current views are: 19

5 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση15:15

Ζώδια και χρήμα- Ποια η σχέση σου με τα λεφτά;

Διάβασε παρακάτω το ζώδιό σου, για να μάθεις πως διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, καθώς και τις οικονομικές σου συνήθειες.

Δημοσίευση 15:15’
Πάτρα

Διάβασε παρακάτω το ζώδιό σου, για να μάθεις πως διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, καθώς και τις οικονομικές σου συνήθειες.

Η Αστρολογία μπορεί να εξετάσει ποια είναι η στάση μας απέναντι στα χρήματα, πως ξοδεύουμε και αν αποταμιεύουμε και μας καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο 2ος οίκος σηματοδοτεί τον τομέα των χρημάτων κι επίσης, λαμβάνουμε υπόψη τη θέση του Ήλιου και της Σελήνης από ζώδιο και οίκο, καθώς και τις όψεις που κάνουν στο γενέθλιο χάρτη. Τι σχέση έχουν λοιπόν τα ζώδια με το χρήμα. Επίσης ο 8ος οίκος, αφορά τα χρήματα που μπορούμε να λάβουμε από τους άλλους, τα χρέη, τις επενδύσεις και τις κληρονομιές. Ποια ζώδια τρέχουν πίσω απο το χρήμα και ποια όχι.

 Διάβασε παρακάτω το ζώδιό σου, για να μάθεις πως διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, καθώς και τις οικονομικές σου συνήθειες: 

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα,όταν παρουσιαστούν δυσκολίες. Έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα τόσο γρήγορα,μόλις τα αποκτήσεις. Βάζεις τον εαυτό σου σε πρώτη προτεραιότητα. Η φράση που σε χαρακτηρίζει είναι «εγώ είμαι»,οπότε όταν πρόκειται για χρήματα,είναι όλα για τον εαυτό σου. Μπορεί να δώσεις το όνομά σου σε μια εταιρεία ή ένα προϊόν ή ένα website που δημιούργησες,για να τονίσεις με αυτόν τον τρόπο το εγώ σου. Αν αγοράσεις κάτι και σου αρέσει,τότε θα ξαναγοράσεις πολλά από το ίδιο είδος. Επομένως,το καλύτερο που έχεις να κάνεις,είναι πάντα να κάνεις μια λίστα. Θα πρέπει να προσπαθήσεις,να χειρίζεσαι το χρήμα με συνετό και συγκροτημένο τρόπο κι έτσι θα έχεις έξτρα χρήματα πάντα και δε θα χρειάζεται να κάνεις μεγάλα άλματα,για να το αποκτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα επενδύσεις τα χρήματά σου σ’ ένα πραγματικά θαυμάσιο,μεγάλο και τέλεια διακοσμημένο σπίτι,από το να επενδύσεις σε ασφάλειες ή να τα κρατήσεις ως απόθεμα. Η αρχή σου είναι ότι τα αποθέματα δεν τα βλέπεις ποτέ,δεν τα χαίρεσαι και δεν μπορείς να ζήσεις με αυτά. Αν επενδύσεις,θα είναι σε κάτι μακροπρόθεσμο. Σου αρέσει συνέχεια να κάνεις χρήματα και κρατάς στην άκρη κάποια από αυτά,για τις δύσκολες στιγμές. Σου αρέσουν τα πολυτελή γραφεία στον επαγγελματικό σου χώρο,απολαμβάνεις ένα δείπνο σ’ ένα πολυτελές εστιατόριο και δε διστάζεις,να παραγγείλεις το ακριβότερο φαγητό. Θέλεις την ποιότητα. Και πάντα θέλεις επιδόρπιο,φυσικά το πιο ακριβό. Επιδιώκεις την καλαισθησία και την αφθονία,μια που έχεις κυβερνήτη την Αφροδίτη. Χρήμα,φαγητό και σεξ! Όταν πρόκειται να πάρεις μια απόφαση που αφορά τα οικονομικά σου,κάνεις αποτίμηση και υπολογισμό. Εκτιμάς το χρήμα πολύ,μια που ο Ταύρος κυβερνάει τον 2ο οίκο των χρημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θεωρείσαι επιτήδειος και πανούργος επιχειρηματίας περισσότερο από κάθε ζώδιο. Σου αρέσει η αλλαγή,η ποικιλία και ο ενθουσιασμός,για κάθε τι που ξεκινάς και είσαι πολύ επιδέξιος και έξυπνος στο να πάρεις αυτό που θέλεις και ιδιαίτερα όταν πρόκειται να κάνεις κάποια πώληση. Γίνεσαι εξαιρετικός πωλητής. Όταν βρίσκεσαι με κόσμο,που σχεδόν πάντα βρίσκεσαι με άλλους,κοιτάς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες,γιατί τους άλλους τους βλέπεις σαν συνεργάτες. Συνήθως,πας με τα νερά των άλλων για να αρπάξεις την ευκαιρία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο,όταν πρόκειται να βγάλεις λεφτά. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις και σπάνια θα σε δουν να κάθεσαι. Αναζητάς την οικονομική σου ελευθερία και ανεξαρτησία,γιατί αυτό σημαίνει πολλά για σένα. Ενθουσιάζεσαι μόνο με το γεγονός του τρόπου που βγάζεις χρήματα και όχι με τα ίδια τα χρήματα καθαυτού. Αλλά θα πρέπει να έχεις κάποιον που να μπορεί να τα διαχειρίζεται,αλλά χωρίς να σου λέει πόσα να ξοδέψεις. Η συνηθισμένη φράση σου είναι: «Δεν μπορώ να τα πάρω μαζί μου,επομένως θα διασκεδάσω».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χρήμα για σένα σημαίνει ασφάλεια,κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Κι αυτή η ασφάλεια,αποκτάται διαμέσου του χρήματος και κατ’ επέκταση τη δημιουργία ανέσεων στο σπίτι σου και γενικότερα στη ζωή σου. Είναι πολύ σημαντικό για σένα,να έχεις χρήματα στην τράπεζα. Ακόμα κι αν έχεις χρήματα στο πορτοφόλι σου,δε θέλεις να τα ξοδέψεις. Περιμένεις πρώτα μήπως κάποιος άλλος πληρώσει για σένα,προτού ξοδέψεις. Πάντα εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου,όταν πρόκειται για τη διαχείριση των χρημάτων σου κι αυτό γιατί είσαι το πιο διαισθητικό ζώδιο του ζωδιακού. Εμπιστεύεσαι μόνο τα συναισθήματά σου. Τα χρήματα έρχονται συνήθως εύκολα σε σένα και ποτέ δεν ξεμένεις. Πάντα κάποιος θα σου δώσει ή θα βρεις από κάπου. Επίσης,λες στους άλλους ότι δεν έχεις χρήματα,ακόμα κι αν έχεις. Κι αυτό,γιατί ξοδεύοντας τα χρήματά σου,σε κάνει να νιώθεις άβολα και ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και σου αρέσει η σπατάλη και η υπερβολή. Από τη φύση σου είσαι γενναιόδωρος και ως εκ τούτου,σου αρέσει να περιβάλλεσαι από σκεπτόμενους και γενναιόδωρους ανθρώπους. Συνήθως έχεις ακριβά πράγματα στο σπίτι σου. Τα χρήματα για σένα είναι το μέσο για να απολαμβάνεις τη ζωή. Αν σου δείξουν αχαριστία σε περίπτωση που έχεις δανείσει χρήματα,θα το ανταποδώσεις. Βλέπεις το χρήμα σαν ένα μέσο για να δείξεις τι αξίζεις στη ζωή. Δουλεύεις σκληρά για να αποκτήσεις λεφτά στη ζωή και πάντα πετυχαίνεις. Θα ήταν για σένα καλύτερο να έχεις δίπλα σου κάποιον οικονομικό σύμβουλο για να σε κατευθύνει στο πως να διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Συνήθως δε ζητάς από τους φίλους σου ή την οικογένειά σου χρήματα κι αυτό γιατί έχεις περηφάνια,αξιοπρέπεια και εγωισμό. Θα πας κατευθείαν στην τράπεζα για να δανειστείς κι αν δεν καταφέρεις κάτι,τότε θα ζητήσεις και μόνο,όταν αντιμετωπίζεις φριχτές δυσκολίες και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Είσαι το τελευταίο ζώδιο που θα πάρει δάνειο. Έχεις μεγάλη λογική και είσαι σχολαστικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Σε ενδιαφέρει πολύ η τελειότητα,γι’ αυτό μπορείς να δουλεύεις ατελείωτες ώρες προκειμένου να τα κάνεις όλα καλά. Χρειάζεσαι μια δουλειά με υπευθυνότητα και πειθαρχία και να έχεις προγραμματισμό και κανόνες. Σου αρέσει να πληρώνεσαι κάθε εβδομάδα ή κάθε δεκαπενθήμερο και όχι κάθε μήνα κι αυτό γιατί θέλεις να επενδύεις τα χρήματα και να τα αυξάνεις και όχι να τα αφήνεις στα χέρια των άλλων. Είσαι πολύ καλός διαχειριστής των χρημάτων. Είσαι πολύ αναλυτικός και η συνηθισμένη σου φράση είναι «αναλύω,άρα υπάρχω». Κάθε τι,πρέπει να είναι σε τάξη κι αν δεν είναι,το κάνεις μόνος σου. Διατάζεις τους άλλους,πράγμα το οποίο μπορεί συχνά να πληγώνει,ειδικά αν δεν κάνουν οι άλλοι αυτό που θέλεις. Όταν όμως σου ζητήσουν χρήματα,τότε,αν εκτιμάς το άτομο αυτό και μετά από ανάλυση,θα το βοηθήσεις. Η βοήθεια που θα προσφέρεις,μετράει περισσότερο από το ίδιο το χρήμα.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι άτομο που επιδιώκει την ισορροπία,αλλά την ίδια στιγμή είσαι τόσο συμβιβαστικός που με τον τρόπο σου δημιουργείς ανισορροπία. Αυτό βέβαια,επεκτείνεται και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου,συμπεριλαμβανομένου και του καρνέ επιταγών. Και όσον αφορά το καρνέ επιταγών,έχεις την τάση να το αποπληρώσεις μέχρι τελευταίας δεκάρας. Το ίδιο συμβαίνει και με τις πιστωτικές σου κάρτες,τις τσεκάρεις συνέχεια για να μη χρωστάς. Ψάχνοντας για την αρμονία,την ομορφιά και την τελειότητα,θα πρέπει να θυμάσαι ότι αυτά είναι ουτοπία. Η ζωή σου είναι σαν άμπωτης και παλίρροια,καθώς επιδιώκεις από τη μια πλευρά την ισορροπία για σένα και από την άλλη κάνεις πίσω. Αποδίδεις καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σου,όταν έχεις ένα σύντροφο δίπλα σου κι αυτό συμβαίνει και με τα οικονομικά σου. Γι’ αυτό και ζητάς πάντα τη γνώμη του συντρόφου σου,γιατί δε θέλεις να πάρεις λάθος απόφαση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάποιος μπορεί να αλλάξει μια άσχημη οικονομική κατάσταση και να την αναγεννήσει πραγματικά,αυτός είσαι εσύ. Όταν υπάρχει κάποια οικονομική δυσχέρεια,είναι σίγουρο ότι μπορείς να τη χειριστείς. Όσον αφορά την οικονομική διαχείριση,περιμένεις ήσυχα και υπομονετικά μέχρι να τσιμπήσεις με το κεντρί σου. Το ίδιο συμβαίνει,αν κάποιος έχει καταχραστεί τον ιδιωτικό σου χώρο. Δε μιλάς καθόλου και δεν ξεχνάς ποτέ!!! Αν κάποιος έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου ή σε εξαπατήσει,ειδικά αν πρόκειται για χρήματα,έχεις μεγάλη διαίσθηση και αντιλαμβάνεσαι τα πάντα. Μπορείς να κοντρολάρεις το χρήμα μέσα στην οικογένεια κι αν κάποιος θέλει να σου επιβληθεί,τότε γίνεσαι πολύ αντιδραστικός. Βέβαια ξέρεις πως να το επενδύσεις σε πολυτελή αποκτήματα,αλλά το ξοδεύεις πάντα με μέτρο. Οι περισσότεροι του ζωδίου σου είναι συνήθως αυτοδημιούργητοι,υπολογίζουν και ξέρουν πως να διαχειρίζονται το χρήμα. Πολλοί κληρονομούν χρήματα,επειδή ο Σκορπιός είναι ο φυσικός κυβερνήτης του 8ου οίκου,που είναι οι κληρονομιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν πρόκειται να μοιραστείς τα πλούτη σου,δε διστάζεις να το κάνεις για να ευχαριστήσεις τους άλλους γύρω σου. Ακόμα κι αν ξοδεύεις ασύστολα,στο βάθος του μυαλού σου πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις,ιδιαίτερα αν είσαι επιχειρηματίας,είναι να έχεις δίπλα σου έναν οικονομικό σύμβουλο. Γίνεσαι πανούργος επιχειρηματίας κι αυτό γιατί καθώς ταξιδεύεις,γνωρίζεις πολύ κόσμο και μπορείς να πουλήσεις αυτό που θέλεις στην καλύτερη τιμή. Έτσι γίνεσαι εξαιρετικός πωλητής. Έρχεσαι σε επαφή συνήθως με πλούσια άτομα,τα οποία σε βοηθάνε στην καριέρα σου και τα οικονομικά σου.Όταν δανείζεις χρήματα σε κάποιο δικό σου άτομο,το κάνεις με ευχαρίστηση και συνήθως ξεχνάς ότι έχεις δανείσει. Γι’ αυτό και συνήθως τα παίρνεις καθυστερημένα ή ακόμα και δεν τα παίρνεις καθόλου. Κοιτάς τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα πράγματα,σκέφτεσαι το μέλλον και ποτέ το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι το ζώδιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των οικονομικών. Περιμένεις και έχεις την υπομονή μέχρι να αρπάξεις τις ευκαιρίες,χωρίς να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Είσαι πολύ προσεκτικός και δεν κάνεις καμία κίνηση αν δεν σκεφτείς προσεκτικά. Είσαι πρακτικός και πάντα πετυχημένος. Φτάνεις στο αποκορύφωμα της καριέρας σου και το κάνεις μεθοδικά. Είσαι δαιμόνιος στον επιχειρηματικό τομέα και ξέρεις πως να διαχειρίζεσαι το χρήμα. Οι περισσότεροι του ζωδίου σου είναι πετυχημένοι. Για να κάνεις χρήματα,σου παίρνει λίγο χρόνο,λόγω της μεθοδικής προσέγγισης των πραγμάτων και θα φτάσεις στα πιο ψηλά σκαλοπάτια. Είσαι τίμιος κι όταν κάνεις χρήματα,σπάνια τα ξοδεύεις σε ανώφελους σκοπούς. Αν κάποιος Αιγόκερως πάει διακοπές,να ξέρετε ότι έχει πολλά λεφτά στην τράπεζα. Διαφορετικά,θα μείνει να δουλεύει ακόμα και υπερωρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως είσαι επιχειρηματίας ή αυτοαπασχολούμενος περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Κι αυτό γιατί θέλεις να είσαι ελεύθερος και δε θέλεις την υπαλληλική καταπίεση ή να σε διατάζουν. Πάντα βρίσκεις τον τρόπο να κάνεις λεφτά,μια και είσαι πρωτοποριακός στο μυαλό σου. Προτιμάς να πουλήσεις την επιχείρησή σου αν κάτι δεν πάει καλά,παρά να αλλάξεις πορεία διαχείρισης. Ξέρεις πως να χειριστείς τα χρήματά σου,ωστόσο λόγω της υψηλής αυτοπεποίθησής σου και των δυνατοτήτων σου,δύσκολα ανησυχείς για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Αν κι αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο αλαζονικό,είσαι πολύ ψύχραιμος και ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Σε αντίθεση με τα ταλέντα και την ικανότητά σου,παραδόξως,είσαι αρκετά προνοητικός όταν πρόκειται για τις δαπάνες. Αυτό που σε κάνει τόσο συναρπαστικό,είναι ο τρόπος με τον οποίο ισορροπείς τη ζωή σου,ώστε τα χρήματα να μην είναι ο κυρίαρχος παράγοντας. Είσαι ίσως το καλύτερο παράδειγμα ενός ατόμου,που εργάζεται αποκλειστικά και μόνο επειδή απολαμβάνει να το κάνει.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι ο ονειροπόλος του ζωδιακού και δυαδικό ζώδιο και μπορείς ανά πάσα στιγμή,να αναστρέψεις μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αν συνειδητοποιήσεις αυτή τη δυαδική σου φύση,τόσο πιο πολύ πετυχημένος θα γίνεις. Το κλειδί για να είσαι ήρεμος,είναι να αποδέχεσαι τις αλλαγές,γιατί είσαι πολύ συναισθηματικός και βρίσκεσαι σε μια διαρκή σύγχυση. Όταν πρόκειται να διαχειριστείς τα χρήματά σου,τα χειρίζεσαι καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Έχεις μια στρατηγική να επιλέγεις συντρόφους που έχουν πολλά λεφτά ή πρόκειται να κληρονομήσουν ακίνητη περιουσία. Αυτό,αν και δεν ακούγεται τόσο καλό,δημιουργεί μια καλή ισορροπία,γιατί γνωρίζεις καλύτερα τι να κάνεις με τα χρήματα απ’ ότι ο σύντροφός σου. Καθώς είσαι το πιο διαισθητικό ζώδιο εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου,που σε οδηγεί να κάνεις περιουσία. Το κλειδί για να ισορροπήσεις την αναποφασιστικότητά σου στη λήψη αποφάσεων,είναι η διαίσθησή σου. Για να καταπολεμήσεις τη δειλία σου,θα πρέπει να μάθεις τι είναι πραγματικός φόβος και τι παράλογος φόβος. Υπάρχει μια διαφορά… 

Πηγή: Τα 12 ζώδια και το χρήμα, μάθε ποια η σχέση σου!  από e-zwdia.gr