν μπορεί να φανταστεί σε κάθε είδους ανθρώπινες σχέσεις του ότι θα μπορούσε να απουσιάζει το στοιχείο του θαυμασμού προς το πρόσωπο του. Πολύ περισσότερο αδιανόητο είναι να μην υπάρχει στις αισθηματικές του. Ο εγωκεντρισμός του, τον κάνει να θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μέσα στην σχέση και το ταίρι του να ενεργεί σαν δορυφόρος του. Θέλει λοιπόν ένα ταίρι, που ναι μεν, να το θεώρει άξιο να σταθεί στο πλάι του, να καμαρώνει γι’ αυτό, ωστόσο να βρίσκεται στην σκιά του, και όλες οι αποφάσεις, όλες οι πρωτοβουλίες, να προέρχονται από αυτόν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το περιβάλλον που θέλει να βρίσκεται ο Παρθένος, για να αισθάνεται άνετα και να είναι ευχαριστημένος, πρέπει να είναι πάντα ταχτοποιημένο και καθαρό. Δεν πρόκειται να πλησιάσει αισθηματικά ταίρι που δεν του το εξασφαλίζει. Αν τελικά όλα βρεθούν ικανοποιητικά, το επόμενο βήμα του είναι η εξονυχιστική αξιολόγηση, που αφορά το υποψήφιο ταίρι, που πρέπει να είναι άξιο της εμπιστοσύνης του την οποία πρέπει να αποδείξει, αφού περάσει από σαράντα κύματα. Άλλα κριτήρια είναι η εξυπνάδα, η εργατικότητα, το χαμηλό προφίλ και η δυνατότητα να τον βοηθήσει στην κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη του. Δεν θέλει και πολλά! Ε; 

ΖΥΓΟΣ

Επιτυχημένη σχέση θεώρει ο Ζυγός αυτή που το ταίρι του είναι κομψό, όμορφο, φινετσάτο, με λεπτούς και ευγενικούς τρόπους, ελκυστικό, έξυπνο και κυρίως να τον κολακεύει αναγνωρίζοντας και τονίζοντας στον Ζυγό όλα όσα αποζητά ο ίδιος από αυτό. Θέλει μέσα στη σχέση να εξασφαλίζεται ένα περιβάλλον πολυτελείας με ασημένια σερβίτσια και κρυστάλλινα ποτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία με πολλά αστερία και κρουαζιέρες. Την μεγάλη ζωή θέλει ο Ζυγός για να είναι ευχαριστημένος, για να επιδεικνύει το καλόγουστο και ακριβό ντύσιμο και την ομορφιά του. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την όλη κατάσταση στην σχέση, την διαμορφώνει ο Σκορπιός. Την φέρνει στα μετρά του έτσι ώστε να τον εξιτάρει, να ανανεώνει το ενδιαφέρον, του με τεχνητές εντάσεις, με διαμάχες που θα δημιουργεί ο ίδιος, ώστε να επακολουθήσει μια εξ ίσου επεισοδιακή συμφιλίωση. Είναι περίπλοκος χαρακτήρας και δημιουργεί επίσης περίπλοκες καταστάσεις. Το κατάλληλο έδαφος είναι γι’ αυτόν ένα ταίρι έξυπνο με το οποίο θα παίζει το παιχνίδι του σκύλου με την γάτα και που θα είναι το αλατοπίπερο της παθιασμένης σχέσης τους. Από την άλλη μεριά, ενώ παίζει επικίνδυνα, είναι θέμα ταμπού για το ταίρι του να προκαλέσει την ζήλια του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαλαρότητα, ελευθερία, ανεξαρτησία, περιπέτεια, είναι οι μαγικές λέξεις που ιδανικά ταιριάζουν στην σχέση που θέλει να έχει ο Τοξότης. Γι’ αυτόν κάθε μέρα πρέπει να είναι διαφορετική από την προηγούμενη και την επόμενη. Ο εχθρός του είναι η ρουτίνα και δεν θέλει να εγκλωβιστεί σε τέτοιες καταστάσεις. Από την φύση του αλλάζει ταίρια μόλις νοιώσει πλήξη και μονοτονία, και για να είναι ικανοποιητική μια σχέση γι’ αυτόν και να έχει ενδιαφέρον, πρέπει να έχει τα στοιχεία της ανανέωσης, του απρόοπτου, της τρυφερότητας, της εξυπνάδας και της περιπέτειας. Το ταίρι που θα μπορέσει να τον κρατήσει, είναι εκείνο που θα του δημιουργεί εκπλήξεις, θα τον παρακινεί σε περιπέτειες, θα τον παρασύρει σε διαρκώς νέες δραστηριότητες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο οργανωτικός και μεθοδικός Αιγόκερως, ο εργασιομανής, θέλει στην σχέση του όλα να κυλούν με τους ρυθμούς και το πρόγραμμα του. Δεν θέλει να βγει έξω από τα νερά του, απ’ αυτό που ξέρει καλλίτερα. Οργανώνει λοιπόν τα πάντα στη ζωή του και κατόπιν, επιλέγει το ταίρι που θα τον αγαπήσει και θα το αγαπήσει, και που θα τον κάνει να βγάλει από μέσα του όλη την θέρμη και τα αισθήματα που κρύβει επιμελώς μέσα του. Ναι! Είναι επιφανειακά ήρεμος και αξιοπρεπής, αλλά κρατά κρυμμένα έντονα αισθήματα που ξεκλειδώνονται όταν βρεθεί το κατάλληλο ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικός, αντισυμβατικός, sui generis, ασυμβίβαστος με όσα ο καθωσπρεπισμός και οι αυθαίρετες κοινωνικές συνήθειες επιβάλλουν. Του ταιριάζουν και δημιουργεί σχέσεις όπου τα κυρίαρχα στοιχεία είναι τα ιδανικά του, ο ανθρώπινος παράγων, οι αξίες του και η υπεύθυνη αντιμετώπιση κάθε μεγάλου πανανθρώπινου προβλήματος. Το ταίρι του πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος, να τον ακολουθεί στους αγώνες και τις πορείες διαμαρτυρίας που θα πηγαίνει, δεν θα του επιβάλλει ντύσιμο που δεν του αρέσει και δεν θα τον πιέσει ποτέ μα ποτέ να βάλει γραβάτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευαισθησία, ρομαντισμός, άρνηση της πεζής πραγματικότητας, ονειρικές καταστάσεις χαρακτηρίζουν την ψυχοσύνθεση του Ιχθύ. Σε μια σχέση που δεν θα διαταράσσονται αυτά θέλει να βρεθεί ώστε να νοιώθει ευτυχισμένος και άνετα, σαν ψάρι στο νερό! Ταίρι ομοϊδεάτη ποθεί, αλλά είναι δυσεύρετο, ευτυχώς, γιατί ποιός θα φροντίζει ποιόν. Ο κόσμος και η ζωή διαφέρουν από τα παραμύθια στα οποία ζει το ψαράκι. Στην καλλίτερη περίπτωση θα βρεθεί το ¨μη χείρον βέλτιστον¨ ταίρι. Κάποιο που θα το αγαπήσει, θα αγκαλιάσει το Ψαράκι στοργικά, θα το φροντίσει, θα αναλάβει όλα του τα βάρη, και θα προσπαθήσει να το προσγειώσει, ώστε να νοιώσει την ευτυχία μέσα απ’ αυτά που του προσφέρει και όχι στα ουτοπικά που ονειρεύεται!

Πηγή: Τι ελπίζουν να βρουν τα ζώδια σε μια σχέση; από e-zwdia.gr