current views are: 7

19 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση11:36

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 19 – 25/3/2018

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 ως 25 Μαρτίου 2018; 

Δημοσίευση 11:36’

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 ως 25 Μαρτίου 2018; 

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 19 ως 25 Μαρτίου 2018;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 ως 25 Μαρτίου 2018; 

ΚΡΙΟΣ

Στο ζώδιό σου γίνονται τα σημαντικότερα πράγματα αυτές τις μέρες και ξεκινάμε με τη σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη στις 20 που είναι ιδιαίτερα θετική για τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του οίκου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και η Αφροδίτη η υπεύθυνη για τις σχέσεις σου και τη συντροφική σου ζωή – και ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιό σου – ποιος ξέρει τι έχουν κατά νου. Θα μου πεις, αυτό δεν σημαίνει νέα ξεκινήματα; Ναι, μπορεί όμως να μιλάμε για κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει και που θα έχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη ή και για κάτι νέο βέβαια. Αν πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση, αυτό θα ήταν καλό να προχωράει αργά, γιατί από τις 23 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και μέχρι τις 16 Απριλίου τα νέα πράγματα μπορεί να ΠΡΕΠΕΙ να καθυστερήσουν λίγο. Ως ανάδρομος, επίσης, μπορεί να φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι κάπως προπαρασκευαστική, αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο δωδέκατος οίκος σου φιλοξενεί τον Ερμή και την Αφροδίτη (που είναι και η υπεύθυνη του ζωδίου σου): ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει με τις εσωτερικές διεργασίες, τη δημιουργική μοναχικότητα, τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Εκεί θα κινείται και ανάδρομα ο Ερμής από τις 23 και θα φέρνει κάποιες σκέψεις και συναισθήματα από το παρελθόν που θέλουν επεξεργασία και ξεκαθάρισμα. Το προπαρασκευαστικό της υπόθεσης έχει να κάνει με το ότι έρχεσαι πιο κοντά στον εαυτό σου και προετοιμάζεσαι για τα νέα πράγματα που θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο. Προς το παρόν είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς, ή καλύτερα να νιώσεις, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα φώτα πέφτουν στον ενδέκατο οίκο σου, όπου ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, ενώνει τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη και η κοινωνική σου ζωή αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Ενδέχεται να βρίσκεσαι σε έναν νέο κύκλο ανθρώπων και να γίνει και μια σημαντική νέα γνωριμία εν καιρώ. Αν και αυτή την περίοδο πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 23. Αυτό μπορεί να σκέφτεσαι ότι είναι προβληματικό, αλλά το μόνο που μπορεί να φέρει είναι κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές ή μια δυσκολία στην επικοινωνία, όχι όμως σοβαρά πράγματα. Από την άλλη μεριά έχει και μια πολύ θετική πτυχή, γιατί μπορεί να φέρει και άτομα από το παρελθόν και να γίνει μια επανεξέταση της κατάστασης. Από το συναισθηματικό παρελθόν εννοούμε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ για συναισθηματικά λέμε κυρίως, αλλά να σε ενημερώσουμε ότι οι κύριες εξελίξεις έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και τις επαγγελματικές συνεργασίες αυτή την περίοδο, και γιατί το λέμε αυτό, επειδή η διάθεσή σου σαφώς ανεβαίνει όταν ξέρεις ότι μπορεί να πάει καλύτερα αυτός ο τομέας και ότι υπάρχουν προοπτικές. Αυτό που είναι σημαντικό να έχεις υπόψη είναι ότι ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 23 Μαρτίου μέχρι τις 16 Απριλίου και μπορεί τα πράγματα να ΜΗΝ κυλάνε τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες. Μπορεί όμως να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν και να κάνεις και μια απαραίτητη ανασκόπηση προκειμένου να σου είναι περισσότερο ξεκάθαρο το πώς θα προχωρήσεις στο μέλλον. 

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη είναι μια πολύ θετική συνάντηση σε ένα από τους πιο αισιόδοξους οίκους σου που συνδέεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, την αλλαγή αντιλήψεων, τα ταξίδια, τους στόχους και τα συναισθηματικά σου, ίσως με έναν πιο έμμεσο τρόπο. Ένα πράγμα που θα μπορούσες να προσέχεις είναι το εξής: να μην είσαι ιδιαίτερα ευγενής και ανεκτικός – ή με αρνητικές συμπεριφορές, επειδή έτσι τις ενισχύεις, και να μην είσαι αδιάφορος-η ή απότομος-η με θετικές συμπεριφορές, επειδή έτσι τις αποθαρρύνεις. Σε έναν μεγάλο βαθμό το πώς μας φέρεται ο άλλος ή η άλλη εξαρτάται και από εμάς. Εκτός αν πρόκειται για σοβαρή περίπτωση που τότε μπορεί να χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση αυτή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη στις 20 είναι εξαιρετικά θετική και σχετίζεται εκτός από τα οικονομικά και με το συναισθηματικό βάθος και την οικειότητα σε μια σχέση, ήδη υπάρχουσα ή νέα, γιατί δεν αποκλείεται και αυτό μέσα στον Μάρτιο. Βέβαια, υπάρχει και το θέμα ότι ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 23 Μαρτίου έως τις 16 Απριλίου και επειδή είναι και κυβερνήτης σου μπορεί να νιώσεις κάποια μορφή καθυστέρησης σε πολλούς τομείς ή να έρθουν αναβολές αυτό το χρονικό διάστημα. Όμως είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις μια ανασκόπηση στον συναισθηματικό τομέα ΚΑΙ για να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Αυτό μην το αποκλείεις καθόλου μέχρι μέσα Απριλίου – και μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. 

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εβδομάδες για τη συναισθηματική σου ζωή! Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στο απέναντί σου ζώδιο, δηλαδή η ένωση των δυνάμεών τους στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής και της συντροφικότητας, αποτελεί ένδειξη εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί οι εξελίξεις να έχουν ένα στοιχείο πολυπλοκότητας, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 23. Για παράδειγμα μπορεί να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να πρέπει να συζητηθούν κάποια θέματα που εκκρεμούν στη σχέση σου. Τον ανάδρομο Ερμή μην τον φοβάσαι, είναι εξαιρετικές αυτές οι περίοδοι για προετοιμασία μεγάλων αλλαγών. Αυτό που πρέπει να προσέχεις λίγο είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 24, ειδικά σε θέματα συγκατοικήσεων και οικογενειακών σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έμφαση δίνεται περισσότερο σε πρακτικούς τομείς της ζωής σου αυτή τη βδομάδα, η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις 20 όμως, η οποία είναι εξαιρετικά θετική, αποτελεί ένδειξη ανανέωσης – και εσωτερικής και εξωτερικής. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή σου, να ανανεωθείς και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Από τις 23 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα (μέχρι τις 16 Απριλίου) και αυτό μπορεί να έχει μια πολύ θετική πλευρά: επειδή είναι κυβερνήτης και του οίκου σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, μπορεί να επαναφέρει πρόσωπα από το παρελθόν και να μπεις σε ενδιαφέρουσες διαδικασίες. Μερικές φορές οι άνθρωποι από τα παλιά αποτελούν καλές αφορμές και για μια γενική επαναξιολόγηση της ζωής μας, από τότε, μέχρι τώρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα με τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτικές εξελίξεις. Ακόμη και αν δεν δεις αμέσως τις επιρροές της, τώρα κάτι μπορεί να καλλιεργηθεί και να γίνει πιο ξεκάθαρο λίγο αργότερα. Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας είναι η σπίθα, το ξεκίνημα της άνοιξης που όπως θα καταλάβεις θα διαφοροποιήσει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στη συναισθηματική σου ζωή. Μην βιάζεσαι όμως. Από τις 23 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ίδιο σημείο και τα νέα ξεκινήματα δεν ενδείκνυνται, όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να αλλάξεις γνώμη μετά επειδή η οπτική γωνία με τον ανάδρομο Ερμή είναι διαφορετική από αυτήν όταν είναι ορθόδρομος. Επίσης, μπορεί να επανέλθουν πρόσωπα από το παρελθόν και να χρειαστεί να κάνεις μια επαναξιολόγηση της κατάστασης – κάτι που μπορεί να αποδειχτεί πολύ ενδιαφέρον στην πράξη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τέταρτος οίκος σου ναι μεν σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά όχι μόνο με αυτούς τους τομείς. Έχει να κάνει και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, με ένα ασφαλές πλαίσιο (όπως είναι το σπίτι, έτσι και σε πιο αφηρημένο επίπεδο). Και σε αυτό το σημείο συναντιούνται ο Ερμής με την Αφροδίτη και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια υπέρ αρμονική σύνοδο. Όμως από τις 23 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα και μπορεί να έρθουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές, αλλά αυτό θα είναι παροδικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γενικότερη ανασκόπηση και να διαφοροποιήσεις την κατάσταση στη συναισθηματική σου ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη γίνεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς οίκους που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Και η ένωση δυνάμεων αυτών των δύο είναι αρμονική, ισχυρή και σε προδιαθέτει για μια πολύ συναρπαστική άνοιξη. Βέβαια, ό, τι γίνει, καλύτερα να γίνει αυτήν τη βδομάδα, επειδή από τις 23 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα (μέχρι τις 16 Απριλίου) και μάλλον τα νέα ξεκινήματα δεν είναι ό, τι καλύτερο. Κι αυτό επειδή με ανάδρομο Ερμή είναι λίγο δύσκολο να βλέπουμε ρεαλιστικά. Μπορεί δηλαδή όταν θα αρχίσει ξανά την κανονική του πορεία να βλέπεις τον άλλον ή την άλλη με διαφορετικό τρόπο, να εστιάζεις σε άλλα σημεία. Όμως ο ανάδρομος εκτός που βάζει τα πράγματα στη θέση τους, γενικά μιλώντας, μπορεί να φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν. Για να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε, για παράδειγμα. 

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την περίοδο το ζήτημα είναι να μπουν σε σειρά πιο πρακτικά θέματα, έχεις μια πολύ καλή όψη που σχετίζεται με τα οικονομικά για παράδειγμα. Αυτό σχετίζεται με τη στήλη, που αφορά περισσότερο στη συναισθηματική σου ζωή, ως εξής: αν νιώθεις ότι ένας τομέας της ζωής σου έχει προοπτικές και πάει καλά, γεμίζεις αισιοδοξία, ενέργεια και αυτοπεποίθηση και αυτομάτως πάνε καλύτερα και οι σχέσεις σου. Από τις 23, παρεμπιπτόντως, ο Ερμής, υπεύθυνος για τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή, θα κινείται ανάδρομα. Η περίοδος αυτή θα έχει ενδιαφέρον λόγω των επιστροφών προσώπων από το παρελθόν. Δες το διερευνητικά. Μπορεί να αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις. Ή μπορεί απλώς να πειστείς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις. 

Πηγή: Ωροσκόπιο Σχέσεων από Γιώργο Σαλαμά 19 ως 25/3/2018. από e-zwdia.gr