current views are: 5

23 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση05:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Παρασκευή 23 Μαρτίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 05:15’
ζωδια-ωροσκοπιο

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει την ανάγκη σου να δεις και να συνομιλήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιο σου -που βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος- θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος και θα παρατηρήσεις πως τόσο καιρό υπήρχαν απλά δεν ήσουν σε θέση να τα δεις. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει και με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιό σου θα εντείνει τη γοητεία σου και θα μπορέσεις να πλησιάσεις αυτόν/η που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο.

Προτίμησε να βγεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και μην αρχίζεις να θυμάσαι πράγματα τα οποία είναι περασμένα και θα έπρεπε να είναι και ξεχασμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου με αφορμή κάποια συνάντηση με κοινούς γνωστούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους  θα σε βοηθήσει να τελειώνεις με αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος βρίσκεται στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού- θα φέρει οικονομικές οφειλές του παρελθόντος τις οποίες δεν έχεις φροντίσει να τακτοποιήσεις προκειμένου να το κάνεις τώρα. Μην ξεκινήσεις κάτι νέο σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό στην πορεία να απογοητευτείς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει και με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα θα φέρει έναν παλιό σου γνώριμο ξανά μπροστά σου!

Σήμερα θα είναι δύσκολο να λύσεις οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται και με το ταίρι σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να γίνουν η αιτία για να χαλάσουν οι μεταξύ σας σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει μέσα από μία καρμική συνάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε φέρνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος βρίσκεται στάσιμος προκειμένου να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό- θα σε βοηθήσει να φέρεις ξανά στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος που είχαν προκαλέσει παρεξηγήσεις με κάποιο φίλο σου προκειμένου να λυθούν. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματιστεί με την Αφροδίτη  από τον Κριό υποδηλώνει πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες στις οποίες είχε δημιουργηθεί ένα θέμα θα μπορέσουν να ανακάμψουν και να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις για να το επιτύχεις είναι θέληση.

Σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος  που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου για αυτό καλό θα ήταν -αν είναι κάτι  που δεν μπορείς να ξεχάσεις- να το λύσεις άμεσα. Αν είσαι ελεύθερος/η περίμενε μερικές ημέρες πριν  ξεκινήσεις το “στενό μαρκάρισμα” σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις τις κλειστές σου και για αυτό δεν θα ευθύνεται κανένας άλλος πέρα από τις σκέψεις που κάνεις και σου δημιουργούν άγχος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος βρίσκεται στάσιμος προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό- μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα ξεχασμένο επαγγελματικό ζήτημα που αν μη τι άλλο θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στον Κριό υποδηλώνει πώς τα ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου θα σε βοηθήσουν να προβάλεις τις δυνατότητές σου!

Μία κοινωνική εμφάνιση που θα πραγματοποιήσεις με τον/τη σύντροφό σου είναι μία καλή ευκαιρία για να βρεθείτε στα “φώτα της δημοσιότητας” καθώς η αλήθεια είναι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από ένα επαγγελματικό ραντεβού αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέξεις καθώς  μπορεί να αντιληφθείς τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ότι είναι.

ΛΕΩΝ

Σήμερα έχεις την ανάγκη να μη μείνεις μόνος/η και  για αυτό θα επιδιώξεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους ή να κάνεις μία επίσκεψη σε κάποιον άνθρωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος είναι στάσιμος προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού- είναι ευνοϊκό  για να λύσεις επιτέλους ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με ομάδες, συλλόγους ή κάποιο φίλο σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στον Κριό θα βοηθήσει να βγεις κερδισμένος/η από οτιδήποτε και αν επιδιώξεις σήμερα κυρίως αν σχετίζεται με άλλους.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάντε μία βόλτα προκειμένου να εκτονώσετε την ένταση που νιώθετε καθώς η μέρα σήμερα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική ιστορία που είχε λάβει χώρα παλαιότερα πιθανό να κάνει την επανεμφάνισή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά ζητήματα εξακολουθούν να σε κρατούν απασχολημένο/η καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους τα αναμοχλεύει τεχνηέντως προκειμένου να τους δώσεις σημασία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος  είναι στάσιμος στο ζώδιο του Κριού πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του- θα σε φέρει σε επαφή με παρελθοντικά γεγονότα και τα συναισθήματα που σου έχουν μείνει και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά.

Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε “αποπλανήσει” ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον σου από  τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα το καταφέρει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία θα σου θυμίζει  έντονα το παρελθόν για αυτό πριν συνεχίσεις βεβαιώσου πως είναι αυτό που  επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ

Άλλη μία ημέρα που ακόμα κι αν δεν ταξιδεύει το σώμα σου σίγουρα θα ταξιδεύει το μυαλό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους επιθυμεί κυριολεκτικά και διανοητικά ταξίδια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος είναι στάσιμος προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού- θα σε μπερδέψει λίγο καθώς δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις σήμερα είτε από εσένα είτε από τους άλλους. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη πού βρίσκεται και εκείνη στον Κριό θα βοηθήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρκεί βέβαια να το θέλεις και εσύ. Ο διάλογος θα σε σώσει από πολλά “δεινά” σήμερα για αυτό επικαλέσου τον αν νιώσεις δυσκολία.

Σήμερα η μέρα μπορεί να φέρει μία παρεξήγηση καθώς είτε εσύ είτε το ταίρι σου θα επιμείνετε να κολλήσετε στα θέματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να έχεις κλείσει ημιτελείς καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να μπορέσεις πιο εύκολα να ξεκινήσεις κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περίεργα για τους άλλους ή ακόμα και να νιώθει αδικημένος σχετικά με κάποιους άλλους με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο ούτε να χαλαρώσεις αλλά ούτε και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος είναι στάσιμος ώστε να ξεκινήσει την  ανάδρομη πορεία του στον Κριό- μπορεί να  κάνει ακόμα πιο έντονες τις αναμνήσεις του παρελθόντος και οτιδήποτε έχεις κρατήσει υπό τη μορφή απωθημένου. Όσο περνάει η μέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα και το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Κριό θα δώσει μία ισχυρή “χείρα βοηθείας” στη διάθεσή σου. Αφουγκράσου τις ανάγκες σου καθώς είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμελήσει ακόμα και τις πιο απλές.

Προτίμησε να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο σήμερα με τον/τη σύντροφό σου καθώς και τα δύο είναι πιθανά σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ή να εξελιχθεί μόνο αν σταματήσεις να τη συγκρίνεις με καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θέλεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που εκτιμάς και σέβεσαι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος είναι στάσιμος ώστε να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού-  θα σε βοηθήσει να λύσεις ζητήματα σχετικά με διαπροσωπικές σου σχέσεις που είχαν προκύψει κατά το παρελθόν και έχουν φτάσει να σε απασχολούν έως και σήμερα. Επεδίωξε ιδιαίτερα να βρεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν εσένα και τους συνεργάτες σου ή το σύντροφό σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη πού βρίσκεται και εκείνη στον Κριό θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο απόγευμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση αρκεί να το περάσεις παρέα με τους αγαπημένους σου.

Δώσε σημασία περισσότερο σε θέματα του παρόντος και όχι του παρελθόντος καθώς αυτά θα πρέπει να σε απασχολούν περισσότερο στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τις συναντήσεις σου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις εξακολουθούν να σε “πρεσάρουν” και να μη σε αφήνουν εύκολα να τελειώνεις μαζί τους καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους τις φέρνει όλες στην επιφάνεια προκειμένου να τις διευθετήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος βρίσκεται στάσιμος στο ζώδιο του Κριού προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του- μπορεί να παγώσει προσωρινά τις υποχρεώσεις σου λόγω αδυναμία συνεννόησης με τους άλλους.  Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη πού βρίσκεται και εκείνη στον Κριό θα βελτιώσει το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερό σου χρόνο κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σου.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σήμερα για αυτό αν βρεθείς με το ταίρι σου εκμεταλλευτείτε τον κοινό σας χρόνο για να χαλαρώσετε και όχι για να συνεχίσετε να συζητάτε αυτά που σας εκνεύρισαν σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα ενδείκνυται για να  βρεις χρόνο να ξεκουραστείς ώστε να επιστρέψεις δριμύτερος/η στην ενεργό δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί αφορμές για να περάσεις καλά είτε μόνος/η σου είτε με παρέα! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή -ο οποίος είναι στάσιμος λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό- μπορεί να φέρει παλιούς έρωτες ξανά στο προσκήνιο και θα πρέπει να  αξιολογήσεις την κατάσταση προκειμένου να δεις αν αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη πού βρίσκεται και εκείνη στον Κριό είναι πιθανό να φέρει νέες γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που σου φτιάχνουν τη διάθεση! Άκουσε τις ανάγκες σου και επεδίωξε την ανθρώπινη επαφή καθώς θα είναι μία από τις πιο σημαντικές ανάγκες.

Ο/η σύντροφός σου θα είναι το πρόσωπο κλειδί που θα σε κάνει να χαλαρώσεις αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα και ξεκινήσεις να συζητάς για θέματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον σου όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να προκύψει ένα ζήτημα ανάμεσα σε σένα και στους δικούς σου το οποίο δεν θα είναι σημαντικό όμως μπορεί να γίνει αν το διαχειριστείς με τον λάθος τρόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον στάσιμο Ερμή ( λίγο πριν γυρίσει σε ανάδρομη φορά) στο ζώδιο του Κριού, πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα οφείλεται σε ζητήματα του παρελθόντος  τα οποία θα φέρεις και στο παρόν. Όσο περνάει ημέρα τα πράγματα εξομαλύνονται καθώς το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη λογική σου αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Αυτά θα είναι δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για εσένα καθώς θα σε απομακρύνουν από το ενδεχόμενο να  εκνευριστείς και να μην μπορείς να συζητήσεις ήρεμα.

Προτίμησε να δεις μία ταινία με τον/τη σύντροφό σου σήμερα ή να κάνετε οτιδήποτε απαιτεί όσο το δυνατόν λιγότερες κουβέντες καθώς τα πολλά λόγια θα είναι φτώχεια σήμερα και θα φέρουν και παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς πολύ γρήγορα θα έχεις αλλάξει γνώμη. 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr