ΖΩΔΙΑ

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 14 - 20/5/2018

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2018, 15:53 / Ανανεώθηκε 14 Μαΐου 2018, 15:00
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 14 - 20/5/2018
Facebook Twitter Whatsapp

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 14 έως 20 Μαΐου 2018; 

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 14 ως 20 Μαΐου 2018;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 14 έως 20 Μαΐου 2018; 

ΚΡΙΟΣ

Το γεγονός της χρονιάς έρχεται στις 15! Ο Ουρανός, ο πλανήτης της καινοτομίας, αλλά και τις αντίδρασης και της επαναστατικότητας (χαρακτηριστικά που ΔΕΝ τον καθιστούν και πολύ εύκολο πάντα) έπειτα από επτά χρόνια παραμονής στο ζώδιό σου, αποχωρεί προσωρινά, μέχρι τις 6 Νοεμβρίου δηλαδή, για να περάσει στον Ταύρο! Κάποιες φορές οι σχέσεις δεν ήταν εύκολες όλα αυτά τα χρόνια, επειδή ένιωθες  ότι πιέζεσαι ή ότι δεν είσαι ο εαυτός σου μέσα σε αυτές, Όμως τώρα αρχίζεις να νιώθεις περισσότερο χαλαρά και να βλέπεις από διαφορετική οπτική γωνία τις σχέσεις σου! Και ο Άρης από τις 16 και μετά διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το γεγονός της χρονιάς και ένα από τα σημαντικότερα για σένα ειδικά είναι ότι ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιό σου έπειτα από 80 χρόνια! Τα τελευταία επτά, βρισκόταν στον Κριό και μπορεί να ένιωθες ότι έπρεπε να τακτοποιηθούν πολλά σε εσωτερικό επίπεδο, μπορεί και να αποφάσισες να ασχοληθείς με την αυτοβελτίωση ή την ψυχοθεραπεία. Τώρα που θα βρεθεί στο ζώδιό σου θα έχεις διαίσθηση, εξαιρετικές ιδέες, αλλά και μια αντιδραστικότητα, μια αίσθηση ότι αν δεν είσαι ευχαριστημένος-η με κάτι, δεν γίνεται να προχωρήσεις μαζί του. Την ίδια μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει και νέα πράγματα και ευκαιρίες και εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το νέο της χρονιάς έρχεται αυτή τη βδομάδα, στις 15, και είναι η αποχώρηση του Ουρανού από το ζώδιο του Κριού, προσωρινά βέβαια, μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Όσο βρισκόταν στον Κριό, ο πλανήτης της καινοτομίας, της επανάστασης και της αντίδρασης μπορεί να δημιουργούσε κάποια θέματα στις φιλικές σου σχέσεις, δεν ήταν ακριβώς εύκολη η κατάσταση πάντα, οι σχέσεις περνούσαν από το μικροσκόπιο. Τώρα θα νιώθεις περισσότερο άνετα με τους άλλους και θα έχεις μεγαλύτερα αποθέματα αποδοχής και αυτό είναι ό, τι καλύτερο και για τη συναισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη πάντως και αυτή τη βδομάδα στο ζώδιό σου σε προετοιμάζει για κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το γεγονός της χρονιάς είναι ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης της αντιδραστικότητας και της καινοτομίας θα περάσει προσωρινά στον Ταύρο (μέχρι τις 6 Νοεμβρίου), έπειτα από επτά χρόνια στον Κριό. Από τον Ταύρο θα φέρνει γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και εντελώς διαφορετικούς από όσους έχεις γνωρίσει ως τώρα. Πάντως η κοινωνική σου ζωή ευνοείται πάρα πολύ μετά τις 15 γιατί έχουμε και μια νέα Σελήνη στον Ταύρο που δείχνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Και εννοείται ότι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 19, η συναισθηματική σου ζωή θα έχει θετικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τις 16 εγκαταλείπει τον έκτο οίκο σου και η εργασία κάπως χαλαρώνει, επειδή είναι πολύ πιθανό να σε πίεζαν οι προθεσμίες και ο όγκος δουλειάς. Τώρα όμως η καθημερινότητα γίνεται πιο χαλαρή και η έμφαση δίνεται στις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Η νέα θέση του Άρη βέβαια στο σχετικό σημείο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή, μπορεί να φέρνει και εντάσεις μερικές φορές που θέλουν προσοχή και που μπορεί και να είναι άχρηστες και άγονες εντελώς. Πάντως ο Άρης ευνοεί κατά βάση τη συναισθηματική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας αρκετής δουλειάς, έχει όγκο εργασίας, προθεσμίες που μπορεί να πιέζουν, και μπορεί και ένα άγχος σχετικό με όλα αυτά. Από τις 19 όμως να σε ενημερώσουμε ότι θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου και προμηνύονται νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Γενικότερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα καλύτερά της κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι και η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να δεχτεί τα ερωτικά βέλη της Αφροδίτης κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Και έπεται συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο σημαντική αλλαγή της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Ουρανού, από τον Κριό στον Ταύρο, έπειτα από επτά χρόνια! Ο Ουρανός είναι πλανήτης της καινοτομίας, αλλά και της επαναστατικότητας και της αντίδρασης και η θέση του στον Κριό ήταν αρκετά δύσκολη για τις σχέσεις σου κάποιες φορές. Ίσως ένιωθες ότι πιέζεσαι εύκολα και ότι είναι αδύνατον να ανεχτείς πράγματα με τα οποία δεν συμφωνείς. Τώρα η συναισθηματική σου ζωή απελευθερώνεται. Από τις 16 ο Άρης θα βρίσκεται στον πιο ερωτικό σου οίκο, οπότε ετοιμάσου για περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων είναι η μετακίνηση του Ουρανού στο απέναντί σου ζώδιο στις 15. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της καινοτομίας και της αντιδραστικότητας, ένας εξαιρετικά ευρηματικός πλανήτης, που είναι όμως και απρόβλεπτος. Η θέση του στον έβδομο οίκο σου αφορά στις σχέσεις, δεν θα είναι ακριβώς εύκολο να βρίσκεσαι σε σχέσεις συγκαταβατικά ή να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις όταν συμβαίνει κάτι που σε χαλάει. Την ίδια μέρα παρεμπιπτόντως έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο, που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μετακίνηση του Ουρανού είναι το γεγονός της χρονιάς! Στις 15 λοιπόν ο πλανήτης της καινοτομίας, αλλά και της επαναστατικότητα και της αντιδραστικότητας, φεύγει προσωρινά (μέχρι τις 6 Νοεμβρίου), έπειτα από επτά χρόνια, από τον οίκο σου του έρωτα! Είναι πιθανό αυτά τα χρόνια να δυσκολευόσουν να εδραιώσεις μια σχέση, από τη μία επειδή ένιωθες ευκολότερα ότι πιέζεσαι και από την άλλη επειδή μπορεί να ερχόντουσαν ξαφνικά απρόοπτες εξελίξεις. Πλέον όμως ο ερωτικός σου οίκος μένει ήσυχος από τις ανατροπές του Ουρανού! Ο Άρης, επίσης, από τις 16 στον τρίτο οίκο σου θα φέρει νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός, ένας αλλοπρόσαλλος αλλά πολύ ενδιαφέρων πλανήτης, θα περάσει στις 15 στον Ταύρο, έπειτα από επτά χρόνια στον Κριό! Ο Ταύρος είναι ο πέμπτος οίκος σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και ο Ουρανός μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα πρόσωπα, σουρεαλιστικούς έρωτες, αλλά μερικές φορές και μια αίσθηση ότι σου είναι δύσκολο να κρατηθείς κάπου. Η αλήθεια είναι ότι θα μείνεις εκεί που πρέπει να μείνεις και ότι η διαίσθησή σου θα λειτουργεί καλά. Την ίδια μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο και στις 19 η Αφροδίτη θα περάσει στον οίκο της συντροφικότητας! Ο Μάιος θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας, αν ασχοληθείς μ' αυτούς τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το γεγονός της χρονιάς: ο Ουρανός στις 15 εγκαταλείπει προσωρινά (μέχρι τις 6 Νοεμβρίου) τον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες όπου βρισκόταν τα τελευταία επτά χρόνια. Ο Ουρανός είναι πλανήτης της επαναστατικότητας, της αντίδρασης και της καινοτομίας και δεν είναι εύκολος ακριβώς, αν και το καλό είναι ότι είναι κυβερνήτης σου. Όσο βρισκόταν στον τρίτο οίκο σου μπορεί κάποιες φορές η επικοινωνία να ήταν δύσκολη, αλλά κάποιες άλλες γνώριζες ανθρώπους που είχαν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Άρης από τις 16 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ενέργεια, γοητεία, φλερτ και νέες γνωριμίες. 

ΙΧΘΥΣ

Το γεγονός της χρονιάς είναι ότι ο Ουρανός θα μετακινηθεί στις 15 από τον Κριό στον Ταύρο, έπειτα από επτά χρόνια. Ο Ταύρος είναι οίκος σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και η παραμονή του Ουρανού σε αυτό το σημείο αποτελεί τουλάχιστον ένδειξη γνωριμίας με πολύ ενδιαφέροντες και διαφορετικούς ανθρώπους. Στο ίδιο σημείο την ίδια μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη – πολύ ενδιαφέρον αυτό για νέα πρόσωπα που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου. Το καλύτερο όμως είναι ότι από τις 19 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο της συναισθηματικής σου ζωής, δηλαδή αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή ή και δημιουργία ενός νέου έρωτα.

Πηγή: Ωροσκόπιο Σχέσεων από Γιώργο Σαλαμά 14 ως 20/5/2018. από e-zwdia.gr