current views are: 9

10 Απριλίου 2018
Δημοσίευση04:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Τρίτη 10 Απριλίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 04:15’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να βγεις και να συναντηθείς με αγαπημένους σου φίλους ή να ασχοληθείς για μία ομάδα στην οποία είσαι μέλος αλλά τον τελευταίο καιρό δεν προλάβαινες να ασχοληθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο δεν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα καθώς θα σου δημιουργήσει ένα θολό τοπίο όσον αφορά τα θέλω σου. Ακόμα καλό θα ήταν να προσέξεις και τις οικονομικές σου διευθετήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα από αυτά που έχεις υπολογίσει.

Σήμερα τα δικά σου θέλω δεν θα είναι ίδια με αυτά του/της συντρόφου σου και η αλήθεια είναι πώς θα χρειαστεί να βρεθείτε κάπου στη μέση κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη βιαστείς να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία πριν δεις αν μπορεί να καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου και όλα όσα έχεις προσφέρει στη δουλειά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βάλει σε πειρασμό καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και προσωπικές ανάγκες τις οποίες δεν έχεις βρει ακόμα χρόνο να εκπληρώσεις. Προσπάθησε να βάλεις μία τάξη και να ιεραρχήσεις τα ζητήματα σου, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να αφήσεις ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού απλά γιατί έχεις ανάγκη να βγεις για ένα καφέ!

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σε παρασύρει σε εκδρομές και βόλτες όμως να κρατήσεις χαρακτήρα και να μην ενδώσεις πριν τελειώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου πάρει το μυαλό και μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μία ημέρα ακριβώς όπως την θέλεις. Σήμερα εννοούνται ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια αλλά και νέες γνώσεις για αυτό αν επιλέξεις να ασχοληθείς με κάποιο από τα τρία είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου δημιουργήσει ένα μπέρδεμα καθώς δεν θα είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα. Αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε κάποιες ενέργειες χωρίς λόγο και αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα υπάρχουν και πειρασμοί γύρω σου.

Η ημέρα θα έχει αρκετούς πειρασμούς και θα είναι ένα καλό τεστ αντοχής για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία αλλά μέχρι αύριο μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη για αυτό μη βιαστείς να της πεις πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται κατά κύριο λόγο σε αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος και σε ανθρώπους που σου δημιούργησαν έντονα συναισθήματα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα τα αναμοχλεύσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει αισθηματικά μπερδέματα μεταξύ φίλων ή μπορεί να φέρει απόσταση ανάμεσα σε σένα και κάποιο φίλο σου λόγω ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκαθαρίσεις ερωτικά ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που ζητάς. Προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής και να μην ζορίζεις τις καταστάσεις.

Η λίμπιντό σου σήμερα θα είναι αυξημένη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον/τη σύντροφό σου όμως ακόμα και αυτές θα είναι διεγερτικές και θα κάνουν πολύ καλό στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει πάθος αλλά για διάρκεια δεν μπορώ να σου εγγυηθώ!

ΛΕΩΝ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, όμως σήμερα θα σε βάλουν σε σκέψεις. Αιτία για αυτό είναι πως θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο συναισθηματικές, προσωπικές και υλικές ανάγκες και θα σε αναγκάσει να δεις κατά πόσο αυτές καλύπτονται μέσα από  τις σχέσεις σου. Καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής  καθώς θα υπάρξουν  αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα που δεν θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις κάπου.

Σήμερα πιθανό να σκεφτείς πως η σχέση με τον/τη σύντροφό σου δεν σε καλύπτει πλέον όμως προσπάθησε να καταλάβεις αν όντως έτσι είναι ή αν το λες πάνω σε μία παρόρμηση της στιγμής ή μετά από ένα καυγαδάκι. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να κάνεις μεγαλύτερες υποχωρήσεις από αυτές που αντέχεις προκειμένου να είσαι με κάποιο συγκεκριμένο  άνθρωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ενώ θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις το μυαλό σου θα βρίσκεται στην ώρα που θα καταφέρεις να τις τελειώσεις και να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σε παρασύρει. Είναι πιθανό να αφήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου ημιτελείς προκειμένου να ασχοληθείς με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις αυτά που πρέπει να κάνεις διαφορετικά θα βρεθείς εκτεθειμένος/η σε ανθρώπους που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον και σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις.

Σήμερα ενδέχεται να κατηγορήσεις τον/τη σύντροφό σου ακόμα και για τη ρουτίνα της καθημερινότητας όμως όπως καταλαβαίνει κάτι τέτοιο δεν υφίσταται ως γεγονός. Αν είσαι ελεύθερος/η  σήμερα δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που ψάχνεις από μία σχέση για αυτό μην ξεκινήσεις να ψάχνεις στα τυφλά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με αυτά που θέλει η καρδιά σου και ύστερα με αυτά που θέλει το μυαλό σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να διαχωρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις από έναν έρωτα αλλά και πώς μπορείς να το αποκτήσεις. Καλύτερα να μην πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση σήμερα γιατί μπορεί  να το μετανιώσεις, και να θυμάσαι πως οτιδήποτε και να κάνεις αυτή την ημέρα θα έχει μία σταθερότητα που θα είναι δύσκολο να αλλάξει.

Εσύ μπορεί να θέλεις κάτι  διαφορετικό από αυτό που θέλει ο/η σύντροφός σου σήμερα και θα χρειαστεί να κρατήσεις τις ισορροπίες προκειμένου να μην δημιουργηθούν αξεπέραστα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει πριν προλάβεις να ανακαλύψεις αν μπορεί να καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να θέλεις να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου και να χαλαρώσεις ή να δεις τους δικούς σου ανθρώπους, όμως ενδέχεται να έχεις αρκετές επαγγελματικές και όχι μόνο υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα δημιουργήσει μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά που θέλεις πραγματικά να κάνεις και σε αυτά που είσαι αναγκασμένος/η. Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις και τα πράγματα που έχεις κατά νου ώστε να μπορέσεις  να βρεις ελεύθερο χρόνο και να τον περάσεις σπίτι σου χαλαρώνοντας.

Μία καλή ταινία, ένα ποτήρι κρασί και ο/η σύντροφός σου είναι το ιδανικό σενάριο για να περάσεις την ημέρα σου σήμερα για αυτό μην το υποτιμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι κινήσεις σου μπορεί να μπερδέψουν αυτόν που θέλεις για αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε βεβαιώσου ότι θα δώσεις ξεκάθαρα δείγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να λάβεις μέρος σε συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και  να αναζητά την ανθρώπινη επικοινωνία  αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει μικρά ζητήματα. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως δεν θα έχεις το χρόνο που ήθελες να αφιερώσεις στους άλλους καθώς έχεις κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες δεν σε αφήνουν ελεύθερο/η! Ενδέχεται να νιώσεις αρκετά πιεσμένος/η αλλά προσπάθησε να μην αφήσεις τις δουλειές σου για να πιεις καφέ!
 
Σήμερα εσύ μπορεί να έχεις όρεξη για βόλτα ή για μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα  το ταίρι σου όμως δεν θα βρίσκεται στην ίδια διάθεση και θα χρειαστεί  να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η βεβαιώσου πως έχεις δώσει το πράσινο φως σε αυτόν/η που θέλεις ώστε να  μπορέσει να προχωρήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανασφάλειά σου θα είναι ένα σημαντικό ζήτημα της ημέρας καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σου δημιουργεί ανήσυχες σκέψεις σχετικές με οτιδήποτε αφορά χρήματα και οικονομικές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο υποδηλώνει πως η ήμερα δεν θα είναι  ευνοϊκή για οικονομικά ζητήματα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λάθος κινήσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να περιφρουρήσεις τα “κεκτημένα” σου και να μην ανοιχτείς σε νέες συμφωνίες ιδιαίτερα αν έχουν άμεσο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου. Πρόσεξε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνει σπάταλος/η  προκειμένου να καλύψεις ανάγκες που κατά βάθος δεν έχεις. 

Σήμερα ενδέχεται να νιώθεις ανασφαλής και αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με το σύντροφό σου καθώς θα του ρίξεις ευθύνες. Αν είσαι ελεύθερος/η οι παρορμητικές κινήσεις και η ανασφάλεια δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθεί ένα αισθηματικό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ρίξεις όλο το βάρος στις ανάγκες σου και σε αυτά που θέλεις από τους άλλους και μάλιστα δεν θα κάνεις καμία έκπτωση στα “θέλω” σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με τους άλλους ακόμα και με τους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Προσπάθησε να καταφέρεις τους στόχους σου με διάλογο και επιχειρήματα διαφορετικά θα δημιουργήσεις ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που δεν θα σε βοηθήσει.

Οτιδήποτε και να γίνει σήμερα θα φταίει το ταίρι σου όμως καταλαβαίνεις πως αυτό δεν είναι λογική διαπίστωση ιδιαίτερα αν δεν έχεις επιχειρήματα να τη στηρίξεις! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε μία αισθηματική ιστορία που έχει ξεκινήσει πρόσφατα ώστε να μην μπερδευτούν τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να μείνεις μόνος/η σου καθώς δε θα νιώθεις άνετα με κόσμο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει τάσεις καχυποψίας που μπορεί να σε απομακρύνουν από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο  μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν την ανάγκη σου να μείνεις μόνος/η. Προτίμησε το διάλογο και όχι τον εκνευρισμό προκειμένου να λύσεις οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει χωρίς να  δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν έχεις βρει το ταίρι σου καθώς κάποιος πειρασμός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του μυστικά και να σε βάλει σε σκέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το περιβάλλον σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία νέα γνωριμία και αν δεν θέλεις να ανακατευτεί θα πρέπει να βάλεις τα όριά σου. 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr