current views are: 7

13 Μαΐου 2018
Δημοσίευση06:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Κυριακή 13 Μαΐου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 06:15’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για τους αγαπημένους σου ανθρώπους με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να παρασυρθείς από αυτές και να περιμένεις από εκείνους  μη ρεαλιστικά πράγματα! Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός που μπορεί να φέρει νεύρα, εντάσεις και ξεσπάσματα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο χώρο της δουλειάς σου καθώς είναι πιθανόν  η παρόρμηση σου και τα νεύρα σου να σε εκθέσουν.

Σήμερα  ενημέρωσε τον/τη σύντροφό σου να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να εκνευριστείς μαζί του και να  πληρώσει εκείνος όλα τα σπασμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μία λάθος αντίδραση θα θέσει σε κίνδυνο μία γνωριμία που δεν έχει εξελιχθεί ακόμα.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα αυτό που επιθυμείς είναι η ηρεμία σου για αυτό και αν μπορέσεις θα απομονωθείς από τους γύρω σου μιας και θα νιώθεις άβολα με κόσμο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει την εσωστρέφεια σου με αποτέλεσμα να μην είσαι καθόλου ανεκτικός/η σε οτιδήποτε/οποιονδήποτε σου χαλάσει την ηρεμία. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή. Οι νευρικές κινήσεις σου και η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανθρώπους γύρω σου και επίσης μπορούν να δημιουργήσουν και ατυχήματα.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και μείνετε οι δυο σας σήμερα καθώς με όσους λιγότερους συναναστραφείτε τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να κρατήσετε την ηρεμία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η επέλεξε άλλη ημέρα για ένα ραντεβού αισθηματικής φύσεως καθώς σήμερα δεν θα είναι εύκολο να δείξεις τα καλά στοιχεία  της προσωπικότητάς σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες οι συναντήσεις με φίλους και η παρέα με κόσμο να σου έφτιαχνε τη διάθεση σήμερα όμως θα παρατηρήσεις πως θα έχεις κάποιες ανησυχίες σχετικά με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές όμως το απόγευμα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω οπότε χρειάζεται προσοχή. Καλά θα ήταν να αποφύγεις τις συγκρούσεις με κάποιο φίλο σου ακόμα και αν δεν συμφωνείς με αυτά που λέει καθώς ο τρόπος που θα αντιδράσεις θα είναι δυσανάλογα υπερβολικός με το λόγο που σε εκνεύρισε. Κράτησε μία διακριτική θέση προς τις παρέες σου προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να σε εκνευρίσει κάποιος/α φίλος/η σου και να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου όμως σκέψου πως αν το κάνεις αυτό μετά θα έχεις δύο μέτωπα ανοιχτά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή για να  υπάρξουν διαξιφισμοί με κάποιο φίλο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις μία ημέρα γεμάτη με επαγγελματικά ζητήματα και η αλήθεια είναι πώς μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος/η από αυτό.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί μία νευρικότητα μα όσο περνά η μέρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς αυτή η νευρικότητα θα αρχίσει να φαίνεται και στις συναναστροφές σου με τους γύρω σου. Αιτία για αυτό θα είναι η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω που θα συνθέσουν ένα «κοκτέιλ» το οποίο σίγουρα δεν φημίζεται για την υπομονή και την ηρεμία του. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους  καθώς οτιδήποτε άλλο θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δουλειά σου.

Εξήγησε τα σχέδιά σου για σήμερα από νωρίς στον/τη σύντροφό σου και μην περιμένεις να του ανακοινώσεις κάτι τελευταία στιγμή καθώς θα εκνευριστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται υπομονή και  συνετή διαχείριση προκειμένου να μπορέσει να εξελιχθεί.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα σε κάνει να επιδιώξεις συζητήσεις  και συναντήσεις με κουμπάρους, συγγενείς και ανθρώπους που ξέρεις πως κάνετε καλή παρέα! Όσο περνάει η μέρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι αντιδράσεις σου και ο τρόπος που θα επιλέξεις για να υπερασπιστείς αυτά που λες θα είναι έντονος. Αιτία για αυτόν θα είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και το ταυτόχρονο τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω. Σίγουρα θα νιώσεις πως παθιάζεται με μία συζήτηση και σίγουρα ο τρόπος που θα επιλέξεις να το δείξεις θα αγγίξει τα όρια της παρεξήγησης. Κράτησε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους προκειμένου να αποφύγεις τα παρελκόμενα!

Σήμερα η μέρα θα είναι εκρηκτική για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα παντού ακόμα και απέναντι στον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις την τάση να παρεξηγείσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις μπορεί να παρεξηγήσει τις προθέσεις σου λόγω της παρορμητική σου διάθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα σου δημιουργεί κυκλοθυμία και μία τάση για συναισθηματικές υπερβολές που θα κουράσουν ακόμα και εσένα. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πράγματα που ήθελες να πεις στον/τη σύντροφό σου αλλά δεν το είχες κάνει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξεις να εκφράσεις τα παράπονά σου, τα νεύρα σου ή τη διαφορετική σου άποψη καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν καυγάδες λόγω παρεξηγήσεων.

Σήμερα τα νεύρα θα κάνουν την επίσκεψή τους και σε σένα και στον/τη σύντροφό σου οπότε καλό θα ήταν κάποιος να κάνει πίσω προκειμένου να μην ξεκινήσει πολεμική σύρραξη. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς ακόμα και μία νέα γνωριμία μπορεί να σε εκνευρίσει!

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα θα είναι περίεργη σήμερα και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και υπομονή προκειμένου να μη διαταραχθούν οι σχέσεις με τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει το προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Το απόγευμα  η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους αγαπημένους σου συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να σου δώσουν αφορμές για να εκνευριστείς, το ίδιο μπορεί να κάνεις και εσύ, για αυτό προτίμησε τη σιωπή από μία παρορμητική αντίδραση η οποία θα σε ζημιώσει πολύ περισσότερο.

Σήμερα η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον/τη σύντροφό σου για αυτό επίλεξε συνειδητά να μην ανοίξεις θέματα τα οποία ξέρεις πως έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να οδηγήσουν εκεί. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα δεν ενδείκνυται για να ασχοληθείς με  τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς δεν θα έχεις υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεμπερδεύεις όσο πιο γρήγορα μπορείς με τις δουλειές σου καθώς η πίεση των τελευταίων ημερών δεν σου αρέσει καθόλου. Όσο περνάει η μέρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα φέρει μία γενικότερη ένταση, η οποία προέρχεται από γεγονότα των προηγούμενων ημερών αλλά και την κούραση σου. Ιδιαίτερα βάλλονται οι σχέσεις με τους ανθρώπους στο εργασιακό σου περιβάλλον για αυτό απόφυγε τυχόν περίεργες πλάκες  και περιορίσου στα εργασιακά σας θέματα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν τριβές.

Σήμερα  ενδέχεται να είσαι αρκετά κουρασμένος/η και να μην έχεις όρεξη να δεις το σύντροφό σου και να ξέρεις πως αυτό θα είναι καλύτερο από το να επιλέξεις να τον/ην δεις και να του μεταφέρεις όλη την ένταση της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπομονή σου δεν θα είναι σύμμαχος σε ένα αισθηματικό ζήτημα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και θα φέρει στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες αλλά και τα ταλέντα σου κυρίως αυτά που σχετίζονται με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Επίλεξε να ασχοληθείς με κάτι το οποίο σε εκφράζει προκειμένου να μπορέσεις να γεμίσεις μπαταρίες σου και να νιώσεις καλά. Το απόγευμα η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και μία ένταση η οποία δεν θα αργήσει να φανεί και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προτίμησε να κατευνάσεις τις υπερβολικές  και παρορμητικές αντιδράσεις  εάν δεν θέλεις να τσακωθείς με τους φίλους και το ταίρι σου.

Σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα συζητήσιμος/η για αυτό αν νιώθεις σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί φρόντισε να ενημερώσεις το ταίρι σου να απομακρυνθεί! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει  αλλά χρειάζεται να συγκρατηθείς καθώς ενδέχεται να κάνεις λάθος κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα νιώθεις καλύτερα αν περάσεις τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σου μέσα στο σπίτι  για αυτό και  ο μόνος λόγος που θα αποφασίσεις να βγεις είναι να έχεις δουλειές οι οποίες δεν γίνεται να περιμένουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί  εσωστρέφεια για αυτό και δεν θα έχεις όρεξη για επαφές και δημόσιες σχέσεις. Το απόγευμα  η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό αλλά και το τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στο σπίτι οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν από μικρό διαφωνίες. Να ξέρεις πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το διάλογο  προκειμένου να λύσεις κάποιες διαφορές  αν  δεν θέλεις να χάσεις το δίκιο σου.

Η ημέρα θα έχει ένα γενικότερο εκνευρισμό και αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρορμητική σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς θα είσαι ανυπόμονος/η και στο τέλος θα εκνευριστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να  δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει σε επαφή με γνωστούς, συγγενείς και ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά θα πρέπει να μην ξεγελαστείς καθώς η ήμερα μπορεί να φαίνεται επικοινωνιακά καλή και ήρεμη όμως κατά το δεύτερο μισό της θα κρύβει κάποιες εντάσεις.  Αιτία για αυτές θα είναι η σύνοδος που θα σχηματίσει το απόγευμα να τον Ουρανό αλλά και το τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω που θα σου δημιουργήσουν μία γενικότερη δυσθυμία. Να θυμάσαι πως  εσύ μπορείς είτε να ηρεμήσεις τα πνεύματα σε μία διαφωνία είτε να τα οξύνεις ακόμα περισσότερο και όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσεις.

Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις να μοιραστείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός κάτι που αφορά μόνο εσένα και το ταίρι σου γιατί αν το μάθει θα είναι μία πολύ καλή αφορμή για να τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού αλλά σκέψου και εσύ μήπως  ψάχνεις αφορμή για να εκνευριστείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σου ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και σήμερα όπως τις τελευταίες ημέρες για αυτό δεν θα είναι εύκολο να βρεις κάτι  άλλο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ευνοεί πρακτικά ζητήματα όπως τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αλλά και διευθέτηση  κάποιοι οικονομικού ζητήματος. Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω που υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια έξοδα τα οποία δεν έχεις υπολογίσει ή κάτι να μη σου βγει έτσι όπως ακριβώς το έχεις σχεδιάσει. Δεν χρειάζεται να χάσεις την υπομονή σου και να εκνευριστείς καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις χρόνο χωρίς λόγο.

Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου χρειάζεται ενίσχυση και αν δεν πάρεις από τον/τη σύντροφό σου τα λόγια επιβεβαίωσης που έχεις στο μυαλό σου τότε θα γίνεις έξαλλος! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε στάση αναμονής σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς η έλλειψη υπομονής σε συνδυασμό με τα νεύρα σου δεν θα βοηθήσουν!

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr