current views are: 64

13 Μαΐου 2018
Δημοσίευση06:00

Τι αποκαλύπτει το ζώδιο του Άρη μας για τις σχέσεις μας;

Σε ποιο ζώδιο έχετε λοιπόν τον Άρη σας; Ανακαλύψτε πώς συμπεριφέρεστε, ενεργείτε και αντιδράτε στις σχέσεις σας. 

Δημοσίευση 06:00’

Σε ποιο ζώδιο έχετε λοιπόν τον Άρη σας; Ανακαλύψτε πώς συμπεριφέρεστε, ενεργείτε και αντιδράτε στις σχέσεις σας. 

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τις ενέργειές μας, τις δράσεις και τις αντιδράσεις μας, οι οποίες μπορεί να είναι εποικοδομητικές ή καταστροφικές μέσα στις αισθηματικές μας σχέσεις. Δείχνει το μέγεθος της πρωτοβουλίας που ενδέχεται να εμφανίσουμε, τη φύση των επιθυμιών μας και τι κάνουμε για την ικανοποίησή τους. 

Τι δείχνει το ζώδιό του Άρη μας για το πως αντιδρούμε στις σχέσεις μας; 

Θεωρείται ως το «ΕΓΩ» σε δράση, είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες, αλλά είναι ο δωρητής του θάρρους και της σωματικής ενέργειας. Στον Άρη, βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, τη σεξουαλικότητα, την εχθρότητα και τον πόλεμο. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει μια σχέση. 

Σε ποιο ζώδιο έχετε λοιπόν τον Άρη σας; Ανακαλύψτε πώς συμπεριφέρεστε, ενεργείτε και αντιδράτε στις σχέσεις σας. 

Άρης στον Κριό:

Αν έχετε τον Άρη στον Κριό, είστε παρορμητικοί στις ενέργειές σας, θυμώνετε εύκολα αλλά σας περνάει εξίσου γρήγορα και δεν κρατάτε κακίες. Παίρνετε γρήγορες αποφάσεις και ενεργείτε εγωιστικά, χωρίς όμως να λαμβάνετε υπόψη σας τη γνώμη του συντρόφου σας. Ενθουσιάζεστε σε μία νέα σχέση, κάνετε γρήγορες κινήσεις αλλά είναι δύσκολο να την διατηρήσετε. Για να σας κινήσει ένας νέος σύντροφος το ενδιαφέρον, θα πρέπει να είναι πάντα ζωντανός και χαρούμενος. Εκνευρίζεστε αν τα πράγματα κυλούν αργά και γίνεστε αγενείς και ανυπόμονοι. Συναισθηματικά, είστε πολύ απαιτητικοί αλλά είστε δυναμικοί, ακόμα κι αν υπάρχουν εμπόδια, θα γίνετε πιο τολμηροί μέχρι να νικήσετε. Βέβαια, το καλό με σας είναι ότι ξέρετε που βρίσκεστε και που πατάτε. Όμως, θα αφήσετε το σύντροφό σας στην  …ομίχλη όταν προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει στη σχέση σας.

Άρης στον Ταύρο:

Αν έχετε τον Άρη στον Ταύρο, είστε υπομονετικοί και σταθεροί στις σχέσεις σας, επικεντρώνεστε στο στόχο σας και έχετε την επιμονή και την υπομονή να περιμένετε μέχρι να τον πετύχετε. Δεν θέλετε να αναμιγνύεστε με πολλά, μέχρι να φτάσετε τον αρχικό στόχο που έχετε βάλει στη σχέση σας. Είστε ειλικρινείς αλλά πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, πράγμα που εκνευρίζει το σύντροφό σας. Σας αρέσει το παιχνίδι των αισθήσεων αλλά γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, ιδιαίτερα αν καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας δεν ανήκει μόνο σε σας και είναι δύσκολο κανείς να σας αλλάξει γνώμη. Είστε παθιασμένοι αλλά βάζετε τη λογική στις ερωτικές σας σχέσεις. Είστε άμεσοι  και ευθείς και αποπνέετε έναν αέρα ασφάλειας. Η τιμιότητά σας είναι ακέραια και υπερβάλλετε στην αφοσίωση και στις αρχές.

Άρης στους Διδύμους:

Αν έχετε τον Άρη στους Διδύμους, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε εύκολα, βαριέστε και θέλετε να αλλάζετε συντρόφους, γιατί αισθάνεστε μονοτονία και πλήξη. Έχετε πάθος και θέλετε να μιλάτε συνέχεια, τα λόγια σας είναι το κρυφό σας όπλο. Σας αρέσουν οι λεκτικές διαμάχες, προσαρμόζεστε εύκολα στις καταστάσεις και αγαπάτε τις αλλαγές. Πολλές φορές, γίνεστε ειρωνικοί, καυστικοί και σατιρικοί με το ταίρι σας. Ψάχνετε για περιπέτειες και σας αρέσουν οι ερωτικές συζητήσεις. Είστε πάντα ανοιχτοί σε καινούργιες εμπειρίες, δημιουργικοί, με ισχυρή φαντασία. Οι πολύ ρομαντικές σχέσεις δεν κάνουν για σας, γιατί σας αρέσει το φλερτ. Επειδή βαριέστε αρκετά εύκολα, αν κάποιος θέλει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας, θα πρέπει να είναι διασκεδαστικός και εφευρετικός.

Άρης στον Καρκίνο:

Αν έχετε τον Άρη στον Καρκίνο, είστε νωχελικοί και παθητικοί και προτιμάτε να ενεργείτε εκ του ασφαλούς, θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει στη σχέση σας. Η αδιαφορία σας πληγώνει πολύ και θα αντιδράσετε με ψυχολογικά παιχνίδια. Γίνεστε υπερευαίσθητοι αλλά όταν κερδίσει ο σύντροφός σας την εμπιστοσύνη σας, είστε εξυπηρετικοί και προστατευτικοί, πολλές φορές σε σημείο εξάρτησης. Προτιμάτε τις ειρηνικές λύσεις στις διαμάχες και δεν είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί με το σύντροφό σας. Είστε παθιασμένοι και δημιουργικοί και μπορείτε εύκολα να εναρμονίσετε τις επιθυμίες σας με τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Έχετε καλή μνήμη, ισχυρή φαντασία και αφοσιώνεστε στο σύντροφό σας. Χρειάζεστε στοργή και τρυφερότητα, διαφορετικά αισθάνεστε παραγκωνισμένοι.

Άρης στον Λέοντα:

Αν έχετε τον Άρη στον Λέοντα, είστε ιδεαλιστές, και αν ταπεινωθείτε από τον σύντροφό σας, αμέσως προσπαθείτε να υπερασπίσετε τις αρχές σας. Ακολουθείτε την καρδιά σας και παίρνετε περήφανα κάθε τι που θα σας πούνε, γιατί το «εγώ» σας είναι πάνω απ’ όλα. Στη σχέση σας είστε ερωτικοί, τρυφεροί και εκδηλωτικοί. Δεν συγκρίνετε ποτέ έναν παλιό εραστή σας με έναν καινούργιο. Ο κάθε σύντροφος είναι για σας μοναδικός. Είστε πιστοί και γενναιόδωροι και περιμένετε την ίδια ανταπόδοση. Προσφέρετε χαρά, γέλιο και ρομαντισμό στη σχέση και εκτιμάτε ένα σύντροφο που σας το ανταποδίδει ευγενικά. Ο ενθουσιασμός σας φαίνεται υπερβολικός για κάποια άτομα. Αν παρέμβει ο εγωισμός σας στη σχέση, τότε είστε ικανοί να καταστρέψετε τα πάντα σε μια στιγμή. Επιζητάτε την ευτυχία και ένα άτομο που να έχει αίσθηση του χιούμορ μέσα σε μια ερωτική σχέση.

Άρης στην Παρθένο:

Αν έχετε τον Άρη στην Παρθένο, είστε πρακτικοί, μεθοδικοί και αναλύετε τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά μερικές φορές θέλετε όλα να γίνονται στην ώρα τους. Αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε, θέλετε να δώσετε στη σχέση σας και είστε λογικοί και πειθαρχημένοι. Ασκείτε κριτική στις ατέλειες του συντρόφου σας, αλλά συνήθως δεν γίνεστε επιθετικοί. Αν σας πιέσουν, γίνεστε πολύ αντιδραστικοί και ενοχλείστε. Στις σχέσεις σας, είστε σταθεροί και εκδηλώνεστε συναισθηματικά στο σύντροφό σας μόνο στις ιδιωτικές σας στιγμές. Σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να μην κριτικάρετε. Θέλετε κάποιον που να είναι ευαίσθητος και ξεκάθαρος μαζί σας. Έχετε γεννηθεί τελειομανείς, αν και δεν το παραδέχεστε.

Άρης στον Ζυγό:

Αν έχετε τον Άρη στον Ζυγό, είστε αναποφάσιστοι στη σχέση σας και θέλετε τα πάντα να γίνουν άμεσα. Είστε αναβλητικοί, γιατί μετράτε τα πάντα προτού πάρετε μία απόφαση. Υπερασπίζεστε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση προκύψει. Είστε πάντα γοητευτικοί και γίνεστε πολλές φορές παθητικοί. Θέλετε κίνητρα για να δράσετε. Πολλοί σας λένε άπιστους, δεν εκφράζετε τις ανάγκες σας και έχετε την απαίτηση από το σύντροφό σας να διαβάσει τη σκέψη σας. Αν θέλετε κάτι και ο σύντροφός σας δεν το έχει καταλάβει, τότε θυμώνετε και αναρωτιέστε γιατί δεν μπόρεσε να σας καταλάβει… Σας αρέσει να σας επιδοκιμάζουν και να σας φροντίζουν και να είστε το κέντρο της προσοχής. Θα πρέπει μερικές φορές να σας σπρώχνει ο σύντροφός σας αλλά θα σας κάνει ευτυχισμένους όταν η σχέση σας είναι ισότιμη. Προκειμένου να έχετε αρμονία, κάνετε πίσω για να διατηρήσετε την πολυπόθητη ισορροπία.

Άρης στον Σκορπιό:

Αν έχετε τον Άρη στον Σκορπιό, είστε πολύ δυναμικοί, αρκετά προκλητικοί, έχετε την ικανότητα να επικεντρώνεστε σε αυτό που θέλετε και έχετε τη δύναμη να το πετυχαίνετε πάση θυσία. Είστε ήσυχοι και σταθεροί, δεν φωνάζετε, ούτε γίνεστε απερίσκεπτοι. Κάτω από την φαινομενική ηρεμία σας, κρύβεται ένα έντονο πάθος και ένας περίεργος συναισθηματισμός. Δεν αφήνετε το σύντροφό σας να δει στο βάθος της ψυχής σας, αντιθέτως μάλιστα, προσπαθείτε εσείς οι ίδιοι να δείτε τι κρύβεται στο βάθος της ψυχής του συντρόφου σας. Σας αρέσει να τεστάρετε τον εαυτό σας αλλά και το σύντροφό σας. Είστε εσείς που θα θέσετε τους κανόνες της σχέσης και με τη δύναμη που έχετε, σίγουρα τους πετυχαίνετε. Γίνεστε κάποιες φορές μνησίκακοι και ασκείτε έντονο έλεγχο. Γνωρίζετε καλά ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη και το αποδέχεστε.

Άρης στον Τοξότη:

Αν έχετε τον Άρη στον Τοξότη, δεν φημίζεστε για την υπομονή σας. Είστε περιπετειώδεις και ενεργητικοί, θέλετε πάντα να είστε απασχολημένοι, γι’ αυτό μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Προτιμάτε να ξεκινάτε κάτι νέο παρά να τελειώσετε κάτι παλιό. Θεωρείτε τον εαυτό σας θερμό και τρυφερό αλλά μπορείτε να ποδοπατήσετε τα αισθήματα του συντρόφου σας, ιδιαίτερα όταν παθιάζεστε με κάτι. Είναι δύσκολο να τα βγάλει κανείς πέρα μαζί σας. Παίρνετε πάντα αυτό που θέλετε, γιατί είστε πολύ πειστικοί. Το παίρνετε προσωπικά όταν ο σύντροφός σας δεν πιστεύει σε σας. Είστε ευμετάβλητοι, τη μια μέρα είστε διασκεδαστικοί και με χιούμορ και την άλλη καταπιάνεστε με κάτι άλλο. Αν κάποια πράγματα σοβαρεύουν, εξαφανίζεστε, γιατί δεν θέλετε τον περιορισμό και τη δέσμευση. Σας αρέσουν τα φιλοσοφημένα άτομα που έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ριψοκίνδυνοι και αισιόδοξοι.

Άρης στον Αιγόκερω:

Αν έχετε τον Άρη στον Αιγόκερω, είστε λογικοί και πειθαρχημένοι και σας αρέσει να ζείτε κάτω από κανόνες στη σχέση σας. Θέλετε ο σύντροφός σας να σας έχει στην κορυφή, να θέτετε μαζί στόχους και να επικεντρώνεστε στο να τους πετύχετε. Είστε φιλόδοξοι και κάνετε κάθε τι για να πετύχετε. Όταν τσακώνεστε με το σύντροφό σας, είστε υπεράνω όλων και θα κοιτάξετε να συγκρατηθείτε, γιατί δεν θέλετε να τον χάσετε, ούτε να βγείτε εκτός ελέγχου. Είστε υπεύθυνοι και αξιόπιστοι στις σχέσεις σας και γενικά είστε αξιοπρεπείς και χαμηλών τόνων. Γίνεστε εργασιομανείς, προκειμένου να αποκτήσετε κοινωνική αναγνώριση, σε σημείο μάλιστα να παραμελείτε το σύντροφό σας. Μπορεί να γίνετε ωφελιμιστές, περιμένοντας πάντα κάτι από τον άλλον. Σχεδιάζετε μαζί το μέλλον και έχετε πάντα ρεαλιστικά σχέδια.

Άρης στον Υδροχόο:

Αν έχετε τον Άρη στον Υδροχόο, είναι δύσκολο να σας ψυχολογήσει κάποιος, γιατί είστε απρόβλεπτοι και χρησιμοποιείτε ανορθόδοξες μεθόδους για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Αν σας αιχμαλωτίσουν, θα επαναστατήσετε. Είστε ανεξάρτητοι, ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί. Αφήνετε όμως τον σύντροφό σας να είναι ο εαυτός του. Εκτιμάτε την ατομικότητα και την ελευθερία, τόσο τη δική σας όσο και του συντρόφου σας. Δεν δείχνετε τόσο συναισθηματικοί στη σχέση σας, με αποτέλεσμα να απομακρύνετε κατά κάποιον τρόπο το σύντροφό σας από κοντά σας. Έχετε ισχυρή θέληση που την επιβάλλετε στο σύντροφό σας και δεν διστάζετε να την δείξετε. Είστε περήφανοι για την ανεξαρτησία σας και την διεκδικείτε με κάθε τρόπο. Δεν σας αρέσει να νιώθετε παγιδευμένοι σε μία σχέση κι αν αυτό συμβεί, γίνεστε ανυπότακτοι.

Άρης στους Ιχθύς:

Αν έχετε τον Άρη στους Ιχθύς, είστε ευγενικοί και ζεστοί και αφήνετε τη ζωή να σας πάει… Θέλετε έναν συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς για να εκφράσετε τον εαυτό σας και παίζετε ψυχολογικά παιχνίδια στο σύντροφό σας για να πάρετε αυτό που θέλετε, αν και μερικές φορές δεν ξέρετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα αλλά αντιμετωπίζετε προβλήματα όταν πρόκειται να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα στη σχέση. Έλκεστε από ερωτικούς συντρόφους που σας έχουν ανάγκη και θέλουν τη βοήθειά σας. Φαίνεστε δειλοί, κάποιες φορές ακοινώνητοι και αφηρημένοι κι αν ο σύντροφός σας νομίζει ότι είστε ήρεμοι, στην ουσία, βρίσκεστε σε μία διαρκή εσωτερική διαμάχη που προσπαθείτε να καταπολεμήσετε. Δεν είστε επιθετικοί αλλά παθητικοί. Άλλοτε φαίνεστε εξαρτημένοι  από τον σύντροφό σας και άλλοτε απαθείς.

Πηγή: Ο Άρης και οι ερωτικές μας σχέσεις. από e-zwdia.gr